Şimdi Ara

asus senın allah canını almasın emiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bır laptopun arkasındakı sarj gırıs yerı bu kadar pahalımı olur ya 120 dolar artı kdv arkadaslar bunu daha ucuza yaptırarabılcegım bır yer varmı asus servıs harıcı lutfen cıgerımı yaktın asus garantı dısı nıye sayarsın ya ben bılerek ve ısteyerek yapsaydım sana nıye getıreyım ya lutfen bırı sesımı duysun yahu arkadaaslar ama lutfen yahu arkadakı sarj gıırıs yerı nasıl yapabılırız nerde ve nasıl arkadaslar lutfen yardımcı olun ama lutfen rıca edıyorum bır asus magduru olarak nerde ve nasıl asusun mallarını boykot edelım sokaga cıkıp olmazkı ya bu kadar eger yurt dısından olssaydım adamlar kendılerı gelıp alıyorlar kurye ıle ve tamır edıp gerı yoluyorlar bunun ornegı var yanı ayıp ama ya

• Izmirde Olsan Yardimci Olurdum....
  • OF KESKE ORDA OLSAYDM BU KADAR ZORMU YA BU ALT TARAFI FISIN GIRISN OLDUGU YER KIIRIK BU KADAR YA
  • Burada asus servisinden alıp veremediğiniz nedir ki?
    Kırdığınız birşey garanti kapsamında mı yapmalarını bekliyorsunuz?
    Yurtdışında adamlar kendi alıyor demişsin. Türkiye de de hemen hemen bütün notebook markaları asus, hp, toshiba ücretsiz kargo ile alıp ücretsiz kargo ile gönderiyorlar.

Eğer asusun verdiği ücret işinize gelmediyse başka biryerde yaptırırsınız. Konuyu asus çok pahalıya tamir ediyor diye açsaydınız size destek olurdum ama bu şekilde karalama yaparak bir yere varamazsınız. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
  • www.turuncuservis.com ile bir görüş istersen.
    geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun...kullanıcı hatasından firma elbette mesul olamaz...120 dolar gerçekten pahallı.sen bi de hp ye sor ne kadarmış...neyse,profilinden istanbulda olduğunu gördüm.kadıköy yazıcıoğluna git.orda pasajlar var.üst katlarda notebook tamircileri var.onlar ucuza yapabilirler...yaşın küçükse 19-20 den aşşağıysa yani , yanına bir büyüğünü alarak git.oralar biraz çakal yeridir...makinayı bırakın derlerse sakın bırakma.o zaman yapamayız derlerse,yapma o zaman dersin.yaparlarken makinadan da gözünü ayırma.
  • anlattığına ve uyarılarına bakarsak tam çakal mekanıymış orası,kaşla göz arasında alicengiz oyunları yapabiliyorlar demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasın bırı yazanlardan kırmıssın faln asusu karalama falan bak arkadas bılerek ve ısteyerek yapsaydım hıc forumda flan ısım olmazdı neden karalama yapıyımkı asusun servısını sıkayetcı olmayan varmı su alemde soyleyın bana ben de bu laptoıpu yakacam hadı anket yapalım bole olmazkı sız uretıcıden yanamısınız bendenmı bu garantılı arkadasım nasıl kıracam bu fıs gırıp cıkmalı degılmı tek erkek dıs ve gırıs yerı mp3 kulaklık gırısı gmıbı benım bunu kırmam ıcın ters takma olayıda yok bunu bana derken dıcenkı bana nasıl kırıldı dandıkk malzeme kullanmıslar demıyorsunda bana sen kırdın ıması yapıyorsun yazık arkadasım sana sen benım yerınde olsaydın ne yapardın acaba ayıp ben hıc bır zaaman paraadan kacmayan bır adamım aammaa benım hatammı su zaten ılgılı makamlarla yazısıyorum ne yapılacagı hakkında neden garantı dısı ne garanı ıcınde sadeece garantısı ıslemcı yanınca mı sadece hp de ole bır ser yok dıyorlar bana asusu savunma arkadasım

• quote:

Orjinalden alıntı: monsteremrah

anlattığına ve uyarılarına bakarsak tam çakal mekanıymış orası,kaşla göz arasında alicengiz oyunları yapabiliyorlar demek

toyluk zamanlarıma ait çok anım var çoooook.teknik servis mi yankesicimi belli olmayan adamlar var.(ki benim başıma gelenlerden birindeki baş aktör 40 lı yaşlarında,düzgün görünümlü,baksan adam zanedersin cinsinden bir tip).bu söylediğim hepsi için geçerli değil.
  • bunu yazan arkadasım sımdı nu kendı yazısından sonrayı okusun ve karar versınBurada asus servisinden alıp veremediğiniz nedir ki?
    Kırdığınız birşey garanti kapsamında mı yapmalarını bekliyorsunuz?
    Yurtdışında adamlar kendi alıyor demişsin. Türkiye de de hemen hemen bütün notebook markaları asus, hp, toshiba ücretsiz kargo ile alıp ücretsiz kargo ile gönderiyorlar.
    bu ne pekı arkadasım bak oku
    Eğer asusun verdiği ücret işinize gelmediyse başka biryerde yaptırırsınız. Konuyu asus çok pahalıya tamir ediyor diye açsaydınız size destek olurdum ama bu şekilde karalama yaparak bir yere varamazsınız. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz ben burda asusu karlamıyorum elbette malları cok ıyı ama ya servıslerı sen elını vıcdanına koy Merhaba Arkadaslar,
    Isim geregi Dubai'de yasiyorum. bir sure once Turkiye'de iken aldigim ASUS F3JP model notebook'umda olusan ariza nedeniyle burada yasadigim bir servis tecrubesini sizlerle paylasmak; ve yurtdisinda nasil hizmet ediliyor ulkemizde nasil bir uygulama var, farkini sizlere anlatmak istedim.

