Şimdi Ara

Asus TP300LD-C4089H Kullanıcı İncelemesi & Ram - SSD Takma - Genel Sorunlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
12
Favori
21.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencAvrasya

quote:

Orijinalden alıntı: JrMakyol

quote:

quote:

Pc'yi alalı 2 ay oldu. Alacaksanız kesinlikle Win10'a yükseltmeyin. Deli olursunuz.

Ne gibi sorunlar var hocam

Çok kararsız çalışıyor. Flip lock kesinlikle kafayı yiyor o kadar uğraştım hala duzeltemedim. win10 driverlarinda sıkıntı var.
    Bir de kapanışı açılışından uzun sürüyor
    8.1 nasıldı bilmiyorum, yazılımsal sorun yaşıyorum şuan yoksa güzel bilgisayar.

1500tl verilir mi sizce bu bilgisayara? yoksa o fiyata ya da 200-300 fazlasına şunu al dediğini bir model var mı (dokunmatik ve daha büyük ekran olması şartıyla)

Bu var ama fiyatı çok artmış. Ben bunu alacaktım ekranı büyük, çözünürlük düşer diye küçük modelini aldım.
    http://www.hepsiburada.com/asus-tp500lb-dn055h-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-6gb-1tb-24gb-ssd-15-6-full-hd-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601483?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.notebook&gclid=Cj0KEQjw2KyxBRCi2rK11NCDw6UBEiQAO-tljWQCIak53f7r8wsOGigmI2WDv238E8z6_CqVlfEF4hoaAnwE8P8HAQ
    Ama bence en iyisi doların düşmesini beklemek. Dediğin gibi 1600 TL'ye pek değmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pc'yi alalı 2 ay oldu. Alacaksanız kesinlikle Win10'a yükseltmeyin. Deli olursunuz.

Çok kararsız çalışıyor. Flip lock kesinlikle kafayı yiyor o kadar uğraştım hala duzeltemedim. win10 driverlarinda sıkıntı var.

1500tl verilir mi sizce bu bilgisayara? yoksa o fiyata ya da 200-300 fazlasına şunu al dediğini bir model var mı (dokunmatik ve daha büyük ekran olması şartıyla)

Bu var ama fiyatı çok artmış. Ben bunu alacaktım ekranı büyük, çözünürlük düşer diye küçük modelini aldım.
    http://www.hepsiburada.com/asus-tp500lb-dn055h-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-6gb-1tb-24gb-ssd-15-6-full-hd-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601483?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.notebook&gclid=Cj0KEQjw2KyxBRCi2rK11NCDw6UBEiQAO-tljWQCIak53f7r8wsOGigmI2WDv238E8z6_CqVlfEF4hoaAnwE8P8HAQ
    Ama bence en iyisi doların düşmesini beklemek. Dediğin gibi 1600 TL'ye pek değmiyor.

sadece dolar artsa neyse de birde satıcılar bindiriyor doların arkasına sığınarak, aaah ah

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sadece dolar artsa neyse de birde satıcılar bindiriyor doların arkasına sığınarak, aaah ah

Aynen öyle...

• Bilgisayarı geçen mayıs ayında almıştım. Genelde office işleri ve internette dolaşmak ve film için kullanıyorum. Wifi ile ilgili bi sorun yaşamadım çok şükür. kopma olmadı. ses biraz düşüktü. biraderim bi driver yükledi. Şimdi daha iyi. youtube da falan ses gayet yeterli çıkıyor. kapağın üstüne bastırınca boşluk var ve içine batıyor gibi ama bence hiç sorun değil. Gayet sağlam bi ürün. taşırken çok kolay. hızı beni oldukça tatmin etti. henüz kablosuz görüntü paylaşmayı denemedim ama hdmi kablo ile görüntü ve ses gayet güzel. tavsiye edebileceğim bi bilgisayar. Ben hala orjinal gelen windows sürümü ile kullanıyorum. bi sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CandleLight

Bilgisayarı geçen mayıs ayında almıştım. Genelde office işleri ve internette dolaşmak ve film için kullanıyorum. Wifi ile ilgili bi sorun yaşamadım çok şükür. kopma olmadı. ses biraz düşüktü. biraderim bi driver yükledi. Şimdi daha iyi. youtube da falan ses gayet yeterli çıkıyor. kapağın üstüne bastırınca boşluk var ve içine batıyor gibi ama bence hiç sorun değil. Gayet sağlam bi ürün. taşırken çok kolay. hızı beni oldukça tatmin etti. henüz kablosuz görüntü paylaşmayı denemedim ama hdmi kablo ile görüntü ve ses gayet güzel. tavsiye edebileceğim bi bilgisayar. Ben hala orjinal gelen windows sürümü ile kullanıyorum. bi sıkıntı yok.

