Şimdi Ara

ASUS TA-951 MOD -_-_-THE FİNAL-_-_- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 tavana fan deliği aç 2 tane 90 yada 120 mm fan koy özellikle yuvarıda sarı ledliler çok hoş olur yada turuncuda olabilir
    2 kasanın içini komple boya çünkü görüntü kötü oluyor
    3 kasanın yan ve üst kapağundaki kısımları sticklerle güzel olacaktır

BU ARADA O DRAMEL GİBİ OLAN ALETİ NE KADARA ALDIN ?
  • Helal güzel gidiyo , kaliteli modu tek bakışta tanırım .. :) çok orjinal bişi çıkıcak bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 7 Haziran 2009; 4:19:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

yapılması gerekenler lisetesi yapalım

1 tavana fan deliği aç 2 tane 90 yada 120 mm fan koy özellikle yuvarıda sarı ledliler çok hoş olur yada turuncuda olabilir
    2 kasanın içini komple boya çünkü görüntü kötü oluyor
    3 kasanın yan ve üst kapağundaki kısımları sticklerle güzel olacaktır

BU ARADA O DRAMEL GİBİ OLAN ALETİ NE KADARA ALDIN ?

Dramel işlevli aleti Ankara-Dışkapı dan 29 TL ye aldım.
    Kasanın İçini Komple Boyayacagım Ama Hangi Renge , Eski Uv Boya Kalacak Şekilde Diyer Kısımları mı Boyayım Tam Karar Veremedim. Kasaya UV lamba Koyacagım İçin Uv Boyanın Kalmasından Yanayım. Komple Uv Boyada Çok Kötü Duruyor. Onun İçin Uv Boyanın Yanına Hangi Renk Daha Güzel Gider.

• bu arada 100 kere söledim 101 kez yine sölüyorum olabildiğince mavibilgisayardan az alışveriş yapmaya çalışın vatandan flan almaya çalışın , maviden aldığınız her parça saadet partisine gelir kaynağı oluyor ... + olarak mavibilgisayardaki parcaların bağzıları gümrükten gizlice sokularak türkiyeye geliyor garantisi var ama kaçak mal ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 8 Haziran 2009; 20:25:50 >
  • tam mat siyah diyecektim boyamışın
  • herşey on numara olmuş ve işçilik süper.Tebrik ederim seni...
  • Boş laf bunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: DungeonKeeper

bu arada 100 kere söledim 101 kez yine sölüyorum olabildiğince mavibilgisayardan az alışveriş yapmaya çalışın vatandan flan almaya çalışın , maviden aldığınız her parça saadet partisine gelir kaynağı oluyor ... + olarak mavibilgisayardaki parcaların bağzıları gümrükten gizlice sokularak türkiyeye geliyor garantisi var ama kaçak mal ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehsetulwahset

Boş laf bunlar

Tmm sus otur sen senin kimi savunduğun belli zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 9 Haziran 2009; 15:15:39 >
  • kasaya gerçekten 10numara mod yapmışsın hocam ellerine sağlık
  • Çok güzel olmuş ellerine sağlık bende başlayacağım 2 haftaya kadar burda paylaşırım ;)
  • EVET ARKADAŞLAR 2. ÇALIŞMAMDA SON BULMUŞTUR. KENDİMİN + LARI VE - LERİNİ SÖYLEMEK GERKİRSE
    - ÇALIŞMALARIMDA ODAM VE BALKON ÇOK BATTI. HERGÜN TEMİZLİKYAPMAK DURUMUNDA KALDIM.
    -HDD ÇOK OLMASINDAN DOLAYI BİR TÜRLÜ HDD LERDEKİ KABLO KARMAŞIKLIGINI GİDERMEDİM.
    -UV LAMBAYI NORMAL FLORASAN UV ALMAM SONUCU HAFİF BİR FLORASANLARDA OLAN CIZIRTI VAR.
    -SAG PANELDEKİ PLEXİ İŞLEMELERİNİN SİYAH FOLYO İLE KAPLANMASI SONUCU IŞIK YETERSİZ KALDI BİRAZ.
    - KASA İÇİ BOYA SİYAH OLDUGU İÇİN TOZ HEMEN GÖRÜKECEK VE PİS DURACAK
    +ÇALIŞMALARIMI TİTİZ BİR ÇALIŞMA SONUCU KAZASIZ BELASIZ SONLANDIRDIM.
    +KASA KESİMİ ÇOK DÜZGÜN BİR BİÇİMDE ÇIKTI.
    +PLEXİ YAZI İŞLEMELERİ ÇOK GÜZEL OLDU.
    +KABLO DÜZENLEMELERİ BİR ÖNCEKİ ÇALIŞMAMA ORANLA %50 DEN FAZLA DÜZENLİ VE TERTİPLİ OLDU.
    +KASA İÇİ VE KABLOLARIN UV BAYASI ÇOK DÜZGÜN DURUYOR.

• quote:

Orjinalden alıntı: ysfdvz
    -UV LAMBAYI NORMAL FLORASAN UV ALMAM SONUCU HAFİF BİR FLORASANLARDA OLAN CIZIRTI VAR.

hocam bu cızırtı floresanın titresiminden geliyor olmasin bu titresimde aldigin floresanin marka olmadigindan kaynaklanmasin diye dusunuyorum ,
    bildigim uzere floresanlar titresimsiz calismaya baslarlar ve calistiktan sonrada titresim olusturmazlar.(ama marka olanlar tabikide)

eline saglik + olarak kasan renkarenk olmus cok hosuma gitti ama bence kasa ici siyah degilde eskisi gibi olsaydi dokunmasaydin daha iyi olurdu diye dusunuyorum ancak taktir sana kalmis boyleside gzl
  • hocam çok güzel çalışma olmuş tebrikler
  • Titiz çalışmışsın emegine sağlık güzel duruyorlar.
  • Çok İnce düşünüp yapmışsın ellerine sağlık :)
  • çok güzel yha tebriklerr
  • hoş olmuş
  • Ati yazısı hariç süper olmuş ama o ati yazısını tekrar ve biraz daha özenerek yazarsan on numara olur
  • eline sağlık gule gule kullan
  • hocam ilk olarak güle güle kullan ama gözüme çarpa bikaç şeyi söyliim
    1-markaları yazdığın yer(ön paneldeki) çok köşeli olmuş etrafına metal bi çerçeve yaparsan çok güzel olcak
    2-sağ kapaktaki piexiye yazdığın markalara bir tarafyan daha ışık ver çok derinden gösteriyor biraz daha gözle gözüksün
    3-uv ışık çok ortada olmuş ihtimal varsa onu arka tarafa alabilirsin

bunlar benim kişisel görüşlerim yaparsın yapmazsın bilmem ama şu ilk söylediğim gerçekten çok göze batıyor. çok güzel bi çalışma olmuş bu kasaya daha güzel bişeyi hayal edemiyorum iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.