Şimdi Ara

ASUS Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu özelliği kullanan var mı?

Hangi programlarla çalışır?

Vista x64 desteği var mı?

Olumlu olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

ASUS Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi

• Bu teknoloji asus monitörlerde var.Paneldeki splendid tuşuyla 5 mod arasında geçiş yapabiliyosun ama görüntüyü bana kalırsa bozuyor , tekrar ayar yapmak gerekiyor.Herhangi bir programla da çalışmıyor, monitörün özelliğidir..
  • Ekran kartının özelliklerinde yazıyor bu, sadece monitörlerde varsa neden burarada belirtmişler

ASUS Splendid:
    Splendid, PC de video izleme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan nefes kesici bir yenilik. ASUS ekran kartı sürüclerine yerleştirilen Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi otomatik olarak etkinleşerek, en iyi görüntü kalitesini sağlamak için görüntü optimizasyonu yapar.

http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=vuzvpginHnMTxCcr&templete=2

• Hortlakmak gibi olmasın ama kaliteli bir teknoloji. Game mode-Night view mode gibi seçenekleri var.Oyun oynarken game mode'a alınca gözlerim yoruluyor ama. Kişiden kişiye değişir oda karanlık olduğundan night viewde veya standartta oynuyorum.(daha az göz yoruyorlar.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps

Hortlakmak gibi olmasın ama kaliteli bir teknoloji. Game mode-Night view mode gibi seçenekleri var.Oyun oynarken game mode'a alınca gözlerim yoruluyor ama. Kişiden kişiye değişir oda karanlık olduğundan night viewde veya standartta oynuyorum.(daha az göz yoruyorlar.)

"Hortlamak gibi olmasın" demişsin de 2 yıllık konuyu bildiğin hortlamışsın,
    Tebrik ederim
  • 2 değil 20 yıllık konu olsada bu konuya bakıp teknoloji hakkında bilgi,görüş isteyecek biri illaki olur ondan yazalım :)
  • evet mesela ben, bide bişey diyecem asus monitör olmadan geçiş yapılmıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps

2 değil 20 yıllık konu olsada bu konuya bakıp teknoloji hakkında bilgi,görüş isteyecek biri illaki olur ondan yazalım :)

evet haklısın.. bi sorum olacak..asus N550jv serisinde splendid mevcut mu acaba? splendid parkal ekran demek değil mi bu arada?
  • Beyler hakikaten bende de satıcı ile kavga edecektim bu ekran açıldığında hafiften bir renk değişimi sararmaya benzer bir şey gibi bende bu tam olarak nerden kapanıyor bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.