ses driveri hangisidir
  • Sesi iyileştirmek için galiba Audio wizard diye bi şey yüklemişti birader. Bi de realtek Hd Audio var. Audio Wizard tam olarak driver olmayabilir. Film, music, kayıt gibi farklı ses modları var. Bende şuan film modu açık ve ses eskiye göre daha iyi. Gümbür gümbür olmuyor tabi.
  • Arkadaşlar merhaba, Samsung 850 evo 250gb SSD aldım ve takacağım fakat herhangi bir windows 8.1 yüklersem sorun olur mu? Yani orijinal olduğunu kendi tanır mı yoksa bir müdahalede bulunmam gerekiyor mu?
  • Arkadaşlar maximum 1,7 kg geçmeyecek office ve kitap okuma gibi işlerde kullanılacak bir pc lazım. Bu model güzel ama piyasada bulamıyorum. n11 de doga ürünü var 1500 küsur lira. Onu da almak istemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz model var mı?
  • arkadaşlar bende tp300lj modelini kullanıyorum, sizlere sormak istediğim, bendeki batarya kapalı full şarj etmeme rağmen açılışta %100 deilde %98 oluyo yani şarja bile taksam %100 olmuyor %98de kalıyo şarj dolu diyor,ne yapmam gereklı sizce
  • Rockbarist kullanıcısına yanıt
    bazı yazılımlar bataryanın uzun ömürlü olması için şarjı %80'de bile durdurabiliyor. onunla alakalı olabilir.
  • mrb arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan fazladır tp300l modelini kullanıyorum ama tam bir işkence çok yavaş kasılmalar soluyor sürekli sadece günlük kullanım için kullanıyorum ve oyun dahi oynamıyorum ama çok yavaş geçenlerde bu formu okuyup ssd kart alayım dedim arkadasın ssd kartı vardı taktım denemek için baya hızlandı buna güvenerek bende aldım dün bir tane taktım kurulum yaptım ilk etapta çalıştı ama windows aktivasyon yapmaya çalısırken (sanırım dosyada virüs vardı) aktivasyon olmadı kapattıp açmaya çalıştım ama sürekli bios ekranı geliyor ssd yi tanımıyor.format atılmıyor ne yapacağımı bilemedim. cihazz normal çalışırken açılmaz oldu sizce nerede hata yapmış olabilirim ne yapmamı önerirsiniz ? yardımlarınızı bekliyorum . iyi forumlar
  • denizhalil D kullanıcısına yanıt
    aktivasyon olmaz hdd yi klonlamanız lazım. Baya uğraşlı bir iş önce yorumlarda bazı arkadaşlar ssd takıp klonladı hdd ancak o şekilde aktivasyonu kabul eder. Yok yapamazsanız korsan şekilde kullanmanız lazım ssd de. Ayrıca donmalar kasmalar bende yok muhtemelen virüs vb şeylerdendir. Siz ssd takmadan önce hdd ye bir format atsaydınız.
  • elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    aldığım günden beri yavaşlıktan şikayetçiyim iki defa servise gönderdim ilkinde hdd yi değiştiler ikincisinde format atıp normal dediler ama inanılmaz yavaş iade etmek istedim almadılar kullanıyorum hızlandırmak adına ssd aldım taktım ama bu sorunla karşılaştım nasıl hallederim bilmiyorum klonlama işleminden de anlamıyorum açıkçası ama zamanında yedek almıştım flash disk e şimdi deneme sürümü bir windows yükleyip pc açılınca da yedeği geri yüklesem windows orjinalken aldığım yedekle tekrar orjinal olur mu acaba
  • denizhalil D kullanıcısına yanıt
    Anladım. İlk sayfayı kurcalarsan ssd takmadan önce neye dikkat edilmesi yazıyordu. hdd ile sorun yaşayan pek yoktu aslında.
    İlk sayfaları kurcala ssd ile pek çok bilgi var.
    erhan24 nickli arkdaşımız bu işi iyi biliyor ve yaptı bi ona pm at istersen.
    bilgisayarımı servise gönderdim sistem sıfırlandı. bugun geldi bende ssd yi klonladım oldu çalıştı ama bi hız farklılığı göremedim. daha önce bir arkadasımın ssd sini takıp denemiştim çalışıyormu diye o zaman baya fark etmişti ama şimdi olmadı neden olabilir ne yapmamı önerirsiniz. sistemi sıfırlamayı denedim ama bir dosya eksik diyor sıfırlamıyor . yardımcı olursanız sevinirim .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim bana ulaş

• Beyler Windows 10 ile birlikte oluşan kapanmama sorununu çözdüm. Intel'in bir driverindan oluyor.

Intel Management Engine Interface idi sanırım. MEI diye geçiyor. Windows 10 bunu otomatik olarak 11 sürümüne guncelliyor ve bu sürüm tüm cihazlarda (HD4400 çalıştıran) soruna yol açıyor. Asus destek driver sitesinden 9 veya 10 surumunu indirebilirsiniz. Kurduktan sonra problem duzeliyor.

• Bazı arkadaşlarda "high defination audio" sorunu var nekadar driver güncelleselerde bu gitmiyor. Bu sorun " intel ekran için ses " sürücüsünden kaynaklanıyor.
    http://www.driverscape.com/download/intel(r)-display-audio

Driver Version: 10.18.10.4061
    Release Date: 2014-12-18
    File Size: 124.05M
    Supported OS: Windows 10 64 bit, Windows 8.1 64bit, Windows 7 64bit

bu linkten yukarıdaki açıklamaları olan driveri indirip kursunlar sorun düzeliyor. Eğer kuramazlarsa sürücüyü güncelleşteştir deyip, bilgisayardan kendileri konumunu gösterip güncelle desinler oluyor.

Ayrıca

Sesi az bulanlar için güzel bir driver buldum sesi baya bir güçlendiriyor. Eğer indirecekler varsa buyursun, açılan linkte önce accept diyin sonra sayfadaki
    64bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1 Driver only (Executable file) ) Yazanı indirin.

Merhaba bilgisayar kapanmiyor. Fan sesi gelmeye devam ediyor. Önceleri force shutdown ile gideriyordum. Artik o da işlemiyor. Şarj bitene kadar kapanmiyor. Yardimci olur musunuz?

• isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Kapansin acayim ilk is deneyecegim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.