Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakma cevap veremedim. Denemedim daha almadım. Aldığım zaman burdan yazarım mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim bekliyorum :)
  • Merhaba Arkadaşalar
    bende windows 8.1 den 10 a geçiş yaptım
    mouse pad kullanımı daha kötü oldu
    normalde parmağını aşağı kaydırınca sayfa aşağı kayıyordu. w10 la tam tersi olmuş.
    kullanımı feci zorlaştırıyor.
    normalde parmak hareketi ile yaparken w10 da kolu hareket ettirmen gerekiyor.
    bunu düzeltmenin yolunu bilen var mı?
  • akrozox A kullanıcısına yanıt
    Asus smart gesture kur sitesinden. Belki windows kendisi kurmuş da olabilir iki parmakla kaydırma aktif olduğuna göre. Sağ alttaki simgesine tıklayıp aç, ayarlarda "reverse" kelimesi geçen bir yer var onu tikleyince düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 25 Kasım 2015; 0:01:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar elime geçti şimdilik önceden bildiklerim hariç bi sorun yok

ekran cidden çok yansıyor ve farklı açılardan zor görülüyor bide şarjda iken ekranın arkasında elimi oynatınca elektriklenme hissediyorum.
  • zekimurat Z kullanıcısına yanıt
    Evet bende de var elektriklenme ,

bundan öncede n550jk kullanmıştım ondada vardır asus alüminyum laptoplarda genel bir sıkıntı o

ha bi zararı varmı bence yok yıllardır kullanıyorum n550jk yı
  • Ekrandaki sarılık rahatsız edici olmaya başladı üzgünüm iade ediyorum

• Vatanada gelmiş. Çözünürlük 1366x768 4Gb ram ve 500Gb. Geri kalan özellikleri hepsiburadakiyle aynı. İlgilenen varsa bakabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp500lb-core-i5-5200u-22ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-156-touch-w10-notebook.html#genel-bakis

• Ekran sarı değil eye care switcher özelliği sayesinde gözü yormuyor. eğer programı kapatırsanız ekran eski parlaklığına dönüyor.
  • Arkadaşlar ben bilgisayarı yeni aldım memnunum güzel ama ekranı kapattığımda ekran ve klavye kısmı birbirine tam yapışmıyor benim bilgisayarımda mıknatıs mı yok bilmiyorum yoksa sizde de aynı sorun var mı ? Taşırken ekran ve klavye arası hafiften açılıyor takıldım buna :(

• AliiiAkturk A kullanıcısına yanıt
    Benim eski samsung laptopumda da vardı bazılarını böyle yapıyorlar demek ki. Taşırken o kısmı aşağı getirip elimle tutup öyle taşıyorum.
  • Evet öyle ya sizin bu bilgisayarınızda da var mı yani bu sorun ? Alalı 3 gün oldu iade etsem mi acaba diye düşünüyorum ama yine aynı sorunluyu gönderebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliiiAkturk -- 5 Aralık 2015; 17:36:08 >
    Evet var sorun değil bu dizaynı öyle boşuna iade etme yani. Orada dediğin gibi mıknatıs ya da çıtçıtlı bir mekanizma olmadığı için doğal olarak açılıyor.
  • Tamam o zaman çok teşekkür ederim boşuna uğraşmadım :)

Güle güle kullanın hocam
  • Sağolasın teşekkürler :)

• Arkadaşlar windows 10 sonrası her bilgisayarı açtığımda şu touchpadi kapatmaya yarayan tuş çalışmıyor. smargestura silip tekrar yüklediğimde çalışıyor deli oldum nasıl çözülecek bu sorun ?
  • hepsiburadada 2350 ye düşmüş tekrardan...http://www.hepsiburada.com/asus-tp500lb-dn055h-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-6gb-1tb-24gb-ssd-15-6-full-hd-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601483?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=Cj0KEQiA0-GxBRDWsePx0pPtp4sBEiQACuTLNnVYrb-vWHhSU6QRDo0XfkJ1fVb5lavp4FIq1xGBuqUaAqSa8P8HAQ
  • Hepsiburadadan yüzde 10 indirimle 2114e aldım az önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

Hepsiburadadan yüzde 10 indirimle 2114e aldım az önce.

Hocam ne zaman indirime girdi
    Sürekli takipteyim hep 2350,kaçırdık indirimi herhalde:(

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.