Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünün uzun zamandır sahibiyim. Bugün Samsung 850 Evo 500GB SSD aldım ve denemek amaçlı Kingston HyperX 8GB 1600Mhz Ram (Ürün Kodu : HX316LS9IB/8) aldım. Şuan 12GB olarak kullanıyorum cihazı. Destekliyor 12GB'ı. Dileyen takabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sener652 -- 22 Aralık 2015; 23:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasam35

quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

Hepsiburadadan yüzde 10 indirimle 2114e aldım az önce.

Hocam ne zaman indirime girdi
    Sürekli takipteyim hep 2350,kaçırdık indirimi herhalde:(

Pazar günü yüzde 10 indirime girdi ürün bugün geldi gayet memnunum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pasam35

quote:

Hepsiburadadan yüzde 10 indirimle 2114e aldım az önce.

Hocam ne zaman indirime girdi
    Sürekli takipteyim hep 2350,kaçırdık indirimi herhalde:(

Pazar günü yüzde 10 indirime girdi ürün bugün geldi gayet memnunum.

İndirimler için e-posta alıyordum.bu indirim hakkında mail gelmedi.ama bugün philips ve remington için %10 indirimi varmış, bilgi maili gönderdiler.
    Hayırlı olsun hocam size. Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sağol.Alet , son derece dandik kamerasının dışında gayet iyi tavsiye ederim.
  • 2300e düşmüş.

• Arkadaşlar cihazın windows 10 sonrası çok memnun değilim.Bilmiyorum fazla mı beklentim var ama durumu çözemedim.
    HDD mi kısıtlama yapıyor ki diye düşünüyorum.

2010'da kurduğum AMD sistem canavar gibi çalışıyor en azından buna yakın bir performans bekliyorum ama web ve programlarda istediğim performansı alamıyorum
    Programlar geç açılıyor ve en sinir bozucu olan webte gezinmemi engelleyen sorun,
    Chrome'da yeni sekme açıyorum linki yada arama kelimesini giriyorum, resimdeki şekliyle uzun süre bekliyor sonra açıyor
     Asus TP500LB-DN055H

• Merhaba arkadaşlar. Bende yılbaşından sonra veya bu ayın sonunda almayı düşünüyorum. Elimdeki pc bozuldu :D yorumlara baktım sorun yasayan da var memnun olanda. Genel olarak bu pcyi tavsiye edermisiniz? Pes 2016 oynucam ve günlük internet işlerimi yapacam. Bazende film belgesel izliyorum. Fiyat olarak en uygun bu pcyi buldum. Hepsi burada.com da 2300 tl şuan. Limitim 2500 tl. Başka bu özelliklerde pc tavsiye edermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Distortion

quote:

Orijinalden alıntı: tornado147

quote:

Orijinalden alıntı: Distortion

quote:

Orijinalden alıntı: tornado147

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa622

Bugün ürünü teslim aldım. Ürünü teslim aldığımda kutuda bant yırtıktı. İade bir ürünü mü gönderdiler şüphesi oluştu bende.

Bilgisayar prize takılıyken kasada ekranın arkasında bende de bir karıncalanma elektriklenme hissi oluşturuyor maalesef. Bunun dışında rahatsız edici bir parlaklık ve sarılık farketmedim.

Bu durumda sizce ürünü iade mi etmeliyim? Karıcalanma herkeste var mı? HB'den aldığım üründe kutudaki bantın açılmış olması normal mi?

Bende aynı sorun yüzünden iade etmiştim arkadaşım.Büyük ihtimalle iade edilenleri tekrardan satıyorlar.Seninde iade ettiğin iyi olmuş.Bilgisayardaki elektrik kaçağı yüzünden benim xperia z3 compact telefonumun bataryası gitti Daha hafta sonu birçok mağazada gördüğüm asus marka bilgisayarların çoğunda bu sorun var arkadaşlar dikkatli olun derim.Bilgisayarlar bariz elektrik kaçırıyor.Bence bu sorunda kullanmış oldukları adaptörün çok büyük etkisi var.Çok basit ve dandik, kullananlar fark etmiştir zaten. Size de geçmiş olsun mustafa bey

Hocam benim k555lb'de de parmağı gezdirince elektrik hissi geliyor. Bu, telefon piline nasıl zarar verdi anlamadım biraz açar mısın? Başka bir zararı olur mu ayrıca kullanana falan?

