Mesaj geçmişimi incelersen neden hangi kartı neden alman/almaman gerektiğini görürsün. Ayrıca ''oooo kart 3 fanlıysa en iyi soğutma bundadır'' diye birşey yok.
Ben de açıkçası Sapphire firmasını pek severim , 2 ekran kartım ve anakartım var. Yanlız ne kadar başarılı bir firma olursa olsun enteresandır ki R480 lerin arasında en berbat kart sapphire'e ait galiba. Tüm değerleri diğer kartların altnda bir performans göstermiş. XFX de aynı seviyede biir kart çıkarmış gözüküyor.
Bu plaka konusunda kimsenin bilgisi var mı acaba?
Bu arada no way out senin dediğin geçmişine göz atıyorum şu an..
massacrer
kullanıcısına yanıt
Sapphire de sesli ve sıcak çalışıyor. Msi daha iyi olmuş sanki
R9 2xx serisinden sonra bıraktım hocam AMD tarafını. O nedenle sadece bir sempatim var demiştim
kart tam kaç cm onu öğren biyerden. bazı markalar kendi sitesinde belirtiyor. uğraşma sonra. 20cm'in üstü sakat biraz PCI için sökülen biryer varya. vida hizasından ölç kaç cm var hdd kafesine kadar. +1cm de kablo payı ver
biraz ses sorun değilse 3 fan yerine 2 fan da bakabilirsin.
Sapphire uygun fiyatlı oluyor ama ses yapar biraz söyliyim.
MSI'ın yazılım tarafı güzel de her kartla da çalışınca ne espirisi var bilmiyorum.
Arkadaşlar tekrar selam.
Power supply'dan çıkan bir güç kablosuyla ekran kartı besliyoruz malumunuz. Benim power supply'da güç çıkışı 6 pinli. Kartın üzerindeki ise 8 pin.
Kabloyu bu hali ile bağlayabiliyor muyuz? Yoksa çeviricisi geliyor mu? Nedir durum?
badtrip
kullanıcısına yanıt
Soru uzun zaman önce sorulmuş ama cevaplanmak isterim. Bende 8GB OC olanını almıştım. Kutu içeriğinden dönüştürücü vs çıkmıyor. asus ROG temalı kablo bağı kitapçık cd ve DVI adaptör çıkıyor. Üstteki yorumlarda ısı, ses gibi durumlardan bahsedilmiş.. Çoğu inceleme testinde de kartın fanlarının ses yaptığı belirtilmiş. Bende açıkcası çekinerek almıştım kartı. İnanın kartta hiç ses çoktu ki takıntılıyım bu konuya.. 60 dereceyi geçmediği sürece zaten fanlar çalışmıyor geçtiğinde de 1200 rpm civarında dönüyor ki buda hiç ses yapmıyor kartı manuel olarak fan ayarını %40 ve üzerine çıkarttığınızda ses başlıyor ki %40 aşan bir durum ile karşılaşmadım. Kasam Coolermaster 690 kasaya sıfıra sıfır sığdı kart. Güç olarak 8 pin evet 6 pin takarsanız çalışmıyor kart üzerinde kırmızı beyaz ışık var güç girişinde sadece 6 pin bağlanırsa kırmızı yanıyor karta görüntü gelmiyor mecburen 8 pin bağlamak durumundasın... Kart çok şık çok kaliteliydi ama geri iade ettim. Coil whine olayı mevcuttu... GTA 5 de menüye girince hışırtıyı duyabiliyordum oyun esnasında çok hafifi yapıyordu rahatsız etmiyordu. Ama CS GO ve Mafia 2 de kart coşuyor resmen dediğim gibi ses takıntım olduğundan ve kasayı yerde değilde göz önünde tuttuğumdan ses rahatsız edici geldi ve iade yaptım.. Dahaa önce MSI kullandım ve sıkıntı yaşamadım şansımı bu sefer asustan yana denemek istemiştim şansıma sorunlu çıktı.. 3 yıl garantisi için tercih sebebimdi ama artık asus pek sanmıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme