Şimdi Ara

Asus Sabertooth 990FX mi MSI 990FXA-GD80 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sadak

Gigabyte 990FXA-UD7 yada 990FXA-UD5'i neden düşünmüyorsunuz

Gigabyte mı Asus mu derseniz, Gigabyte derim. Msi'ın bu ikisinin yanında adı bile anılmaz

9XX serisinde okadar çok şikayet var ki, onun için gigabyte hiç düşünmedim. Şans budur ki bütün sorunlarda beni buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

99X EVO da çekirdek de acılıyor. Cok da güzel bir anakart. Yok ben daha iyi bişey istiyorum dersen sabertooth alacaksın. Asus un anakartları cok kaliteli. MSI asustan sonra gelir.

Şu an eksen bilgisayarda sabertooth 490 crosshair v formula 550 tl. Açıkça ses özelliklerinden dolayı crosshair düşünmüyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodOfNuke -- 10 Aralık 2011; 13:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodOfNuke

quote:

Gigabyte mı Asus mu derseniz, Gigabyte derim. Msi'ın bu ikisinin yanında adı bile anılmaz

9XX serisinde okadar çok şikayet var ki, onun için gigabyte hiç düşünmedim. Şans budur ki bütün sorunlarda beni buldu

GodOfNuke

Gigabyte dünyada arıza oranı en düşük anakarttır. ama gene de arıza yapmayacağı anlamına gelmez, ürünlerimizle ilgili herhangi bir şikayetiniz varsa tarafımıza iletebilirsiniz, derhal yardımcı olmaya çalışalım.

İyi günler

• Gigabyte in 9XX serisindeki kartlara kısa sürelerde 2 revizyon yapıldı. Malesef daha bu yeni revizyonlar Türkiye pazarında da yok diye biliyorum. En azından 1 ay önce sorduğum 3 yerde revizyonlar ilk çıkan revizyon 1.0 dı. Revizyon 1.2 ürünlerini bulsam, gigabyte düşünebilirdim.
  • gigabyteın 790 fx serisini kullandım süperdi kart ama ud serisindeki usb sorunları basit yapısı ve askeri sınıf bileşen olmaması beni başka kartlara itti croshair aldım...ama oda arıza yaptı garanti yenisini vercek ama yerine msi gd80 alıcam çok süper ses özelliği haricinde croshaire denk bir kart ve 100-150 tl daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endeks Bilişim

quote:

Orijinalden alıntı: GodOfNuke

quote:

GodOfNuke

Gigabyte dünyada arıza oranı en düşük anakarttır. ama gene de arıza yapmayacağı anlamına gelmez, ürünlerimizle ilgili herhangi bir şikayetiniz varsa tarafımıza iletebilirsiniz, derhal yardımcı olmaya çalışalım.

İyi günler

rodri isimli kullanıcının daha "ethernet" sorununu bile çözememiş bir Gigabyte servisi varken, neden bu kadar para veripte Gigabyte alsınlar ?

Elbette sorunsuz ürün yoktur, elektronik tamamen şanstır.

Konu sahibine tavsiyem hiç bir anakarta bu kadar para bayılma, üç gün sonra ne çıkacağı belli olmaz, 970-990x çipset yeterlidir, çift kart kullanmayıp, 7/24 o.c kasmadıktan sonra FX çipset süs olarak alınıp kullanılmaz.

• Leon'un ustune son bir cumle de ben kuracak olursam... amd sistem icin m5a99x ten daha pahali tum anakartlara odenen para gunahtir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5970 gbi cf kart ve fx 8000 serisi gbi bir islemci icin evo yetersiz dostum denedm biliyorum kullanmadan etmedn yorum yazmayn ltfn fx serisi 970 chipsette verim vermyo 4.6 da mavi ekran veriyordu ama croshair 4.9 hatta 5.0 bile stabil calisiyor. Sabretoothda ayni chipset ve verime sahip sadce ses ve lan ozelligi croshairim gerisinde. Msi kullanmadm ama kullananlar ve arastrmalarmdan cikardgm sonuc croshais v seviyesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collector2 -- 23 Aralık 2012; 21:45:32 >
  • tahmin ediyorum bu konuyu açan arkadaş anakartını almıştır üstünden de 1 yıl geçmiştir. Nereden buldun bu konuyu yukarı taşıdın ALLAH aşkına :)

• ben aynı ikilemdeydim ondan yazdım :D
  • Sabertooth R 2.0 cikti fakat bizde hala yok,eski versiyonlar satiliyor.Diger modellerin R 2.0 ı coktan piyasada..Vatan indirimlerinde ilk reizyonu 375 gibi bir fiyata satiliyor piyasaya gore en uygun fiyat...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: collector2

5970 gbi cf kart ve fx 8000 serisi gbi bir islemci icin evo yetersiz dostum denedm biliyorum kullanmadan etmedn yorum yazmayn ltfn fx serisi 970 chipsette verim vermyo 4.6 da mavi ekran veriyordu ama croshair 4.9 hatta 5.0 bile stabil calisiyor. Sabretoothda ayni chipset ve verime sahip sadce ses ve lan ozelligi croshairim gerisinde. Msi kullanmadm ama kullananlar ve arastrmalarmdan cikardgm sonuc croshais v seviyesinde

Kullanip kullanmadigini bilmeden kullanmadan demeyin. 2.5 yil 790fxta ud5 6 ay da m5a99x kullandim. Voltajsiz 3.7 ghz i gecmeyen 955 im evo ile hayat buldu. 8x sli cf herkese yeter ki evonun bilesenleri de cok saglamdir.

Amd once fx anakartlarin cf nin hakkini verecek islemci yapsin (8350 ve kardesini kismen ve oc li haliyle meclis disinda tutayim) extreme isleri amd ile yapacak adam 7970 680 vs cf sli isine girmesin. 3 - 4 way sli cf sunan hangi 16x anakarta 2 islemcisi disinda ayak uydurabilecek islemcisi var amd nin. Amd 7870 vb cf nin ustunde yetersiz bir secimdir ve bu sebeten amd islemciye 500 tl anakart parasi odeyecek kisi gitsin z77 x79 alsin. Is anakartla bitmiyor o anakarta yakisacak islemci de gerekiyor ki cf ye ayak uydurabilsin. Kimisi orta der ama ben fx6100 lu tek kart veyacf yi de yeterince extreme goruyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.