Hocam bu problem telefonuma nasıl zarar verdi bilmiyorum ama verdi.Telefon garantiye gitti ve batarya ile ekranı değişti.Sanırım bilgisayarı kullanırken telefonu sürekli bilgisayarın yanına koymam ile ilgili bişey, tam olarak bende bilmiyorum.

Soruna gelecek olursak arkadaşım ankara ve kayseri deki tüm mağazaları dolaştım.Durum şu:Asus'un metal kasalı notebookların tamamında aynı sorun var, sadece N Serisi notebooklar hariç.Biliyorsunuz N Serisi üst düzey bir cihaz.Gördüğüm N serisi cihazlarda bu sıkıntıya denk gelmedim, ama bunun dışındaki tüm cihazlarda aynı sorun vardı.Görevlilere bu soruyu sorduğumda aldığım cevaplarda ilginçti.Mesela bi bilgim yok abi diyenler oldu, bu notebookların kasası metal olduğu için normal diyenler de oldu ama onlara diğer marka notebooklarda sıkıntı olmadığını gösterdiğimde verecek cevap bulamadılar.Bende bu yüzden lenovo z5070 aldım.Kasası komple metal ancak böyle bi problem yok, elimde karıncalanma falan olmuyor yani :D

Ben asus'un bu modelini iki kez aldım ve hepsini de iade ettim.Diğer modellerini de teknosa,bimeks,vatan,media markt ve gold da gördüm.Sonuç hep aynı.Kullanıcıya zararı olur mu bilmiyorum ama ellerimde sürekli bir karıncalanma hissi oluyordu.Belki bu durum benimle alakalı olabilir çünkü bazı insanlar bu tip şeylere karşı fazla hassas olabiliyor.

Umarım tam olarak cevap verebilmişimdir.

Sağolasın hocam. Ben bir dönem apple servisinde de bulundum. Aynı sorun macbooklarda da çok yaygın. 1-2-3 senelik olanlarda da, 2015 modellerde de hepsinde olabiliyor. Ben şahsen böyle olmasına gıcık oluyorum ama çok aşırı seviyede değilse alışıyorum. Zaten evde klavyeyle kullanıyorum. Fakat bazı cihazlarda takılan prize göre de çok aşırı oluyor ve işin ilginç yanı bazı insanlar farketmiyor bunu.

Bu elektrik hissinin çözümü topraklı fiş kullanmak. Macbooklarda topraklısı da geliyor kutuda. İyi güzel ama Asus'ta kutudan sırf topraksız olan fiş çıkıyor

Senin telefonun başına gelen durum korkutucu olmakla birlikte, umuyorum ki bu elektrik hissinin insana- sağlığa zararlı bir etkisi yoktur. Olsa haberini duyardık diye içimi rahatlatıyorum. Bu cihazlar çok yaygın çünkü.

Lenovo z5070 güzel bir model. Ben de kuzenime almıştım. Güle güle kullan

Aynen hocam.Asuslarda kullanılan adaptörlerin topraklama bağlantısı yok.Yani evinizde kullandığınız prizin topraklı olup olmaması önemli değil.Benim kullandığım lenovo z5070 komple alüminyum metal kasa.Kendi evimde kullandığımda herhangi bir sorun yok ama arkadaşımın oturduğu ev eski olduğundan prizler de topraklama yok ve notebook her yeri titriyo

Daha bir hafta önce dayım kendine almış asus marka notebook. Notebook yeni bi model.Adaptör ilk bakışta aynı ama bu kez topraklama bağlantısı koymuşlar Cihaz metal kasa ve herhangi bir sıkıntı yok.Sanırım asus şikayetlerden gereken dersi almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: sener652

Ürünün uzun zamandır sahibiyim. Bugün Samsung 850 Evo 500GB SSD aldım ve denemek amaçlı Kingston HyperX 8GB 1600Mhz Ram (Ürün Kodu : HX316LS9IB/8) aldım. Şuan 12GB olarak kullanıyorum cihazı. Destekliyor 12GB'ı. Dileyen takabilir yani.

Foto atabilirmisin kardeşim birde ssd çok farkettimi hız açısından ?
  •  Asus TP500LB-DN055H

Çıkan Ram'de budur.