notebook tamamen benim fazla kurcalamamdan kaynaklanan sebeplerden dolayi once isletim sistemi ardindan hdd ve son olarak bios hatasi vermeye basladi. ilk acilista sadece post ekrani gozukuyor ve sonra donuyordu. hic bir sekilde cd ile hdd'den yada harici hdd ile mudahale etmeye imkan kalmamisti. senelerdir bilgisayar kullanmama ragmen ilk kez mecburiyetten hele bir de yurtdisinda servis macerasina giristim.

yetkili servisin telefonunu buldum ve konuyu aktardim. makineyi ne zaman satin aldigimi; adresimi sordular ve seri nosu ile arizasini bildiren bir sms yollamami istediler. ertesi gun ozel kurye yollayarak makinemi evden teslim aldilar. makine onlara ulastiginda sorunun giderilmesi disinda istedigim herhangi birsey olup olmadigini sordular bende hdd'yi yine 2 partisyon olarak istedigimi soyledim. sadece 1 is gunu icersinde makinemi tamir edip yine ozel kurye ile evime teslim ettiler. ve makinem su anda gayet sorunsuz bir sekilde calisiyor. ustelik garanti dahilinde oldugu icin hicbir ucret odemedim. bana ne fatura nede garanti belgesi sormadilar. peı bu ne karalamı bu servıs ıste bız daha gelısemedık arkadasım gelısemedık................. ben zaten ass kotu bır marka demıyorum ama dedıgım su servıs kazıkkkkkkkkkkkkkkkkk turkıyede

• bende asus m2400n marka laptopun harddisk bağlantı parçasını bulamadım. yetkili servis mesajlarıma cevap vermeye dahi tenezzül etmedi

ama ben parçayı singapurdan buldum ve posta yoluyla aldım

parça 7 ytl, posta 27 ytl.tuttu

ama türkiyeden bulamadığımı singapurdan buldum neticede...

ikinciel parça satan bir firma

pc-hub yazınca google.a çıkıyor...
  • nedir bu asus servisinden alıp veremediğiniz, servisin kullanıcı hatasından dolayı parça değiştirme garantisi yoktur dediğinizde kullanıcı hatası oluyor

asus teknik servisine bende laptop gönderdim. izmirden istanbula ücretsiz kargoyla laptop gitti ana kart değişti hicbir ücret talep etmeden tekrardan adrese ücretsiz olarak gönderdiler ve bu süre sadece 6 günde gerçekleşti...
    hp servisine göre bence baya iyiler tabiki bu benimle gerçekleşen olay
  • Önemli olan servis hizmetinin kaliteli olması kadar yedek parçanın uygun fiyatlı olmasıdır.Anladığım kadarıyla garanti dahilinde yapılan tamir masraflarını garantisi dolmuş müşterilere yayıyorlar.
  • Peki arkadaşlar ucuza notebook parçası değiştiren bir teknik servis biliyor musunuz?

Evet kadıköyde çok daha ucuza yaptırırsınız ama teknik servis garanti kapsamında olan yada olmayan herhangi bir ürününüze yan sanayi ürün takamaz. Yetkili servis çünkü onlar, orijinal parça takmak zorundalar.

Ben sırf bunun için bas bas bağırıyorum. Oyun oynamak için vs. için dizüstü almayın yazık paranıza. O parayla gidin canavar gibi masaüstü alın 10 sene kullanın upgrade yapa yapa.

Ama benim gibi iş gereği alıyorsanız yedek parçanın çok pahalı olduğu, bazı parçalarının değişme imkanının söz konusu olmadığı, her tür onarımın da masaüstüne göre daha pahalıya mal olduğunu bilecek ve sineye çekeceksiniz.

Asus'un diğer konulardaki hizmetleri nelerdir bilmem ama burada haksız bir yanını göremiyorum Asus teknik servisin. Parça çok pahalı değil mi dersen, evet çok pahalı ama sonuçta o parçayı teknik servis üretmiyor. Bu üretici ile alakalı bir durum.

• quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

Asus'un diğer konulardaki hizmetleri nelerdir bilmem ama burada haksız bir yanını göremiyorum Asus teknik servisin. Parça çok pahalı değil mi dersen, evet çok pahalı ama sonuçta o parçayı teknik servis üretmiyor. Bu üretici ile alakalı bir durum.

Güzel bir açıklama olmuş
  • servisler gayet iyi hizmet veriyor olabilirler ama garanti dışı ürünlerde ücretlendirme de bence çok fazla,isityorlar asusu 15 ' lcd ekran için 700 dolar artı kdv istiyor. cihazın ücreti yaklaşık 900 1000 dolar civarında zaten..

casio servis 300 ytl lik fotoğraf makinesinin lens i için 190 ytl istiyor.. bence bu fiyatlar çok fazla garanti kapsamında yaptıkları masrafları garanti dışı ürünlerden çıkarıyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.