windows 8 den 8.1 e güncelledim notebook u. Win 8'de çalışan smart gesture 8.1'de çalışmıyor. Denetim masasından ayarlarına girdim ayarladım ama iki ya da üç parmağı algılamıyor. Sadece tek parmak algılıyor. Böyle bişey yaşayan oldu mu benden başka? Nasıl çözecez bu meseleyi bir yardım edin arkadaşlar.
mistralls
kullanıcısına yanıt
Başıma gelmedi ve gelen de zannetmiyorum olsun.
Sana diyeceğim şu ki buna takılmana gerek yok ki. Ben normal mouse kullanıyorum aylardır. Laptopun kendi pad ini çok nadir kullanıyorum. Ama diyorsan ki ben usb mouse hiç kullanmayacağım. O zaman sistemi veya yazılımı tekrar kur demekten başka cevap görünmüyor
mistralls
kullanıcısına yanıt
aynı sorun bende de oldu windows 8 güncellendi sonrasında dokunmatik yüzeyin iki parmak ve üç parmak algılaması çalışmadı iki gündür araştırıyorum ama nasıl çalışacağı hakkında hiç birşey bulamadım.
öncelikle smart gesture driverini kaldır bildiğim kadarıyla program kaldırdan bu driveri kaldırabiliyorsun ondan sonra pcnin kendi sitesinden win8.1 uyumlu smart gesture driverini indir ve kur bu yolla tahminimce sorunun çözülür kolay gelsin
eemreng
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim deneyeceğim söylediğinizi umarım olur
rica ederim umarm işini görür
ASUS SMART GESTURE DE SORUN YAŞAYANLAR SORUNU ÇÖZMEK İÇİN ŞU ADIMLARI İZLEYİNİZ:
1. DENETİM MASASINA GİRİN 2. PROGRAMLAR 3. ASUS SMART GESTURE PROGRAMINI ÇİFT TIKLAYIN 4. AÇILAN SEÇENEKLERDEN "ONAR" I SEÇİN.
ali cemal ergüder öneriniz işe yaradı teşekkürler...
programı kurmaya çalışınca bende bu hatayı alıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bradenburgB
kullanıcısına yanıt
bende de aynı hatayı verıyor yenı guncellemeden sonra boyle oldu pc wın 10 ne yapmalıyım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme