Şimdi Ara

Asus tf300t reboot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jelly bean güncellemesinden sonra tabletim arasıra reboot etmeye başladı. Bu sorun önceleri günde 1 defa diyebileceğim bir sıklıkta iken bu yazıyı yazmadan önceki 5 saat içinde 3 kere tablet kendini yeniden başlattı. Türkiye'deki forumlarda bir şey bulamadım ama yabancı sitelerde bu sorunu yaşayan ve çözüm arayanların olduğunu gördüm. Fakat bu sorunun nedenini veya sorunun çözümünü bulamadım. Aranızda bu sorunu yaşayan veya çözüm yöntemini bilen var mı? Servise henüz başvurmadım ama sanırım diyecekleri "siz gönderin bir bakalım" olacaktır. Çözüm yöntemi varsa servisle uğraşmak istemiyorum.
    Jelly bean güncellemesinden önce bu sorun yoktu. Benim tahminim Asus tf300t-Jelly bean uyumsuzluğu. Böyle olacağını bilsem güncellemezdim. Zaten Jelly bean'den sonra bariz performans kayıpları da yaşıyorum. Tekrar ICS'e dönmeyi düşünüyorum eğer mümkünse. Jelly bean'e geçmemiş olanlara da tavsiyem acele etmesinler.

• servide şu anda hiç gitme zaten tf300 için ilk götüren benmişim yazılım ile ilgili olarak SKU değişikliği yaptırıyorum ama adamların elinde henüz hiç bir döküman yok taiwandan yazışıyorlardı en son inşallah yarına işlem tamamlanmış olucak beklemedeyim restart atma ve performans kaybı sorununa çözümü var bu arada forumda paylaşmıştım tablete 2 işlem yapıcaksın önce bilgilerini apk larını fln yedekle ardından tableti kapat acma tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tut farklı bir ekran gelicek 4 tane secenegin oldugu ses kısma tuşuyla wipe yazısına (en sağda olur) ona git ve ses açma tuşuna bas bi wipe at ardından tablet açılınca tekrar aynı işlemi yaparak wipe yazısının olduğu ekana gir ama hiç bir tuşa basma sadece bekle cold boot atıcak ardından performansı dahada artıcak =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvien

servide şu anda hiç gitme zaten tf300 için ilk götüren benmişim yazılım ile ilgili olarak SKU değişikliği yaptırıyorum ama adamların elinde henüz hiç bir döküman yok taiwandan yazışıyorlardı en son inşallah yarına işlem tamamlanmış olucak beklemedeyim restart atma ve performans kaybı sorununa çözümü var bu arada forumda paylaşmıştım tablete 2 işlem yapıcaksın önce bilgilerini apk larını fln yedekle ardından tableti kapat acma tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tut farklı bir ekran gelicek 4 tane secenegin oldugu ses kısma tuşuyla wipe yazısına (en sağda olur) ona git ve ses açma tuşuna bas bi wipe at ardından tablet açılınca tekrar aynı işlemi yaparak wipe yazısının olduğu ekana gir ama hiç bir tuşa basma sadece bekle cold boot atıcak ardından performansı dahada artıcak =)

sağolasın bir deneyeyim. Bu arada uyku moduna girme süresini iptal ettim. Şu ana kadar reboot etmedi kendi kendine. Bir kaç gün daha kullanayım. Eğer bu sürede yeniden reboot ederse senin dediğini deneyeyim.

• evet söylediğiniz gibi yabancı forumlarda da aynı problem olmuş. benimkinde de aşırı şekilde yaşanıyor güncellemeden sonra. güncellemeyi de otomatik yaptı alet sormadan indirdi. boşyere uğraşıyoruz şimdi... bakalım çözebilecek miyim bilmiyorum.
  • bende Flash player yükleyemedim. Yardımcı olur musunuz?
  • flash player yükleyemedim yardımcı olabilecek birileri var mı? şimdiden teşekkürler...
  • Söylenenleri harfiyen yapınca oluyor ben denedim oldu :) Bu Siteden Özelliklede bu konudan geliştirme aşamasında çok faydalandım Google Galaxy Nexus sahibiyim bu işlemleri yaptım ancak eksikleri vardı. Yenilenen son sürüm çözümüde ben bulmuş oldum ve paylaşmak istedim insanlar istifade etsin :) Bu arada sürümümü JB 4.2 ye güncellemiş bulunuyorum. 3gp, mp4, film izleme siteleri bannerlar flash reklamlar ve oyunlar tamamen sorunsuz oldu. Fazla uzatmadan anlatıma geçeyim
    1- Akinet arkadaşımızın söylediği gibi bilinmeyen kaynakları açıyoruz.
    2- flasplayer 11.1.apk dosyasını indirip kuruyoruz (googleden arayınız heryerde var zamanım dar upload yapamadım)
    3- Google Play store dan Mozilla Firefox son sürüm indiriyoruz (BETA olmayanı)
    4- Bilgisayarımıza firefox kuruyoruz (Büyük ihtimalle kuruludur) tüm eklentilerini ve flash playeri yüklüyoruz bilgisayarımıza
    5-telefonumuza kurduğumuz firefoxdan "Settings--> SYNC" seçiyoruz bize 3 satırlı bir kod veriyor.
    6- Bilgisayarımızdaki Firefoxdan Araçlar--> "Eşitleme kurulumu" veya "SYNC" tıklıyoruz varsa firefox hesabımızı yazıyoruz yoksa 10 saniyede oluşturuyoruz.
    7- Kurulum Tamamlandığında Bilgisayardaki Firefoxdan "Araçlar--> "Şimdi Eşitle" tıklıyoruz ve telefonuzmuzdaki 3 satırlı kodu giriyoruz.
    8- Bilgisayarınızdaki firefoxun tüm ayar ve özelliklerini telefonunuza taşımak istiyormusunuz sorusuna şiddetle "EVET!" diyoruz ve artık son sürümde son flash player çalışmaya hazır.
    Herkese hayırlı olsun. İnşallah faydalı olmuştur. Ben sizlerden çok yararlandım sizde biraz yararlanın istedim kalın sağlıcakla.
    (Google Galaxy Nexus JB 4.1.2 ve JB 4.2 de denenmiş ve %100 olumlu sonuç alınmıştır.)

Alıntı...http://forum.donanimhaber.com/m_68319888/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.