Şimdi Ara

ASUS S46CB-WX019H ULTRABOOK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
21.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa çalışanları var dedi hocam gidip sorduğumda. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr35

http://www.istanbulbilisim.com.tr/s46cm-wx108h-asus-ultrabook-en-ucuz-fiyatlari,39328.html buradaki bilgisayarla bunun arasında fark ne. yani artı olarak DVD okuyucu var. ama ekran kartı gt 635. gt 635 ile gt 740 arasında ne gibi farklar var. bilenler yazabilir mi

Linkteki pc i5 hdd si ve işlemcisi daha yüksek. .ayrica optik surucu var.ancak ekran kartı daha düşük bi kart.fiyati da s46cb ye gore hayli yüksek. Özellikle de teknosanin Mayıs ayinda 999 dan sattığını düşünürsek.

• Kliksa da 1150 olmuş fiyati. Teknosada da düşecektir tahminim haftasonu. Teknosa da ayni fiyattan satarsa yani 1150 den 950 tl ye maletmek isteyenler benimle iletişime geçebilirler
    Edit: teknosa fiyati 1199 yapmış. . 999 dan almak isteyenler pm atabilirler. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbb -- 27 Temmuz 2013; 0:24:23 >
  • ben kliksa'dan 1150 tl'ye aldım.
    gelince bir inceleme yazarım.
  • inceleme için buyurun:

ürünün resmi sitesi şuradadır, buradan fotoğraflarına vs. bakabilirsiniz:
    http://www.asus.com/Not...rabooks/S46CB/#overview
    görüldüğü gibi ASUS S46CB serisinin 13, i5, i7 konfigürasyonları var.
    burada da ürünün driver güncellemeleri için ilgili link:
    http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=S46CB&p=3&s=435

kasa:
    oldukça ince 21 mm ve kompakt bir yapıda. bütün giriş ve çıkışları barındırıyor. HDMI, USB 3.0 dahil.
    kasa ultrabook özelliklerine sahip. hafif, ince, tam taşınabilir yapıda. sadece 2 kg.
    hoparlörler Sonicmaster marka. normal dizüstülerden daha yüksek ses veriyor. bu da iyi.
    kapak ve iç kısım fırçalanmış alüminyum. çizilmeler dayanıklı yazılmış. ayrıca alüminyum sıcaklığı daha çabuk
    dağıttığı için plastik kasalara oranla gayet avantajlı. ısınma soracak olursanız oyun oynadığım sıralar hafif
    şekilde hissediliyor. başka da ısınma yok. eksi yanı ise bu konfigürasyonda DVD okuyucu yok

işletim sistemi:
    Windows 8. hemen güncelleştirmeleri yaptım. metro arayüzünü sevmedim. ilerde sileceğim.
    ASUS'un güncelleştirmelerini henüz yapmadım. LİVE UPDATE diye iğrenç bir programı var 5 sene önceki
    gibi halen güncelleştirme yapmıyor. sonra kendim manuel indirceğim

ekran:
    14'' 1336X768 çözünürlüğünde mat yeterli bir ekranı var. eksi yanı ise yansıma az da olsa maalesef var.

işlemci:
    Intel Core i3 3217U. bu işemci 1.6 gözüküyor anacak ihtiyaç duyulduğu anda siz bişey yapmadan kendi kendine
    saat hızını yukarı çıkarıyor. bir başka ultrabook özelliği de bu. böylece pil dayanma süresini
    yaklaşık iki katına çıkarıyor. benim korkum oyunlarda bu işlemcinin darboğaz yaratacağıydı. ancak yersizmiş.
    öyle bir sorun yaşamadım. işlemci 3. nesil gayette yeterli. oyunlarda zaten 1. etken ekran kartıdır.

harddisk:
    500 GB. bazı konfigürasyonlarda 750 falan. hepsinde de SSD var arkadaşlar.

ram:
    4 GB 1600 mhz. bana yetiyor. isteyen kolaylıkla ve ucuza artırabilir zaten

ekran kartı:
    gelelim esas oğlana 2GB NVIDIA GT 740M DDR3 128 bit ekran kartı. ben bu ekran kartı için almıştım. bu kartlı modeller
    1500 tl'den 2500 tl'ye kadar çıkıyor. ancak ASUS 1150 tl. hemen test ettim testte şu anda oyunlarda en yüksek
    gereksinim isteyen COMPANY OF HEROES 2 ve CRYSİS'i kullandım. COMPANY OF HEROES 2' kendi fps test kısmı
    bulunuyor. auto dedeckted dedikten sonra düşük ayarlarda min:15 max:36 ortalama: 23 fps verdi.
    bilindiği üzere akıcı bir oynayış için ortalama 25 fps vermelidir. düşük ayarlarda bile böylesine fps düşüklüğünü
    bu ekran kartına hor görmemeli. zira COH 2 sistem canavarı ve şu anda en iyi sistemlerde bile düşük fps veriyor.
    CRYSİS ve CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 testinde ise her iki oyunu da gayet akıcı ve yüksek fps'li oynatıyor.
    bu bilgisayrada ayrıca intel'in 2. bir ekran kartı daha bulunuyor. fiş takılı değilken, pil kullanımına geçildiğinde
    bu ikinci ekran kartı devreye giriyor. başka bir ultrabook detayı daha..
    sonuç olarak ekran kartından gayet memnnunum

bu fiyata herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamingmaster -- 1 Ağustos 2013; 10:51:32 >

• Bu cihazdan almayı düşünüyorum içerisinde office 2010 yada 2013 varmıdır. ?

Bir önceki laptopumda office 2010 starter edition vardı world ve excelden oluşan tüm ihtiyacımı gideriyordum
  • Çok güzel bir ürün, arkadaşa 1100 TL iken almıştık + 100 TL çek.

