Bildirim
Oyun içinde ekran kartının ne kadar kullanıldığını görme
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
MSI Afterburner veya Evga Precision ile bak orda GPU load olacak -
MSİ Afterburner -
gpu -z de olur max load kısmına bakarsın oyuncan çıkınca :D max ları işaretle tıklayarak -
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzy222
gpu -z de olur max load kısmına bakarsın oyuncan çıkınca :D max ları işaretle tıklayarak
Tam kullanıldığı gözüküyor :D HD 3650'nin 40 mb'lık the binding of isaac oyununda kasması normal midir peki sizce? 3650 laptoptaki 3650 olandan -
quote:
Orijinalden alıntı: mertov
quote:
gpu -z de olur max load kısmına bakarsın oyuncan çıkınca :D max ları işaretle tıklayarak
Tam kullanıldığı gözüküyor :D HD 3650'nin 40 mb'lık the binding of isaac oyununda kasması normal midir peki sizce? 3650 laptoptaki 3650 olandan
gayet normaldır.
standart dız ustulert ıle oyun zor oynanır yada oynanmaya calısılır.
oyun için 5000 tl lık vre ustu dızustuler satılmakta.
2 bın tl ye dız ustu alıp her oyunu acmasını kasmadan oynamasını bekleyemezsınız.
yada masa ustu alıcaksınız. -
quote:
quote:
Tam kullanıldığı gözüküyor :D HD 3650'nin 40 mb'lık the binding of isaac oyununda kasması normal midir peki sizce? 3650 laptoptaki 3650 olandan
normaldir işlemciden olur :D 5 mb lık oyunda bile kasabilir oyun içinde çoğalan yaratıklar yada :D extra efektler kaç k cpu kullanıyor bak .. yanında extra başka programlar vs işlemciyi kullanıyordur bellek yetersiz kaldığı anlarda kasmaya başlar ekran kasılmaları tam olarak hep vga dan olmaz cpu ram de yapar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 26 Haziran 2012; 8:54:04 > -
Binding of isaac ı bende oynadım. Oyun felaket kasıyor sistemde. Bir sürü fps oyununda kasma yaşamıyorum ama o oyun kasıyor Optimizasyonu kötü herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: kingsta
Binding of isaac ı bende oynadım. Oyun felaket kasıyor sistemde. Bir sürü fps oyununda kasma yaşamıyorum ama o oyun kasıyor Optimizasyonu kötü herhalde.
Bende age of 3'ü ve cs source'u en yüksek ayarlarda problemsiz oynayabiliyorum ama bu isaac çok kasıyor nedense hepi topu 40 mb bi de oyun. Bi de Binding of isaac flash oyunu mu bilginiz var mı? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kingsta
Binding of isaac ı bende oynadım. Oyun felaket kasıyor sistemde. Bir sürü fps oyununda kasma yaşamıyorum ama o oyun kasıyor Optimizasyonu kötü herhalde.
Bende age of 3'ü ve cs source'u en yüksek ayarlarda problemsiz oynayabiliyorum ama bu isaac çok kasıyor nedense hepi topu 40 mb bi de oyun. Bi de Binding of isaac flash oyunu mu bilginiz var mı?
Programlama dilini bilmiyorum ama optimizasyonu kötü diye tahmin ediyorum. O kadarcık oyun nasıl kasar enteresan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X