Şimdi Ara

Asus Transformer Book Markado içerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
3.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyata alınabilecek en mükemmel notebook ya da tablet budur bence. gram takılmıyor cihaz.
    ama markado.com gerçekten problemli bir site. şikayetvar sitesini okumanız, facebook sayfalarındaki yorumları okumanız kafi. ürün temini ve satış sonrası müşteri desteği konusunda inanılmaz zayıflar.
  • Beyler anneme tablet almayı düşünüyorum ipad 4 650 civarı falan o mu daha çok işe yarar bu mu ? Ona elinde dokunmatik olsun okey face candy cr. falan yeterli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

quote:

win8 için i3 den aşağısını kesinlikte tavsiye etmem

Yanlış yonlendirmeyelim amacınız oyun değilse Windows 8 Pentiumlarda bile çok akıcı ve sorunsuz (Yeni nesil çift çekirdeklilerde). Celeronu tecrübe etmedim bilemiyorum

Celeron x2 almamla (1bm l2 bellek) iade etmem 30 dk mı aldı bence kasılıp takılıyor uygulamalarda. He amac tablet ben bilgisayar kullanmıyorum der iseniz farklı tabi.

Sony vaio ultrabook kullaniyorum i3 330um var. 1.2 ghz windows 8.1 kurulu chrome kullaniyorum yan yana acik 3 video olsa bile kasma yasamiyorum hdd ile alakali bir durumdur o

64 gb ssd vardı hocam cihazda

Cok garipmis cidden windows 8.1 cok az sistem kemiriyor cunku :)

Benim işlemci ile alakalı olabilirdi hocam. İ3 de hiç bir sorun yaşamadım ama..

Ilk aldığım Celeron 1037U 2 gb ram alır almaz iade ettim :) 300 400 daha ver bari hem 4 gb ram hem i3 al dedim
    Daha sonra İ3 3217U 1.8GHZ-4GB-64GBSSD-11.6 modeli aldım şimdi çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yonlendirmeyelim amacınız oyun değilse Windows 8 Pentiumlarda bile çok akıcı ve sorunsuz (Yeni nesil çift çekirdeklilerde). Celeronu tecrübe etmedim bilemiyorum

Celeron x2 almamla (1bm l2 bellek) iade etmem 30 dk mı aldı bence kasılıp takılıyor uygulamalarda. He amac tablet ben bilgisayar kullanmıyorum der iseniz farklı tabi.

Sony vaio ultrabook kullaniyorum i3 330um var. 1.2 ghz windows 8.1 kurulu chrome kullaniyorum yan yana acik 3 video olsa bile kasma yasamiyorum hdd ile alakali bir durumdur o

64 gb ssd vardı hocam cihazda

Cok garipmis cidden windows 8.1 cok az sistem kemiriyor cunku :)

Benim işlemci ile alakalı olabilirdi hocam. İ3 de hiç bir sorun yaşamadım ama..

Ilk aldığım Celeron 1037U 2 gb ram alır almaz iade ettim :) 300 400 daha ver bari hem 4 gb ram hem i3 al dedim
    Daha sonra İ3 3217U 1.8GHZ-4GB-64GBSSD-11.6 modeli aldım şimdi çok memnunum

Benim kullandigim islemcide pentium seviyesinde sanirim o yuzden dikkatimi cekti yazdim 1.2 ghz cunku :) simdi sorun yoksa ne mutlu size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BU BİLG ZAMNINNDA COK ARASTRMISTIM

ama 1100 tl vermek ıstemmstım

sımdı 614 tl 9 taksıtle gectım sıparısı az oncer

umarım temız gelır

cunku bılg gercekten cok ıı
  • cihaz tam bi f/p canavarı. internette dolaşırken sınamak için chrome da 25 sekme açtım. her birinde ayrı site, tık tık her birine bastığımda açıldı. ipad le karıştırmayın ipad bu cihaza selam durur.

* Flash desteği sayesinde açılmayan düzgün gösterilmeyen site yok. Facebook tarzı sitelerdeki oyunlar sorunsuz.
    * office uygulamaları sorunsuz, zaten içinde orjinal geliyor.
    * win 8 harika dokunmatiğe güzel adapte edilmiş.
    * 32 gb dahili hafızaya ek olarak isterseniz 64 Gb , micro sd alıp takabilirsiniz.
    * oyun performansını görmek isterseniz youtube ve forumun asus tablet kısmındaki konulara bakabilirsiniz.
    * markado yu eleştirenler nedenlerinide yazarsa çok iyi olur yoksa bu şekilde fırsat ürünü yayınlayan sitenin kaybı kimseye yaramaz.
    * ısınma az, fan sesi gürültüsü uğultusu yok, zaten fan yok. başınızın dibinde uyuyup kalabilirsiniz ama kendi kapanıyor zaten belli süre sonra.

• ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    hocam int suana kadar hic yamuk gormedim

heleki burda 3 5 olumlu medaj yeter de artar bana

en kotu ne olur biraz ugrastrr ama sonunda para gelri alinir

ama birde tertemiz bir cihaz gelirse superr

guvenemeyenlere hizli alda 900 tl ayni cihaz birde finasbank puani var

• quote:

quote:

quote:

Celeron u dediğim gibi tecrübe etmedim sizin tecrübelerinizi öğrenmiş olduk. Ancak Pentium(1.8) Windows 8de rahat çalışıyor hocam.

selamlarla hayırlı bayramlar

• 574 liraya eft ile aldım tşk ederim
  • Eline ulasan olursa yorum bekliyoruz hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

cihaz tam bi f/p canavarı. internette dolaşırken sınamak için chrome da 25 sekme açtım. her birinde ayrı site, tık tık her birine bastığımda açıldı. ipad le karıştırmayın ipad bu cihaza selam durur.

