insanlar bu ekran kartı ramlerinin bi b*ka yaramadığını ne zaman öğrenecek ! APU grafik kartı kullanıyorum sözde 2GB ram isteyen oyuna anakart biosunda 64MB ayırınca oyun sorunsuz çalışıyor ! kaç pinksel kullanıyorsanız bunun 24 -bit veya 32-bit BMP değerini hesaplayın işte ekran kartı dediğiniz şeyin kullanacağı gerçek kapasite bu kadar dır. eğer oyunların kaplamaları ekran kartının içine yüklenmiş olsaydı. sistem raminizde sadece oyunun programlama exe si ve 200 - 300 mb oyun haritası birde toplasan 100 MB ı geçmeyen mp3 vari ses ve müzik dosyalarından başka bir şey olmazdı. |
insanlar bu ekran kartı ramlerinin bi b*ka yaramadığını ne zaman öğrenecek !
-
-
Tabi lan manyak mısın.Ben 128mb ekran kartıyla Rdr 2'yi ultra texturelar ile 4kda oynuyorum.8gb kartlar falan aşırı gereksiz.
-
Evden biraz dışarı çıkıp hava alın.
-
-
RE3 oynarken bi kökle bakalım ayarları 9 gb vram ile kurtarabilecek misin?
-
gb sayısına göre güçlü kart diyenleri dinlerken acayip keyif alıyorum
-
Hiç sorma ya
İnsanlar gidip bir çuval parayı boşuna veriyorlar.
Alın Apu sistem bakın keyfinize.
-
''eğer oyunların kaplamaları ekran kartının içine yüklenmiş olsaydı.''
Bir konu açsam ve insanlar uçakların bir boka yaramadığını ne zaman öğrenecek! desem sonra da konu içinde ''aslında insanlar uçabilseydi'' gibi bir cümle kullansam işte tam olarak senin konunun karşılığı da bu.
-
efektif ram kullanımı olayı var fps drop için örneğin 3080 warzonede 5gb ram bile kullansa fps drop yiyor. ayarları low yapıp ram kullanımını düşürünce drop yok 3090 aldım 24gb sıkıntı yok suan video atarım anlatıcı 1 tane var nette
-
Senin şu bahsettigin güneş patlaması, bizim tüm elektronik cihazların sonunu getirecek olan, ne zaman oluyordu? Senin öylede bir konun vardı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk mesajdan hicbir sey anlamadim. eger yeterli alanin varsa battlefield 5'i 4k tum ayarlar ultrada calistirip ne kadar vram harcadigini ve kac fps aldiginin goruntusunu atar misin? apu ile 60 fps ve ustunde oynanabilirse imzamdaki sistemi sana hediye edecegim
öğrenemeyecekler kardeş
-
Benim ekran kartım 16 gb bence çok faydalı herkese tavsiye ediyorum
Yaw vram yetmediginde ramden yiyor zaten. Ha drop olabilir mi olabilir de zaten 3060 ekran kartina adan 2 gb vram koymuyor ki. Kimisi 10 koyar kimisi 5. Kimisi show peşinde kimisi yeter diye o kadar koyuyor. Bende 1060 3gb var ben her oyunu oynuyorum. Ram 8 ken drop oluyordu çünkü vram ve ram sisiyordu. Ama rami 16 yaptım sorun yok -
Boşuna bloklamamışım.
Tamam
-
3400g kullanıyorum 2gb vram veriyorum starwars oynarken oyundan atma donma problemleri oluyordu 4gb vram verdiğimde bu sorunlar ortadan kalktı gerçekten önemli bir konu ve ileride önemi daha da artacaktır hatta ram>cpu diyebilirim çünkü ram miktarı azaldıkça cpu daha çok zorlanıyor burası kesin...
Ayrıca ubuntu 20.10 server + icewm window manager > tiny core linux
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 17 Mart 2021; 5:8:36 > -
e nede olsa kazık yediğini kabul etmek kolay bir şey değil !
kaliteli APU larda ekran kartı ramini düşürüldüğü halde FPS nedense hep sabit çıkıyor.
merak eden araştırır bulur. böyle zahmetsizce verileri insanların önüne koyunca
kimse inanası gelmiyor nede olsa !
-
-
o ihtimali ben ortaya atmadım. ama büyük bir güneş parlaması tüm dünya üzerindenki şebekelerde büyük bir gelir yükleme anlamaına gelir ya tüm kablo bağlantı noktalarında büyük sorunlar ortaya çıkacak yada tüm üreteç bobinleri bozulabilir.
çünkü dünyayı resmen bakır bir bobin tapağına çevirdiğimiz gerçeği inkar edilemez.
Tabi lan manyak mısın.Ben 128mb ekran kartıyla Rdr 2'yi ultra texturelar ile 4kda oynuyorum.8gb kartlar falan aşırı gereksiz. |
|
Evden biraz dışarı çıkıp hava alın. |
''eğer oyunların kaplamaları ekran kartının içine yüklenmiş olsaydı.'' Bir konu açsam ve insanlar uçakların bir boka yaramadığını ne zaman öğrenecek! desem sonra da konu içinde ''aslında insanlar uçabilseydi'' gibi bir cümle kullansam işte tam olarak senin konunun karşılığı da bu. |
Hiç sorma ya İnsanlar gidip bir çuval parayı boşuna veriyorlar. Alın Apu sistem bakın keyfinize. |
Benzer içerikler
- gpu hotspot nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- gddr6 nedir
- düşey senkronizasyon nedir
- opengl mi directx mi
- amd radeon 780m
- gtx 1650 ne zaman çıktı
- rx 8800 xt
- ekran kartı güncelleme
- intel arc b580
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X