Şimdi Ara

asus rx 550 2gb ekran açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar benim pc de radeon hd 5700 ekran kartı vardı bu oncelerı ekranda bozukluk falan yapmaya başladı ondan sonra hiç açılmadı fanları çalısıyordu neyse ben pc ye onboard ayarlarında açtım 2 sene falan oyle arada film falan izliyodur kardeşim odasında lol falan oynarım arada abi dedi bir ekran kartı alalım dedik asus rx 550 2 gb ekran kartı aldım

Sorunum şu

Ekran kartını takıyorum dvı çıkışını vga dönüştürücü falan aldım fanlar çalışıyor fakat pc ekranında hiç bir tepki yok onboard aldıgımda çalısıyor

bios girdim graphic yazan yerde peg seçili 64 seçiliydi dedim ekran kartı 128 bit belkı ondandır 64 ü 128 yaptım fakat yine ekran kartına hiç bir tepki vermiyor bilgisayar onboarddayken sürücüyü yüklüyüm belki tanır dedim asus sitesınden driver indirdim ekran kartı takılıyken onboarddan açamıyorum pc yı kart takılı olmayıncada drıver algılayamadı hatası veriyor diye driverda yükleyemiyorum.
    Kıymetli fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.

şimdi kendi bilgisayarımda ki dönüştürücüyü denedim hdmı vga olanı onda da ekran gelmiyor.

anakart msı h61m p21 (ms-7680)

ekran kartı asus ares rx550 2gb 128 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doom1903 -- 12 Aralık 2019; 21:55:26 >

• Kartı başka pc de arkadaşında tamircide fln gibi deneyebiliyorsan denrsin, önce kart sağlammı onu tespit etmekte fayda var.
    İstersen onboard ile açıp anakartın sitesine girer modelini bulursun (anakart üzerinde fln yazıyordur revizyonu da varsa ona'da dikkat edersin,) destek sayfasından daha güncel 1 bios'u varsa indirir günceller, sonra kartı takıp tekrar denersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

Kartı başka pc de arkadaşında tamircide fln gibi deneyebiliyorsan denrsin, önce kart sağlammı onu tespit etmekte fayda var.
    İstersen onboard ile açıp anakartın sitesine girer modelini bulursun (anakart üzerinde fln yazıyordur revizyonu da varsa ona'da dikkat edersin,) destek sayfasından daha güncel 1 bios'u varsa indirir günceller, sonra kartı takıp tekrar denersin.
    kartı çalıştırdım fakat lolde fps çok düşük bazen 70 lerde bazen 30 larda takılıyor donuyo kare kare gibi ekran bu kartın bu oyunu rahat çalıştırması gerekmiyor mu ?

ram 4gb
    işlemci intel pentıum g6320 2,60 ghz

daha önce oynamamda sorun yoku diger kartla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doom1903 -- 14 Aralık 2019; 11:30:45 >
  • doom1903 D kullanıcısına yanıt
    Eski kartın ve onboard'un driverlarını kaldırıp sonra DDU ile fln temizleyip yeni kartın sürücüsünü kurmak gerekirdi, öyle yapmadıysan önce mevcut sürücüyü kaldırrsın, sonra eski kartların driverlarını kaldırrsın, ddu ile de güvenli mod'ta temizler sonra'da yeni kartın sürücsünü tekrar kurarsın.
  • komple format attım pc ye zaten c ve d ne varsa sildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.