Şimdi Ara

***ASUS TA231 Mod Çalışmam*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel olmuş eline sağlık renklenmiş biraz kasa
  • Serkan kendini bu konuda'da aştın. tebrikler. Gerçekten güzel gözüküyor. Senin bu renglendirmeyi yapmadan önceki halini biliyorum. çok balta bi kasaydı. Şimdi süper. Gene süslicek biyerler bulursun sen kasada. Sonu gelmez bu işin. hadi kolay gele. bys.
  • karanlıkta süper görünüyor
    eline sağlık iyi iş çıkarmışsın
    ama sizin gibi gençleri benim makinamıda modifiye yaparken görmek lazım :))))))) malum üşengeçlik
  • bilrim dar kasanın sorunlarınıoraya kablo sokamazsın, buraya o takılır, şurası kessen boyutlar uymaz, bide benim gibi kasanın alacağı en geniş yüzeye sahip anakarta sahipsen yandınsistemi dağıtıp toplamak = işkence
    çok güzel olmuş, eline sağlık, net cafelerden tanıyorum kasayı, hoş olmuş, bu arada kablolara yorum yok üsttekiler yeter heralde

• Aynen benim Aopen a Cooler Master sığdı Allahtan
  • aynı kasanın beyazı var bende pislik içinde toz toprak ne ararsan bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye boşa dememişler demek
  • Çok güzel olmuş eline koluna sağlık
  • Hort

Aynı kasadan bende de var ama anlaşılan sende çözememişsin kablo problemini

Yeni tak çıkart kablolu PSU almak çok masraflı Kasanın sağ yanında yer yok kabloları saklayacak

Şu kablo işini çözsem bende girişecem direk Ama aklıma kablolar gelince o iğrenç görüntüyü dışarı vurmanın anlamı yok diyip vazgeçiyorum hep

Aslında yukarıdaki rom boşluğuna tepeden bağlayıp, romları 1 slot aşşağı kaydırsam kabloları oraya saklasam olabilir gibi geliyor O üst slot boş kalacak kablolar yüzünden ya da orayı yazı şeklinde kesip arkadan plexi ile yapıştırıp ledler ile ışıklandırabilirim sanırım. Ama işte ya umduğum gibi olmazsa o kadar uğraş boşa gidecek diye korkuyorum

İşte kasanın normal durumu

***ASUS TA231 Mod Çalışmam***

• Nerdeyse 3 senelik konuyu hortlattın. Yapmayın şunu ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 11 Mayıs 2009; 0:44:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Nerdeyse 3 senelik konuyu hortlattın. Yapmayın şunu ya.

Aklıma takılan birşey vardı ... Google'da araştırdım direk burası çıktı ... Bunun için direk yeni konu açsam daha mı iyi olurdu ?
  • hala aynı mı kasa 3 sene geçmiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.