Asus TP500LB-DN055H

SSD fark yarattı ama çok değil. Örneğin, N550JV laptop'ımda HDD'ye 1 gün dayanamamış ve değiştirmiştim. SSD aşırı fark yaratmıştı. Ancak bu laptopta 2 aydır SSHD mi artık neyse onunla idare edebiliyordum. Keyif için aldım, SSD fark yarattı ama bu fiyatıyla orantılı mı derseniz, gerek yok derim.

• sener652 S kullanıcısına yanıt
    Rami artırmanızın gözle görülür bir faydası oldu mu?

• Kullananlara bir kaç sorum var.
    -Linux(Ubuntu) kurup deneyenler var mı ? stabil mi? tablet kısmında sorun oluyor mu?
    -Ortalama şarj süreleriniz neler?
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    Belli durumlarda takılma oluyordu eskiden, ve Ram kullanımı hep %50-60 larda geziyordu. Şimdi %30larda geziyor ve takılma donma durumu olmuyor. Bunun yanında SSD için ilk yazdığım şey vardı, sistemi 24GB SSD üzerinde kullanmaya devam ediyordum, uygulamaları yeni taktığım SSD üzerine aktarmıştım ancak çok bir değişim olmamıştı. Geçen günlerde tamamen format atarak, sistemi de yeni taktığım SSD üzerine kurdum. Daha da fazla fark oluştu. Ancak önceki değişimlerde olduğu gibi, HDD'den SSD'ye geçiş gibi büyük bir değişim söz konusu değil. :)
  • sener652 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Naples

Kullananlara bir kaç sorum var.
    -Linux(Ubuntu) kurup deneyenler var mı ? stabil mi? tablet kısmında sorun oluyor mu?
    -Ortalama şarj süreleriniz neler?

Stabil,tablet modunda bir sıkıntı yaşamadım,3.5-4 saat batarya ömrü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 4 Ocak 2016; 18:29:01 >
  • Lenovo ideapad 500 ve asus tp500 arasında kaldım, msata 24gb SSD ve dokunmatik olması sebebiyle, ve daha ince metal olması gibi yan sebeplerden ötürü Asus tercih ettim malsefey yazın daha ucuz olan şeyi şimdi 2299 tl ye alıyorum. Vatanda bi inceledim dokunmatik çok iyi çalışıyor. ofis için aldığımdan 6gb-8gb fark etmiyor. Full hd ve i5 kriterimdi sadece. Fakat harici hoparlör bağlamayan gidip lenovoya baksın jbl var efsane ses veriyor öyle böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 11 Ocak 2016; 4:31:06 >
  • bu ürünü nereden uygun fiyata alabilirim bu ara kampanya yok sanırım hatta ürün yok gibi birşey.

SAYGILAR
  • Merhaba arkadaşlar
    Bu ürünü kullanıyorum.
    Windows 10 kurdum eski performansı alamadım.
    Eskiden 5 saniyede açılıyordu bilgisayar.
    Zaten windows 10'u çok sevmiyorum.
    Geri nasil yukleyenilirim.
    Tüm fn tuslarını denedim.
    Yardımlarının için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkzed

Merhaba arkadaşlar
    Bu ürünü kullanıyorum.
    Windows 10 kurdum eski performansı alamadım.
    Eskiden 5 saniyede açılıyordu bilgisayar.
    Zaten windows 10'u çok sevmiyorum.
    Geri nasil yukleyenilirim.
    Tüm fn tuslarını denedim.
    Yardımlarının için şimdiden teşekkürler.

ayarlar/güncelleştirme ve güvenlik/kurtarma

Hepsiburadadan 2100 e almıştım yüzde 10 indirimle şu an satışı yok orda.Sanıırım ithal edilmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 25 Ocak 2016; 2:12:59 >
  • Vatan bilgisayarda 1999TL ye satılıyor şuan. Şu 1TL yi de bir taraflarına taksınlar gerizekalı herifler.!
    Neyse önceki yorumlarla karşılaştırdığımda anladığım kadarıyla laptop un özellikleri kırpılmış sanırım.
    SSD yok, 1TB yerine 500gb sata hardisk. Ekran da 1366 x 768 .. Full hd değil sanırım (gerçi mantıkı gelmedi ama!) Ayrıca ram düşürülmüş 4gb.
    Bu fiyata bu laptop alınır mı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.