Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben iade ettim arkadaşım,herhangi bir sıkıntı olmuyor.Öncelikle bilgisayarın herhangi bir yerini çizme.Hatta kutu içerisinde çıkan beyaz koruyucu kılıfları dahi yerli yerinde koy,bilgisayarı çizmeden sil.Ha birde eğer yaparsan bence daha iyi olur bilgisayarı fabrika ayarlarına geri döndür.Yani senin ilk açtığında olduğu gibi olur.Bu şekilde yaparsan kısa bir süre içinde ürün iadesini alabilirsin.Belirteyim fabrika ayarlarına döndürmek çok uzun zaman alıyor panik falan yapma,bekle.Ürünü iade etmeden önce de hepsiburada ile telefon veya mail yolu ile irtibata geç,almış olduğun kargo numarası ile ücretsiz gönderebilirsin.
  • Beyler bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Elektrik kaçağı çok büyük bir sorun mudur? Yani bu fiyata böyle özelliklere sahip Full HD bilgisayar pek bulunmuyor. Tek sorunu oysa muhtemelen alacağım. Bir de bu kaçak sorunu çözülür mü? Bir yöntemi var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik kaçağı oluyor mu hepsinde ?
    almalı mıyım bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado147

Ben iade ettim arkadaşım,herhangi bir sıkıntı olmuyor.Öncelikle bilgisayarın herhangi bir yerini çizme.Hatta kutu içerisinde çıkan beyaz koruyucu kılıfları dahi yerli yerinde koy,bilgisayarı çizmeden sil.Ha birde eğer yaparsan bence daha iyi olur bilgisayarı fabrika ayarlarına geri döndür.Yani senin ilk açtığında olduğu gibi olur.Bu şekilde yaparsan kısa bir süre içinde ürün iadesini alabilirsin.Belirteyim fabrika ayarlarına döndürmek çok uzun zaman alıyor panik falan yapma,bekle.Ürünü iade etmeden önce de hepsiburada ile telefon veya mail yolu ile irtibata geç,almış olduğun kargo numarası ile ücretsiz gönderebilirsin.

Yağlayıp cilalayın bir de. Sonra adamların bize, sizin iade ettiğiniz ürünleri "kaktırması" daha rahat, kolay olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

quote:

Yağlayıp cilalayın bir de. Sonra adamların bize, sizin iade ettiğiniz ürünleri "kaktırması" daha rahat, kolay olsun.

Emin ol kardeşim bana da birinin iade ettiği ürünü gönderdiler, şöyle ki usb girişindeki alüminyum bölüm biraz zorlama ile hafiften eğriydi.Ayrıca cihazı seri numarası ile Asus sitesine kayıt ettirdim.Bir başkası benim verdiğim cihazı alıp kayıt yaptırmaya kalktığında zaten kayıtlı olduğunu görür ve anlar bi zahmet ürünün kullanılmış bir ürün olduğunu.Sırf bi başkası almasın diye böyle yaptım.Notebook alan biri herhalde garanti başlangıcı için ürünü kayıt ettirmeyi akıl eder dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynelsenol1910

ürünü 2 gün önce bende aldım . beklentilerimin üzerinde çıktı açıkcası . gerçekten hoş bilgisayar
    bi sorum olucak windowsu sdd ye nasıl kurabilirim . ? cihaz geç açılıyo gibi geldi biraz bana .

benim kasadan tık tık sesi geliyor. sizde de var mı ?
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan aldım çok memnunum yannız hybrid diski sildim nasıl düzeltirim yardım edermisiniz :)
  • quote:

24 gb ssd denilen bölüm harddisk deki önbellek bölümü.Yani aslında ssd yok,kullandığınız harddisk hybrit bir harddisk.24 gb sadece ön bellekleme için

240 Gb Corsair XL ssd aldım ve taktım. Sistem 7-8 snde alılıyor. Win 10 kurulumu yaklaşık 9 dakikada bitiyor.
    24gb dahili ssd 1 gblık harddiskin dışında Kingston marka olup hddnin yanıbaşında. Bilip bilmeden milleti yanıltmayın.
  • Tavsiye ediyonuzmu bu laptobu?

