Şimdi Ara

Asus Striker Extreme ve e8400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzamdaki sisteme e8400 işlemci almak istiyorum sizce uyumlumudur artısı ve eksisi varmıdır yardımcı olurmusunuz

• ben yerinde olsam striker extreme ile 45 nm işlmeci kullanmazdım.4-5 gün önce bende striker xtreme kullanıyordum e8500 ile ve overclock yapmadan işlemci sıcaklığım 45 dereceleri görüyordu.hiçbir şekilde ne overclock yapabildim ne de stock kullanabildim.sonunda gittim gigabyte x48 dq6 aldım ve aynı işlemciyle 4.5 mhz'ye çıktım.tekrar ediyorum striker extreme ile 45 nm sakın kullanma.sonradan biostaki bi düzeltme ile 45 nm kullanabilirsiniz dediler ama kesinlikle sağlıklı değil...eğer board değişemem diyosan benim tavsiyem 65 nm işlemci alman olacaktır..ama unutma 65 nm işlemciler de artık 45 nm ye göre eskiler..karar senin.ben yaşadığım tecrübeyi paylaştım...
  • internette biraz araştırdım ve 1504 biosu çıkacağını öğrendim işlemci sıcaklığı ve diğer problemleri ortadan kaldırıyormuş ama şu an beta bile değilmiş link te verilmiş fakat disketle yüklemek gerekiyor sanırım sizce güvenlimidir

http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/anakart/asus-striker-extreme-icin-1504-test-biosu-cikti-92111.html
  • işlemci ısınmasından ziyade anakartlar işlemci sıcaklıgını yanlış gösterebiliyor.. striker ile e8400 ünüzü 4ghz gibi bir değerde günlük sorunsuz kullanabilirsiniz tabiki uygun biosla..
  • yakışır abime.. e8400 Pp~
  • Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum Striker Extreme ve E8400 ikilisini. Şu an v1504 bios var.Problem yaşamadım.
    Sıcaklık ölçümleri için real temp i kullanırsanız gerçeğe en yakın değerleri bu prog veriyor e8x00 serisi için

http://www.fileden.com/files/2008/3/3/1794507/RealTemp.zip
  • v1504 bios asus un sitesinde gözükmüyor yukarıda bi bios link i var onu nasıl yükliyeceğimi bilmiyorum rica etsem bios un link ini verirmisin
  • http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080313201605906&board_id=1&model=Striker+Extreme&page=1&SLanguage=en-us

Buradan bulabilirsiniz.Fakat 1503 ve 1504 ile sorun yaşayanlar da var.İsterseniz bir inceleyin.
  • arkadaşlar kaç gündür internette dolaşıyorum kafam iyice karıştı şimdi imzamdaki sisteme e8400 alınmalımı yoksa alınmamalımı
  • ben olsam almazdım...aynı hatayı yaptım ve çok sorun yaşadım.sorunsuz çalışıyorum diyenler var..yine de senin tercihin..
  • Arkadaşım sana şunu söyleyeyim. Artık anakarttan mı işlemci ısı sensöründen mi yoksa sıcaklık ölçen programlarda mı var bir sıkıntı ama e 8*** serisinin ısı değerleri yüksek görünüyor. Benim kanaatim bu ısı değerlerinin gerçekte olmadığıdır. Eğer ben kafama takmam diyorsan anakartı al yok kafama takarım diyorsan x48 yonga setli anakartlardan alabilirsin.
  • arkadaşlar hiç çelişkiye girmeden en iyisi galiba q6600 almak. ama sizin bu konudaki görüşleriniz nedir?
  • ya neden almasın arkadaş. benim arkadaşımda anakart olarak P5B Deluxe wifi var ve 8400 cpu kullanıyor ne bir problem yaşadı ne sıcaklık sıkıntısı ve halende kullanıyor. kaldıki 965 chipset
  • 8400 ün sıcaklık problemi ve benim anakartta dahauygun biosçıkmaması nedeniyle bende uygun fiatlı e6850 aldım sizce iyi yapmışmıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.