Şimdi Ara

asus TA-250 kasa 40TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Kendime yeni bir kasa aldığım için eskisini elden çıkarmak istiyorum. 3tane kasa oldu hatun kızıyor.

Asus marka TA-250 modeldir, PSU suzdur, önde 4USB mevcut, 2adet 8mm fan mevcut birisi kırmızı mavi led aydınlatmalı, kulaklık cakı çalışmamakta, bilginize kutu yok ama halledebiliriz sanırım,
    antalya içi elden satış tercihimdir, resimlerden daha temizdir makinem cekemedi, temizlemeden çektim, taş gibi sağlam ama sadece eski modeldir fiyatı 40TL düşünüyorum. hayırlı olsun.

asus TA-250 kasa 40TL  asus TA-250 kasa 40TL
     asus TA-250 kasa 40TL asus TA-250 kasa 40TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rraistlinn -- 10 Ocak 2013; 0:24:36 >

• Telefona cevap vermez, ben aradım hemen meşgule duşuruyor neden acaba...
  • ona blacklist deniyor program kayıtlı olmayan numarayı otomatik dıt sesiyle atıyor kullanıcı duymuyor bile,, imei klonlamayı biliyorsun bunları bilmiyorsun hç ilğinç gelmedi nedense karalayacaksın ya aklına netürlü gelirse hangi numarayı kullanıyorsun anlamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rraistlinn -- 22 Aralık 2012; 1:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rraistlinn

ona blacklist deniyor program kayıtlı olmayan numarayı otomatik dıt sesiyle atıyor kullanıcı duymuyor bile,, imei klonlamayı biliyorsun bunları bilmiyorsun hç ilğinç gelmedi nedense karalayacaksın ya aklına netürlü gelirse hangi numarayı kullanıyorsun anlamadım ki

Bu nasıl bir şeymiş ilk defa duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

ona blacklist deniyor program kayıtlı olmayan numarayı otomatik dıt sesiyle atıyor kullanıcı duymuyor bile,, imei klonlamayı biliyorsun bunları bilmiyorsun hç ilğinç gelmedi nedense karalayacaksın ya aklına netürlü gelirse hangi numarayı kullanıyorsun anlamadım ki

android kullanıyorsanız bulabilirsiniz, programın seçenekleri var rehberde kayıtlı olmayan numara varsa yada istemediğiniz bir numara sms olarak yada arama olarak engelliyor siz programa bakmazsanız ferketmiyorsunuz bile

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist buyrun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

android kullanıyorsanız bulabilirsiniz, programın seçenekleri var rehberde kayıtlı olmayan numara varsa yada istemediğiniz bir numara sms olarak yada arama olarak engelliyor siz programa bakmazsanız ferketmiyorsunuz bile

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist buyrun

Android kullanıyorum ama bu zamana kadar bılmıyordum simdi öğrendim eyvallah sağ ol hocam

• hocam ankaradan almayı düşünüyorum sanalpazar aracılığıyla mümkün olabilir ama biraz indirim yapsanız öğrenciyiz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS T10 KASA=20tl (ANKARA)
    15 yıl önce açıldı
    ASUS T10 KASA=20tl (ANKARA)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.sendal

hocam ankaradan almayı düşünüyorum sanalpazar aracılığıyla mümkün olabilir ama biraz indirim yapsanız öğrenciyiz :)

bir arkadaşla anlaştık gibi iptal olursa bilgi veririrm, sanal pazar üyeliğim yok ama ürünü gönderirim teslim alınca ödemeyi yapabilirsiniz,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.