Şimdi Ara

Asus TP300LD-C4089H Kullanıcı İncelemesi & Ram - SSD Takma - Genel Sorunlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
12
Favori
21.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba çok acil çözülmesi gereken bir sorunum var...

yurtdışında bir yurtta kalıyorum ve burda internet kablolu yani ethernet girişi lazım. usb - ethernet çevirici aldım ama pcde ethernet uğruna hiç bir menü veya driver yok. realtek'in driver'ını indirdim ama yine de kabloyu tanımıyor. acaba bu bilgisayarda ethernet kartı mı yok?
    değerli bilgilerinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işleri teknik olarak pek bilmem yaşadığımı anlatayım: ben de usb/ethernet çevirici almıştım, kablosuz sinyali zayıf odada dizi İzlemek için. ancak bazan bağlanıyor bazan bağlanmıyor. bağlantı olunca malum pc ekranı (kare) çıkıyor. ama nedense inatla kablosuz bağlantıyı hep önceliyor. ya ben beceremiyorum ya da bağlantı sorunu var.
    sonuç olarak ethernet kartı olması lazım
    (bilen birisi bana da yardımcı olacak cevap verebilir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

Normal bir ram uymaz konu başında var hocam ancak low voltage ram uyumludur diye yani ram voltaji 1.35 v olmalı örmek vermek gerekirse bu linkteki ram uyumlu
    https://m.n11.com/samsung-8gb-ddr3-pc3l-12800s-1600mhz-135v-laptop-ram-P164243455?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI1M7O4bKP4wIVBN-yCh2kgAGcEAQYASABEgKl1fD_BwE

arkadaşlar Tirx marka 8 GB ram aldım. Tirsem firmasından. 275 TL. ye hatta ertesi günü 273TL. ye düştü. yazarken baktım 271 TL ye düşmüş: dolara göre fiyat güncelliyor demekki. normalde benzer ram fiyatları 339 TL. civarında idi. taktım sorunsuz çalışıyor. samsung çip kullanan Gaziantep firması yani yerli marka imiş. kullanıcı yorumları çok iyi . Bilgisayarda Kingston olarak görünüyor.

https://www.n11.com/urun/tirx-tx16p3nl118-8-gb-ddr3l-135-v-1600-mhz-cl11-ram-1396147?magaza=tirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 19 Mart 2021; 9:18:19 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.