Şimdi Ara

Asus siyah ekranda kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus x55vk laptopa ssd yi eski hdd yerine taktık. içindeki hddyi de aparatla cd okuyucu yerine taktık. SSD ye win 8.1 kurduk sorunsuz bir şekilde çalıştı. Bugün değiştirdiğim bios ayarlarını geri eski haline getirmek için biosa girdim ama HİÇBİR ŞEY DEĞİŞTİRMEDEN kaydet deyip BİOS tan çıkış yaptım. Ekran biranda karardı. Güç tuşuna bastığımda asus yazısı bile gelmeden ekran siyah ekranda kalıyor. Fan çalışıyor. Fan temizliğini yaptım. yeniden söküp kabloları kontrol ettim sonuç değişmedi. Sebebi ne olabilir acaba?

• benzer bir sorun yaşadım vidalar gevşemiş olabilir seninde, ekranla laptop arasındaki filmler gevşiyor tarzı bişey, vidaları kontrol etmeyi dene, tecrübeli değilsen boludaki çok dandik bir bilgisayarcı bile yapabilmişti, güvendiğin bilgili biyer varsa oraya götürmeyi deneyebilirsin.
  • zolsauza Z kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz yer menteşelerin içi mi? Vga kablosuyla monitöre bağlamayı denedim ama orada da görüntü gelmedi.
  • monitördede görüntü gelmediyse anakartta veya ekran kartlarında sorun olabilir, elinizde yedek ekran kartı bulunuyormu? VGA bağlantısıyla alakası olsa monitörde görüntü alınırdı zaten,
  • zolsauza Z kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Ayrıca ekran kartı anakarta gömülü. VGA yı taktım ama direk takınca hiçbir şey yapmadan çalışır mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.