Şimdi Ara

ASUS S46CB-WX019H ULTRABOOK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
21.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hc_tr

i5 işlemcili olan model yalnızca n11.com da 1689 TL olarak bulunuyor. Bulamadığım için mecburen i3 işlemcili olanı alacağım.

İ5 islemcili olan modelini bende almayi dusunuyorum, yalnizca n11'de bulabildim. 1700 lira gibi bir fiyat bu model icin fazla oldugunu dusundugum icin beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam i3 işlemcili olan modeli Teknosadan aldım. Gece boyu kullandım. Gerçekten çok güzel bir bilgisayar. i7 işlemcili k53sv serisi ayrı bir bilgisayarım var. Ondan hiç bir eksikliğini yavaşlığını sezemedim. Gerçekten çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

i5 işlemcili olan model yalnızca n11.com da 1689 TL olarak bulunuyor. Bulamadığım için mecburen i3 işlemcili olanı alacağım.

İ5 islemcili olan modelini bende almayi dusunuyorum, yalnizca n11'de bulabildim. 1700 lira gibi bir fiyat bu model icin fazla oldugunu dusundugum icin beklemedeyim.

Dün akşam Kocaeli Vatan Mağazasında 1650 TL fiyatla i5 işlemcili olan model mevcuttu. Ama Mayıs aylarında 1400 Küsürden satıldığından hiç sıcak gelmedi. Pcdepo.com. da 1400 küsürden bitti ürünler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Dün akşam Kocaeli Vatan Mağazasında 1650 TL fiyatla i5 işlemcili olan model mevcuttu. Ama Mayıs aylarında 1400 Küsürden satıldığından hiç sıcak gelmedi. Pcdepo.com. da 1400 küsürden bitti ürünler.

Yuksek fiyatlar. Arastirma yaparken i7'li modeli 2000 liraya buldum. İ5'li modele 1700 vermek yerine i7'li olana 2000 verilebilir diye dusunuyorum, arastirma asamasindayim.

• quote:

Dün akşam i3 işlemcili olan modeli Teknosadan aldım. Gece boyu kullandım. Gerçekten çok güzel bir bilgisayar. i7 işlemcili k53sv serisi ayrı bir bilgisayarım var. Ondan hiç bir eksikliğini yavaşlığını sezemedim. Gerçekten çok memnunum.

hayırlısı olsun.

bende i5 li modeli beyoglu satürn de 1600 liraya buldum.ama ekran kartı teknosada satılan i3 lü modelden kötü,ilginç.

bende turuncu indirim bekliyorum bakalım.suan teknosa fiyatı 2090 liraya çekmiş
  • pcdepo.com a bakmanızı öneririm

s46cb- wx020h modelini 1480 tl ye aldım.

işlemcisi 3. nesil i5
    ekran kartı gt740m
    ssd de var 4-5 saniyede açılıyor
    performansından memnunum tavsiy ederim. ekranı 14' ancak benim aradığım da tam olarak buydu.
    eğer ille de 15.6 olsun demiyorsanız wx020h modelini öneririm.
  • quote:

Dün akşam i3 işlemcili olan modeli Teknosadan aldım. Gece boyu kullandım. Gerçekten çok güzel bir bilgisayar. i7 işlemcili k53sv serisi ayrı bir bilgisayarım var. Ondan hiç bir eksikliğini yavaşlığını sezemedim. Gerçekten çok memnunum.

kaça aldınız?
    hangi teknosa dan?

bugün vatanda vardı 1666 tlye ama teşhir ürününü itelemeye çalıştı satıcı.
    kapalı kalmamış.

1000 kiişi ellemiş bilgisayarı hala bana sıfır diye itelemeye çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez26

quote:

kaça aldınız?
    hangi teknosa dan?

bugün vatanda vardı 1666 tlye ama teşhir ürününü itelemeye çalıştı satıcı.
    kapalı kalmamış.

1000 kiişi ellemiş bilgisayarı hala bana sıfır diye itelemeye çalışıyor.

