Şimdi Ara

Asus sayesinde P525 yerine HP-6815 sahibi oldum, nasıl mı ... Okuyun... Son edit 9 ocak... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

aslında olay şu; bi süre önce netten 500YTL ye ikinci el ama garantisi devam eden hp 6340 aldım. 3-4 hafta önce oyun oynarken kilitlendi ve bidahada açılmadı ve bende garantisi devam ettiği için HP ye servise verdim. 3 hafta kadar serviste kaldı ve dün tamiri mümkün değil deyip bana sıfır bi HP 6915 verdiler. :) Benim için güzel bi bayram ve yeniyıl hediyesi oldu...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bizde ürün kutudan arızalı çıkıyor halen bekliyoruz ne diyelim....

İyi ki HP almışım.
  • Oncelikle herkesin gecmis bayramini kutluyorum :) nice guzel ve mutlu yillar diliyorum.
    ASUS umu aldim. Kepsiburadaya tesekkurler.

Benim ASUS problemsiz calisiyor. Umarim teknik servise ihtiyacim olmaz. ASUS icin sadece sunu soylemek mumkun telefonun tuslu olmasi super bir ozellik.Onun disinda butun Pocketpc ler bence ayni.

ROMu ek iyi degildi ama SPB lerle belli bir sekil aldi. CASPERin ROMu bile daha guzel aslinda.
    Neyse zaten zamanla custom ROMlar cikar. Herkese kolayiklar diliyorum.
  • bence hic kasmadan direk iade edecektin. internet uzerinden alindigi icin sorgusuz sualsiz iade ediliyor ki zaten bir de arizali...
  • 9 Ocak

Yeni ürün elime ulaştı. Ama bu seferde arızalı ürünle göndermiş olduğum fatura da yok.

Bakalım artık fatura peşinde koşturacağım. Ne zaman elime ulaşırsa artık......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aker -- 9 Ocak 2007; 19:46:07 >
  • Yok abi ben vaz geçtim p525 ten ben finaller bitsin direk bimeks e gidecem alacam 6815 imi kullanacam. Daha öncede servislerde süründüm symbian telefon kullanırken. Durumunuz cok iyi biliyorum allah kolaylık versin... ASUS un da cok iyi bir marka olduğunu biliyorum ama bazı insanlar adını lekeliyor ki bunlarda bu ürünü türkiyeye getirip satan lar dağıtanlar yazık ediyolar. BEn internetten amazon.com dan mp3 player almıstım iriver marka. Iriverin sitesinden firmware güncellerken sorun oldu bilgisayar makinayı görmüyordu ve amerikaya servise kargoya verdim ve benim kargomun onlara ulaştığı saat bana ordan bir kargo cıktı(online kargo takibi ile takip ettim) ve sıfırı hiç açılmamış paketinde elime ulaştı ve toplam 9 gün sürdü. Ben sadece m3player ın makinasını gönderdim kulaklıgıda koymadım. Adamlar sıfır paket göderdiler içindekide 38 ytl lik kulaklıktı. suan 2 tane kulaklık kılıf bileklik old elimde:D

• arkadaşım internetten elektronik eşya satın alınmaz. hele türkiye gibi bir yerde hiç alınmaz.

gideceksin paşa paşa en yakın teknoloji marketinden inceleyerek keyfine göre alıp geleceksin. 10-20 lira fazla ver görerek al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawlin -- 29 Ocak 2007; 12:37:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shawlin

arkadaşım internetten elektronik eşya satın alınmaz. hele türkiye gibi bir yerde hiç alınmaz.

gideceksin paşa paşa en yakın teknoloji marketinden inceleyerek keyfine göre alıp geleceksin. 10-20 lira fazla ver görerek al

KESİNLİKLE KATILIYORUM +1903
  • Siz aker arkadaşın o cihazı kaç paraya aldığını biliyormusunuz acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

quote:

Orjinalden alıntı: shawlin

arkadaşım internetten elektronik eşya satın alınmaz. hele türkiye gibi bir yerde hiç alınmaz.

KESİNLİKLE KATILIYORUM +1903

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.