Şimdi Ara

asus TA-9A1 alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımın kasasını değiştirmek istiyorum şöyle 100 milyon civarı bişey olsun istiyorum ve sessiz olsun istiyorum çünkü bendeki Aopen kasa inanılmaz bağırıyor ve artık burama kadar geldi.

sistemim şöyle; intel pentium 3,2 HT prescot, 2 * 512 (533) kingston ddr2 ram, 128 mb 6600GT msi ekran kartı , 120 gb samsung, msi neo 2 platinium anakart, asus dvd writer,

şu anki kasam aopen ES50E-E02 300W

şimdi ben ne yapmalıyım? asus TA-9A1 alayım mı? gürültü yaparmı, yada sadece psu yu mu değiştirmeliyim? psu nasıl değiştirilir onuda bilmiyorum ek olarak, :) yardımlarınızı bekliyorum.

• Gürültünün sadece kasadan kaynakalndığına emin misin?Ekran kartı fanı,kuzey köprüsü fanı gibi fanlar da o minik boyları ve yüksek dönme süratleriyle çok gürültü yaparlar.Eğer sırf kasadan geldiğine eminsen ilk iş olarak kasa fanları değiştirmekle işe koyulabilirsin.Eğer kasana uyacaksa arkaya 12 cm lik bir egsoz fan iyi olacaktır.PSU'nun markası nedir?Eğer sorun oysa değiştirmek çok kolay.Birkaç vida altı üstü...Gözünü korkutmasın.
  • Arkadaşım, bir Aopen kasa kullanıcısı olarak, yanlış düşündüğünü belirtmeliyim..
    Kasa yalnız başına nasıl ses yapar ki? Ek yerlerinden, vidalı bölümlerden dersen, Aopen kaliteli malzeme kullanır, o yüzden bu şıkkı geçiyorum..
    İkinci şık olarak, işlemci fanını kontrol et. Sonra sırası ile diğer fanları kısa süreli olarak durdur ve hangisinden çok ses geldiğine bak.. Psu fanı da aşırı ses yapabilir. Onun da ya fanını değiştir, ya da en iyisi, ileriye de dönük olarak, 120 mm fanlı sessiz bir psu al..
    Benim kasa 6 ay evveline kadar, saç kurutma makinasından farksız çalışıyordu. Bütün fanları sessiz ve kaliteli olanlarla değiştirdim, sesten eser kalmadı.
    Tavsiyem, boşuna kasaya para verme. Fanları değiştir, keyfine bak..
    Kolay gele...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.