Şimdi Ara

Asus Servisi Sadece Yalan söylemeyi Biliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ne yazık ki bende bir asus kullanıcısıyım şikayet konularını okudugumda herkes yorumlarda şirketi savunmuş ve böyle olmadığını söylemiş ancak anlıyorum ki işim çok zor bu servis ile .

5 Gün önce asus servise giderek bilgisayarımda çizim dahi yapamadığımı belirterek bilgisayardaki problemleri ilettim ve ayın 26 sında proje teslim edeceğimi en fazla ne kadar sürer işlem soruma aldığım cevap EN GEÇ 5 gün olmuştu . Bugün asusu arayıp cihazımın durumunu sorguladığımda hala sırada bekliyor olduğunu görüyorum . Siz siz olun asus'a bulaşmayın .

• Allah Kimseyi Lenovo servisinin eline dusurmesin. Yeni aldigim laptop ayni hafta icinde bozuldu servise verdim 18 gun oldu hala yurtdisindan parca bekleniyor. israrla degisim istemistim fatura istediler 11 gun once gonderdim, 3-4 gune degisim isleminiz belli olur dediler 11 gun oldu her aradigimda ileri bir tarih soylediler , en son bugun aradim cunku cumaya kadar kesin netlesir dediler hala cevap bekliyorlarmis servisten bak bak.. Hocam sanirim butun yetkili servisler boyle tek yaptiklari yalan soylemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 21 Şubat 2014; 13:58:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow1453

Allah Kimseyi Lenovo servisinin eline dusurmesin. Yeni aldigim laptop ayni hafta icinde bozuldu servise verdim 18 gun oldu hala yurtdisindan parca bekleniyor. israrla degisim istemistim fatura istediler 11 gun once gonderdim, 3-4 gune degisim isleminiz belli olur dediler 11 gun oldu her aradigimda ileri bir tarih soylediler , en son bugun aradim cunku cumaya kadar kesin netlesir dediler hala cevap bekliyorlarmis servisten bak bak.. Hocam sanirim butun yetkili servisler boyle tek yaptiklari yalan soylemek.

hocam sizinkinde bi sıkıntı goremiyorum.adamların 20 iş gunu mu 30 iş gunumu sureleri var.insallah parca gelmezde ya yeni laptop verirler yada paranızı verirler.2 sinden birisi olur.yani adamların zamanı var.
  • hocam tabi ki 20 iş günü süreleri var ancak net bir şekilde en geç 5 gün veya 10 gün içinde biter diyorlarsa bu süre içinde bitirmeleri gerekir sayelerinde okulum bir dönem uzayacak 2500 liraya aldığım ürünle 3dsmax den 10 dk proje çizilmiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

quote:

Allah Kimseyi Lenovo servisinin eline dusurmesin. Yeni aldigim laptop ayni hafta icinde bozuldu servise verdim 18 gun oldu hala yurtdisindan parca bekleniyor. israrla degisim istemistim fatura istediler 11 gun once gonderdim, 3-4 gune degisim isleminiz belli olur dediler 11 gun oldu her aradigimda ileri bir tarih soylediler , en son bugun aradim cunku cumaya kadar kesin netlesir dediler hala cevap bekliyorlarmis servisten bak bak.. Hocam sanirim butun yetkili servisler boyle tek yaptiklari yalan soylemek.

hocam sizinkinde bi sıkıntı goremiyorum.adamların 20 iş gunu mu 30 iş gunumu sureleri var.insallah parca gelmezde ya yeni laptop verirler yada paranızı verirler.2 sinden birisi olur.yani adamların zamanı var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

20 is gunu sureleri var dostum. Parca gelsede gelmesede laptopu bana doa raporuyla birlikte yollayacaklar zaten cunku laptopu aldim 6 gun sonra bozuldu, 1 ay icinde ariza yapan urunler icin degisim hakki var. Ama onemli olan hep bir tarih verip o tarihte belli olmamasi ve insalari cileden cikarmalari. Sirf bu is yuzunden universiteye 1 hafta gec gidecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 21 Şubat 2014; 14:22:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.