Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tmmdır :) garanti dışı kalıyomu hocam pc asustan bilgi aldınmı bu konuda ? bir de key falan biosa gömülü ya diski klonlayınca falan key gitmez deme ?
  • cy67fb kullanıcısına yanıt
    Cevap biraz geç oldu, kusura bakmayın.

Key gitmez, ben daha önce kullandığımda gitmemişti.

Asus ile harddisk değişimi için görüşmeme gerek yok. SSD garanti kapsamında olmaz ve SSD'nin yarattığı bir sorun olursa bu durumda garanti kapsamında bulunmaz. Onun haricinde diyelim ki usb çalışmıyor ya da işlemci bozuldu, bunun nedeni harddisk değilse, size kalkıp garanti kapsamı dışında dememeleri gerekir. Derlerse, hukuki yollara başvurabilirsiniz.
  • Bu ürünü alıp üstüne 4/8 gb ram ve ssd eklemeyi düşünüyorum.Toplamda 2300e yakın bir fiyatla işi bitirmeyi istiyorum.Sizce bu şekilde verimli bir bilgisayar olur mu özellikle oyun konusunda?Bir de malzeme olarak nasıl bir üründür?K serisinde menteşe sorunu,diğer serilerin kasasında açıklık falan derken iyice korktum açıkçası.
    Ürünü kullananlar ve bilgisi olanlar sorularıma cevap verip yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sener652 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar mSATA SSD slotunda asusun 24 gb ssd si bulunuyor hdd yi çıkarmayıp mdata ssd değiştiren oldumu hiç boyutu şu videoda normal msata ssd'lerden küçük gözüküyor :https://www.youtube.com/watch?v=aIFF6U269tA

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Bu ürünü alıp üstüne 4/8 gb ram ve ssd eklemeyi düşünüyorum.Toplamda 2300e yakın bir fiyatla işi bitirmeyi istiyorum.Sizce bu şekilde verimli bir bilgisayar olur mu özellikle oyun konusunda?Bir de malzeme olarak nasıl bir üründür?K serisinde menteşe sorunu,diğer serilerin kasasında açıklık falan derken iyice korktum açıkçası.
    Ürünü kullananlar ve bilgisi olanlar sorularıma cevap verip yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.

Oyun için GTX950M den aşağıya düşmemek lazım. GT940M biraz zayıf kalabilir.
  • Gelmesini 4 gözle beklediğim notebook.
    Daha önce aldım çok memnundum ama arızalandı ve bende iade ettim.
    Umarım kısa sure içinde tekrar gelir.

• 1.5 yıldır kullanıyorum,batarya 4 saatten 3 saatlik kullanıma düştü sizde de aynı mı durum?

• Benim alalı 2 yıl oldu. Sürekli prize bağlı kullanıyorum batarya da %13'lük kayıp var ve 3 saat ancak dayanabiliyor benim de.
  • 3 yılın sonunda batarya 2saate düştü,şarj aletinin kablosu açıldı prize giren bölüm eğildi,sol hoparlör patladı,usbler düzgün çalışmıyor,servis zamanı geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.