1090 TL ye Gebze Center Teknosadan aldım hocam. Herhangi bir teknosa mağazasına girip stok durumlarını kontrol ettirdim çoğu mağazada 1 adet kaldığını görünce teşhir ürünüdür diye hiç gitmedim diye. Sadece Gebze Center teknosa da 2 adet görünüyordu. Anında gebze ye gittim pazar akşamı Biri teşhir diğer açılmamış kutuydu. İndirimin de son günüydü nasip oldu aldık işte. Benim niyetimde Pcdepo dan i5 işlemciliyi 1400 Küsüre almaktı ama stokları bitirmiş Pcdepo. Aman hocam teşhirden uzak dur derim. Özellikle açılmamış ürünle aynı fiyata iken.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

quote:

hayırlısı olsun.

bende i5 li modeli beyoglu satürn de 1600 liraya buldum.ama ekran kartı teknosada satılan i3 lü modelden kötü,ilginç.

bende turuncu indirim bekliyorum bakalım.suan teknosa fiyatı 2090 liraya çekmiş

O dokunmatik modeldir hocam muhtemelen. İnşaallah tekrar indirim olur ve de stoklar teşhir harici ürün dolar da alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mpy

pcdepo.com a bakmanızı öneririm

işlemcisi 3. nesil i5
    ekran kartı gt740m
    performansından memnunum tavsiy ederim. ekranı 14' ancak benim aradığım da tam olarak buydu.

Hocam PcDepo ile mailleştik...

Baykal (baykal@pcdepo.com)Kişilere ekle 28.10.2013
    Kime: 'Halil Cebe'
    Baykal kişisinin resmi

Merhaba
    Bu modelimiz artık üretilmediği için malesef bir daha stoklarımıza gelmiycek
    kasım ayı içerisinde yeni modellerimizi bekliyoruz bu modelimize benzer
    modeller stoklarımızda olucaktır sitemizi takipte kalarak bu modellerimizi
    inceleyebilirsiniz
    Teşekkürler

Bunun üzerine teknosadan i3 işlemcili olan modeli 1090TL ye aldım. Yoksa i5li olan gerçekten idealdi.

• Bayramdan sonra almistim belki de sonuncuydu:)

• Windows 8.1 kullanıyorsanız ASUS'un yeni güncelleştirmeleri var.
    benden haber vermesi...
  • quote:

Bayramdan sonra almistim belki de sonuncuydu:)

Hayırlı olsun hocam nasip kısmet :))
  • quote:

quote:

pcdepo.com a bakmanızı öneririm

işlemcisi 3. nesil i5
    ekran kartı gt740m

Hocam PcDepo ile mailleştik...

Baykal (baykal@pcdepo.com)Kişilere ekle 28.10.2013
    Kime: 'Halil Cebe'
    Baykal kişisinin resmi

Merhaba
    Bu modelimiz artık üretilmediği için malesef bir daha stoklarımıza gelmiycek
    kasım ayı içerisinde yeni modellerimizi bekliyoruz bu modelimize benzer
    modeller stoklarımızda olucaktır sitemizi takipte kalarak bu modellerimizi
    inceleyebilirsiniz
    Teşekkürler

Bunun üzerine teknosadan i3 işlemcili olan modeli 1090TL ye aldım. Yoksa i5li olan gerçekten idealdi.

şimdi piyasadaki kıtlığın sebebi anlaşılıyor.
    büyük ihtimalle yeni modellerini getirmek üzerelerdir

zenbookun bir alt modeli şeklinde birşey çıkarabilirler yada zenbookları 2000 altına çekebilirler.

hadi akalım hayırlısı

• Asus laptoplar tğkeniyor sebebini anlamış değilim ben k56cb istiyodum ama piyasada kalmamış biraz araştırınca s46cb ultrabook ile neredeyse aynı özellikte old. fark ettim i5li modeli pcdepo'dan sipariş ettim bilgisayar elime 6 günde ulaştı araya hafta sonu bayram ve ups girdi :D bilgisayarı açınca 8gb ramli pc sipariş etttiğim halde 4gb ramli laptop çıkartmasını(sağ altta)fark ettim hemde yamuk yapıştırılmış çok sinirlendim kutudada 4gb ram yazıyordu baya sövdüm ama pc özelliklerinden 8gb rami görünce sakinleştim :D valla pc çok güzel oyunlarda inşallah sorun çıkartmaz,batarya kısmı kaba duruyor o kadar
  • Gecen hafta alamadim 1090 dan, bu hafta turuncu indirime girmemis.kismetim degil sanirsam.yavastan zenboklara gecicem bakmaya sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i3 lü kalmamış hiçbir yerde birde ekran matmı parlakmı bu seride?
  • 4 pm = no cevap kaçırdım gene
  • Arkadaşlar win 8de problem yaşadığım için uzun uğraş sonucu win7 64 bit kurdum. Aklıma takılan 24gb ssd devre dışımı kaldı yoksa otomatik önyükleme yine yapmaya devam edermi bir ayar gereklimi ?

• ürün güzel ama ekranı çok mu küçük acaba?
    ben de almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.