Şimdi artmış fiyatları.
    999 TL lik fiyatı tekrar bekliyoruz.

Yazalım belki gören olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 22 Ağustos 2013; 13:12:18 >
  • office programları içerinde yüklü gelmiyor. ancak internetten kısa bir araştırma sonucu sorununu çözebilirsin @Ardozs

usd 2tl civarına yaklaştı. tekrar 1000tl civarında görmek zor bence. ancak 1100 veya 1150tl civarında satılabilir tekrar... @Mechatronik
  • Gittiiiiii off bize denk gelmezki hiç
  • şu anda en ucuz 1200 liraya bulunuyor. bende soneks'den aldım 1 günde geldi ssd ve ram takviyesinden sonra gayet hızlı i3 olmasına rağmen daha önce kullandığım i5'li ultrabook'dan bir farkı yok.

battlefield 3 performansı da gt620m'li samsung'dan sonra gerçekten çok fark etti olumlu manada.

http://prntscr.com/1ny2or

bu arada sipariş için link:

http://www.soneksbilgisayar.com/Products-URUN215464-asus-s46cb-wx019h-i3-3nes304l-4-gb-500-gb-2-gb-ek-14-ultrabook.html

• arkadaşlar wireless sorunum var, ağ çok zayıf görünüyor ve sınırlı bağlantı diyor ama aynı ağa win7'li imzamdaki bilgisayardan full çekim bağlanıyorum, sağ alttaki ikonda sarı ünlem var, defalarca onar dedim olmadı, güncel sürücüyü indirdim driver güncelledim olmadı, sabit ip verdim olmadı modemle aramda 5-6 metre ya var ya yok, telefondan paylaştırıyorum interneti ona bağlanıyor dibindeki telefonda da bir çubuk eksik gösteriyor, performans ayarlarına da baktım güç yönetiminden kablosuz bağdaştırıcı en yüksek performansta

modem: u.s.robotics USR9111
  • harici wireless alıcı modem bağlayınca sorun kalmıyor ama sanırım sorun win 8'den

bunun ssd'si nasıl kullanılıyor?
  • Windows performans bilgilerinde benim puan arttı arkadaşlar:
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/594572/6ac3f112-0faa-487f-a6a3-b0006e56955d.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamingmaster -- 19 Eylül 2013; 9:22:49 >
  • Arkadaslar 1000-1200 arasinda bir fiyatta kampanya olursa bilgilendirir misiniz ? Suanki fiyatlari biraz pahali gibi.yorumlardan anladigim cogunluk begenmis icim biraz daha daha rahatladi.sormak istedigim 3 sey var ;

0. İ5 islemcili wx020h modeli ile arasinda cok fark var mi ?

1.ram takviyesi yapilabiliyor mu ?

2. Samsung ativ5 serisini dusunuyorum ikisinin arasindayim,dogru secim asus mu olur

• Vay arkadas teknosa gorevlileri 2ay once bitti artik gelmez heralde dedi.umarim stokta kalmistir teknosa turuncu indirim yada kliksa da falan son bi kere falan satisa cikar :/ zenbooklarin fiyat olarak yanina yanasilmiyor ve zaten dokunmatik istemiyorum.varmi baska onerisi olan tam bu ozelliklerde

• quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

Vay arkadas teknosa gorevlileri 2ay once bitti artik gelmez heralde dedi.umarim stokta kalmistir teknosa turuncu indirim yada kliksa da falan son bi kere falan satisa cikar :/ zenbooklarin fiyat olarak yanina yanasilmiyor ve zaten dokunmatik istemiyorum.varmi baska onerisi olan tam bu ozelliklerde

15'' ekran olan modelleri var aynı özellikte ve aynı kasa olarak. fiyat olarak 1200tl civarında.
  • bu ürüne şuan nasıl temiz format atacağımı bilemiyorum arkadaşlar :) o kadar çok bölüm varki biçimlendirme sayfasında.

Sürücü 0 Bölüm 1 Sistem(300MB), Sürücü 0 Bölüm 2 Recovery-Kurtarma(900MB), Sürücü 0 Bölüm MSR(128MB), Sürücü 0 Bölüm 4 Birincil(117GB), Sürücü 0 Bölüm 5 Kurtarma(350MB), Sürücü 0 Bölüm 6 Data(327GB), Sürücü 0 Bölüm 7 Restore-Kurtarma(20GB)

SSD içinde iki bölüm var Sürücü 1 Bölüm 1 OEM(4GB), Sürücü 1 Bölüm 2 Birincil(18.4GB)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

Arkadaslar 1000-1200 arasinda bir fiyatta kampanya olursa bilgilendirir misiniz ? Suanki fiyatlari biraz pahali gibi.yorumlardan anladigim cogunluk begenmis icim biraz daha daha rahatladi.sormak istedigim 3 sey var ;

0. İ5 islemcili wx020h modeli ile arasinda cok fark var mi ?

1.ram takviyesi yapilabiliyor mu ?

2. Samsung ativ5 serisini dusunuyorum ikisinin arasindayim,dogru secim asus mu olur

0. çok fark yok. parana göre i5'lide alabilirsin
    1. ram takviyesi tabiki yapılabiliyor
    2. ben de ikisi arasında kalmıştım. fiyatına ve kasasına göre asus daha iyi.
    hatta ekran kartı öbürkini ikiye katlıyor.
  • gamingmaster kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler.

zaten piyasada pek yok.

niyetim i3 lü modeldi ama pcdepo da i5li modeli oldugu için onu alacagım
  • i5 işlemcili olan model yalnızca n11.com da 1689 TL olarak bulunuyor. Bulamadığım için mecburen i3 işlemcili olanı alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.