• format159 kullanıcısına yanıt
    var hocam bendede tık tık sesi . hdd den geliyor o ses ..
    hoparlörde soldan cızırtı geliyomu son seste sizin . bende öyle bi sorun var
  • zeynelsenol1910 kullanıcısına yanıt
    hocam çok kişiyle konuştum.
    bu sorun(hdd) asus'larda oluyormuş bazen.
    bende devamlı vardı.
    geri verdim.

diğer sorun yoktu bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi format159 -- 27 Ağustos 2015; 19:59:22 >
  • Arkadaşlar bugün ben de teslim aldım makinayı fakat bir problemim var. Touchpad haddinden yavaş reaksiyon veriyor. Denetim masasından hız sona getirdim, Smart Gesture'dan ayarları minimize ettim yine de işe yaramadı. Var mıdır çözümünü bilen?
  • Odisseas kullanıcısına yanıt
    bende haftaya almayı düşünüyorum en son buna karar kıldım.

sorununuz için tavsiye;

yaptığınız ayarları normal haline getirin öncelikle, daha sonra aygıt yöneticisinden touchpad driver'i kaldırın, varsa program ekle kaldırdan touchpad yazılımını kaldırın, daha sonra aygıt yöneticisinden reflesh yapıp çıkan touchpad driveri otomatik güncelleyin internet üzerinden. Son olarak ise asusun sitesinde touchpad için driver var onu win8 veya win10 hangisini kullanıyorsanız indirip yükleyin donanımsal bir problem yoksa çözülmesi lazım bu şekilde.

bir de bazı arkadaşların bahsettiği prize takılıyken metal kısımlarda olan elektriklenme problemi siz de var mı acaba bilgi verirseniz sevinrim.
  • uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    Söylediğinizi yaptım ama bir değişiklik olmadı. Çok rahatsız edici bir şey değil ama saniyenin çeyreği kadar geriden takip ediyor touchad. Eski Samsung bilgisayarımın touchpadi bile daha atikti. Böyle bir şey için geri yollamak istemiyorum aleti. Başka çözüm önerisi olan var mı? Windows 8.1 kullanıyorum bu touchpad sıkıntısı hariç üründen gayet memnunum.

Bahsedilen elektriklenme sorunu bende olmadı. Kutudaki etiket bende yırtık değildi. Tahminime göre ya iade edilen ürünler artık geri yollanmıyor, ya da yeni ürünler geldi depoya.
    Tesekkurler cevap icin

Touchpqd sorunu ilginc belkide siz cok ince dikkat ediyorsunuz ama vaktiniz varsa win10 temiz bi format deneyebilirsiniz

• Verimli ve seri bir şekilde kullanmama engel oluyor. Ben teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için. Başka fikri olanlar da yardımcı olabilirse sevinirim.
    Hocam laptobu onerirmisin genel olarak begendigin ve begenmedigin ozellikleri yazarsan cok sevinirim

• Ürünü aldım, bence çok güzel bir bilgisayar.
    Hiçbir sıkıntısı yok, asla ısınmıyor. HDD felan bir sorun görmedim. Çok pimpirikli biriyimdir. Hatta almadan herkese sordum soruşturdum. ALdım eve geldim. Muhteşem bir performans, muhteşem bir kullanım kolaylığı var. Oyun için almadım, hep tablet haliyle kullanıyorum. Çok başarılı olmuş. Eskiden internette sörf yaparken bazı noktalarda yakınlaşmam gereken durumları oluyordu. Şimdi ekrana telefon kullanır gibi yakışlatırıyorum. Olay bitiyor.

sorunuz olursa mesaj atın cevaplamaya çalışırım
  • oyun deneyimlerim ;

Pes 2015 , Fifa 2015 , NBA2K15 , Euro Truck Simulator 2 gibi oyunları rahatlıkla açabiliyor yüksek ayarlarda . (bazen çözünürlüğü düşürüp performansı dahada arttırabilirsiniz)

Gta 5 'i de yarın kurucam .
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun. Dizi izlerken ekran yansıması nasıl oluyor acaba? Ben htc one kullanıyorum. Perde kapalı bile olsa kendimi görüyorum bazen. Yansıma o düzeyde mi?

Yansımayı gösteren bir video çekip koyabilir msiiniz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.