Şimdi Ara

asus teknik servis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slh3772

quote:

Orijinalden alıntı: abdayd

kargoyla gonderenler kac is gunu icinde geri aldilar.benim 7is gunu oldu hala bekliyorum.

http://support.asus.com/repair/repairstatus.aspx?SLanguage=en burdan takip edebilirsin ürününü

Oncelikle sagol. Yedek parca bekleniyor yazıyor ama ne oldugu yazmiyor.Ben arayip sordum ekran degisecek dediler.Bakalım bekliyoruz :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

pcnin sol mentesesi kirilmisti kapagi acarken.cok kalitesiz malzemeden yapilmisti.aradim ekran degisecekmis yurtdisindan parca bekliyorlarmis.10is gunu ortalama sureymis.20is gunune uzayabilir dediler :'(

Benim de sag mentese kırıldı iaede aldım vatandan almıştım 2 sene önce 2000 tl lik cek verdiler senin model ne ne zaman aldın banada ilk basta aynı seyleri dediler ama iade oldu

Benim N61ja 240dv modeli. Haziran 2010da bimeksten almistim 1.5 yil oldu. Seninkinin modeli neydi. Kac gun beklemistin. Son gune kadar bekletiyorlar mi? Sen kaca almistin da 2000tl.Lik cek verdiler. Cok sagol.

Hocam 2 haftayı bulmamıştı parça bekliyoruz ekran ve batarya değişecek dediler asusu arayıp durumunu sorabilirsin ama bazen adamlar ilgisiz oluyor detaylarina bakabilirmisiniz işlemlerin diye sor ben 2 güne bir arayıp sormuştum n61 modeliydi benimki iade olayı ise söyle oluyor onlar aldığın yere iade kağıdı gönderiyorlar eğer bimeksde aynı ürünün sıfırı varsa verirler ama zannetmiyorum olduğunu netten bak bı var mı sıfırı diye yoksa para iaedesi veya aldığın fiyat kadar cek verirler bu mağazadan mağazaya değişiyor ben vatandan almıştım 1 sene 11 ay önce :D 2000 liralık cek verdiler bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

Bende casper var servise göndermeye korkuyorum gittimi gelmiyor

Casper servisi nasil bilmiyorum ama garantisi devam ediyorsa gondermek en iyisi sanirim. Forumdan baksana casper servis yorumlarina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Casper servisi nasil bilmiyorum ama garantisi devam ediyorsa gondermek en iyisi sanirim. Forumdan baksana casper servis yorumlarina.

Hocam 3 ay oldu alalı 3.kez servise gitti servis benden daha çok kullandı servisi çok kötü
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 3 ay oldu alalı 3.kez servise gitti servis benden daha çok kullandı servisi çok kötü

Casper alırken kullanıcı yorumlarını okumadan mı aldınız?

• Matador Hocam sagol.
    2 hafta dolmadan göndermeleri iyi olmuş.bana 20iş günü sürebilir dediler,bakalım. Benim de aynı modeldi. Ben 1980tl olan pcyi indirimli olarak 1580tl ye almıştım.Aynı üründen yok. Şimdi bana ne kadar iade verirler dediğin gibi olursa. Peki çekle istediğin gibi alışveriş yapabiliyor musun? Her marka, her ürün, adet?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

quote:

quote:

Casper alırken kullanıcı yorumlarını okumadan mı aldınız?

hocam ben bu bilgisayarı aldığımda pek anlamazdım bilgisayardan forumada üye değildim bilgisayarım daha 1 saat önce geldi elime 15 gün oldu

• quote:

Matador Hocam sagol.
    2 hafta dolmadan göndermeleri iyi olmuş.bana 20iş günü sürebilir dediler,bakalım. Benim de aynı modeldi. Ben 1980tl olan pcyi indirimli olarak 1580tl ye almıştım.Aynı üründen yok. Şimdi bana ne kadar iade verirler dediğin gibi olursa. Peki çekle istediğin gibi alışveriş yapabiliyor musun? Her marka, her ürün, adet?

bimeksin politikasını bilmiyorum ama vatan şöyle yaptı ben indirimli 2007 ye almıştım normali 2380 gibi bişeydi yani yüzde 18 indirimli almıştım dedilerki alacağın ürünün liste fiyatı uzerinden yüzde 18 uygulanacak çünkü sen aldığında indirimli almıştın dediler ben dedim kesin bişey çıkar bu işin içinden diye :) sadece liste fiyatı biraz pahalı ama olsun yanı 2 sene kullandım paramı geri almış oldum mesela asusun n55 sf i7 li modelinin liste fiyatı 3000 lira onun üstünden yüzde 18 indirim yapacak 2500 gibi bişey oluyor 2000 lira benım çekten düşecek kalan 500 üde ben ödüyecem ama mağazada indirim varsa 500 e de indirim yapıyorlar ben yuzde 25 indirim bekliyorum suan 2000 lik çekin üstüne yaklaşık 400 lira vererek asus n55 alabiliyorum biraz karışık anlattım ya heralde kusura bakma

• O zaman ben indirimli aldigim icin bana 1580 cek verirler. Diyelim ki 2000 liralik urun alacagim buna yine indirim yapacaklar öylemi.ayni indirim yani. Ve 1650ye falan alacagim.Yani eski indirim gecerli.magazanin indirimi varsa onu da kullanabiliyorum.
    Peki sadece asus mu alabiliyorum ve parama gore 2 urun alabilirmiyim.

• quote:

O zaman ben indirimli aldigim icin bana 1580 cek verirler. Diyelim ki 2000 liralik urun alacagim buna yine indirim yapacaklar öylemi.ayni indirim yani. Ve 1650ye falan alacagim.Yani eski indirim gecerli.magazanin indirimi varsa onu da kullanabiliyorum.
    Peki sadece asus mu alabiliyorum ve parama gore 2 urun alabilirmiyim.

istediğini alıyorsun ama iki indirimi birleştiremezsin
  • Kusura bakma seni de soru yağmuruna tutuyorum ama. Cok saol.sevaba giriyorsun:) Hocam Mesela bir samsung notebook + seagate harddisk alınabiliyormuydu vatan da yani. Öyleyse iyi.

• quote:

Kusura bakma seni de soru yağmuruna tutuyorum ama. Cok saol.sevaba giriyorsun:) Hocam Mesela bir samsung notebook + seagate harddisk alınabiliyormuydu vatan da yani. Öyleyse iyi.

vatanda istediğin gibi kullanabiliyorsun çek bir yıl geçerli farklı zamanlarda istediğin ürüneri alabilirsin aldıkça çekden düşer tutar
  • Cok iyiymis. Sag ol. Fiyat olayini tam anlamadim da: diyelim ki ben 100tl lik urunu %18 indirimle 82tl ye almıştım. Bunlar simdi bana 82tl lik cek veriyorlar ama diyelim ki benim alacagim yeni urunun liste fiyati 100tl. Bunun üzerinden %18 indirim hakkina sahibim ve ürünü 82tl ye alabiliyorum. Böyle mi yani anlayabilmismiyim.
    Peki diyelim zaten bu adamlar 100tl lik ürüne liste fiyati üzerinden %25 indirim yapmislar 75tl ye satiyorlar. Ben bu indirimden istifade edemeyecek miyim?

• dun bilgisayarı servise bıraktım az önce mesaj geldi gelip alabilirsiniz diye çok şaşkınım şuan inşallah fanı değiştirmişlerdir... birazdan gidicem almaya gelince bi kaç şey daha eklerim.
  • quote:

Cok iyiymis. Sag ol. Fiyat olayini tam anlamadim da: diyelim ki ben 100tl lik urunu %18 indirimle 82tl ye almıştım. Bunlar simdi bana 82tl lik cek veriyorlar ama diyelim ki benim alacagim yeni urunun liste fiyati 100tl. Bunun üzerinden %18 indirim hakkina sahibim ve ürünü 82tl ye alabiliyorum. Böyle mi yani anlayabilmismiyim.
    Peki diyelim zaten bu adamlar 100tl lik ürüne liste fiyati üzerinden %25 indirim yapmislar 75tl ye satiyorlar. Ben bu indirimden istifade edemeyecek miyim?

aynen dediğin gibi ama ürün 200 liraysa senın çekin haricinde geriye ka lan kısmına yüzde 25 uygulanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obama_TR -- 26 Ocak 2012; 14:34:40 >
  • Usta cok sagol bilgilendirmelerin icin.Ben 13ocak cuma gunu gondermistim ama 18 ocak gelis tarihi diye yazmislar. Neyse de bu duruma gore 7is gunu gecmis oluyor.bana bu asamada ne yapmami önerirsin.Bir de ceki sana mi göndermişlerdi.

• mümkünse elden vermeye calısın ben dun verdim bugun aldım bios update yapılmıs genel bakım yapılmıs otobusteyım suan baktım 45in ustune cıkmıyor derece ins halletmisllerdir diye umuyorum eve gidince anlasılır olup olmadığı.
  • quote:

Usta cok sagol bilgilendirmelerin icin.Ben 13ocak cuma gunu gondermistim ama 18 ocak gelis tarihi diye yazmislar. Neyse de bu duruma gore 7is gunu gecmis oluyor.bana bu asamada ne yapmami önerirsin.Bir de ceki sana mi göndermişlerdi.

bişey yapma hocam bekliyeceksın çeki zaten bimeks veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

Usta cok sagol bilgilendirmelerin icin.Ben 13ocak cuma gunu gondermistim ama 18 ocak gelis tarihi diye yazmislar. Neyse de bu duruma gore 7is gunu gecmis oluyor.bana bu asamada ne yapmami önerirsin.Bir de ceki sana mi göndermişlerdi.

bişey yapma hocam bekliyeceksın çeki zaten bimeks veriyor

Usta asusun sitesinden baktim da ayin 30unda islem bitis tarihi diyor. bugun 31i.Acaba bu tamir edildi anlamina mi geliyor.Ne zaman kargoya verirler acaba.
  • ben 1 buçuk yıllık bilgisayarı pili az gidiyo diye gönderdim. pilin az gitmesinin nedeni ömrünün tükenmesi büyük ihtimalle. ama adamlar direk yeni pil takıp 2 gün sonra bilgisayarı verdiler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.