* Flash desteği sayesinde açılmayan düzgün gösterilmeyen site yok. Facebook tarzı sitelerdeki oyunlar sorunsuz.
    * 32 gb dahili hafızaya ek olarak isterseniz 64 Gb , micro sd alıp takabilirsiniz.
    * oyun performansını görmek isterseniz youtube ve forumun asus tablet kısmındaki konulara bakabilirsiniz.
    * markado yu eleştirenler nedenlerinide yazarsa çok iyi olur yoksa bu şekilde fırsat ürünü yayınlayan sitenin kaybı kimseye yaramaz.
    * ısınma az, fan sesi gürültüsü uğultusu yok, zaten fan yok. başınızın dibinde uyuyup kalabilirsiniz ama kendi kapanıyor zaten belli süre sonra.

zeki mürende bizi görecekmi abartmayın yahu ne kadar abartan varsa toplanmış yine

hepi topu 32 dolarlık işlemcisi ilemi yapıyor bunları...?

hele hele ipade selam durur dediniz bence hayatınızda hiç tablet kullanmadığınızdan bu heyecanınız olabilir mi

ayrıca markadoyu eleştirenler yukarıda nedenlerini de yazmış şikayetvar da var bu yorumlar konuyu okumadan gelip bodozlama yorum yazınca böyle olur işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 29 Temmuz 2014; 8:42:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: suntoday

Sipariş iptali çözüm değil,iptal edip aylarca iade bekleyen var.

Bu benim tecrübem:
    http://forum.donanimhaber.com/m_93613699/f_//tm.htm

Bu da diğer mağdurlar:
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/markadocom

Oha amma edepsizlik yapmışlar ama

http://forum.donanimhaber.com/m_91465626/tm.htm

Ben de üstteki başlıkta görüp Arçelik Telve almıştım bu siteden. Piyasadaki en uygun fiyattı. Ben sorun yaşamadım şükür, ama o başlıkta sorun yaşayan arkadaşlar da oldu ve daha önce yaşadıkları olumsuz tecrübeleri paylaşanlar da.

Anladığım kadarıyla kötü niyetli bir firma değil, ama acemilikleri var, mesela kargo geç gönderilir/bekletirler, para iadesi için uğraştırırlar vs. Özet olarak en sık şikayetler bunlar. Dediğim gibi, ben sorun yaşamadım, bu fiyata riske girmeye de değer diye düşünüyorum, ama üstteki bir arkadaşın belirttiği gibi, risk almak istemeyen de 900'ü gözden çıkaracak...

• Az önce bir tane sipariş geçtik. Bu 3. Asus wimdows tablet olacak. İnşallah klavyesi de bardır. Klavye varsa oradaki usb ile, yoksa otg kablosuyla microusb girişine takarsınız. Ben note 8 kullanıyorum.

• left4dead 2, fifa 14, pes 2013, nfs most wanted, civilization 5, gta san andreas ve vice city, bf bad company, Borderlands 2, nba 2014, payday the heist, lol, dota .... bunlar test ettiğim oyunlar ve oynanıyor. elma fanlarını üzecek ama durum böyle ağlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

cihaz tam bi f/p canavarı. internette dolaşırken sınamak için chrome da 25 sekme açtım. her birinde ayrı site, tık tık her birine bastığımda açıldı. ipad le karıştırmayın ipad bu cihaza selam durur.

zeki mürende bizi görecekmi abartmayın yahu ne kadar abartan varsa toplanmış yine

hepi topu 32 dolarlık işlemcisi ilemi yapıyor bunları...?

hele hele ipade selam durur dediniz bence hayatınızda hiç tablet kullanmadığınızdan bu heyecanınız olabilir mi

ayrıca markadoyu eleştirenler yukarıda nedenlerini de yazmış şikayetvar da var bu yorumlar konuyu okumadan gelip bodozlama yorum yazınca böyle olur işte

Vallahi yapıyor sayılanların hepsini, hem de 32 dolarlık işlemcisiyle :)

iPad Air, Macbook Air ve Asus Transformer T100 ( evde 2 tane var hatta bu cihazdan ) kullanıyorum. Çözünürlüğünün bu iki cihaza göre oldukça düşük olması ve retina ekran dışında ; günlerce sadece bu cihazı kullansam yadırgamam. Hatta iPad Air'den daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Tek bir cihaz kullanmak isteyenler ve ipad ile arasında kalanlar kesinlikle bu cihazı almalılar. Kutu içeriğinden çıkan klavyesi, Usb 3.0, Windows 8.1 ve Ofis Yazılımı ile ön planda.

• seni üzecek olabilir ama evet hepsini bu işlemciyle yapıyor. yukarda arkadaşın saydığı türden oyunları da oynatıyor. çünkü bu bir tablet değil, bilgisayar. ayrıca açılış kapanış süreleri de 10 saniyeden kısa. pil kullanımı da ipadle yarışacak düzeyde. sadece ekranı ipadden kötü.
    başka sorunuz?
  • Windows için uygulama kısıtlı yukardaki oyunları nasıl oynatıyor acaba ben i5 ultrabook hd4000 ile o sayılan oyunları keyifli oynayamıyorum millet olarak iyice her konuda takım tutar gibi mantıksız savunma moduna geçer olduk. Cihazı alan nette dolaşır ofice uygulamaları kullanır başka bir halt yapamaz zaten uygulama kısıtlı içinde atom işlemci yok atom karınca var öyle bir banlandırıyorlar ki az teknolojiden anlamasam alacağım bende. Bu cihaz android olsaydı alırdım işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Windows için uygulama kısıtlı yukardaki oyunları nasıl oynatıyor acaba ben i5 ultrabook hd4000 ile o sayılan oyunları keyifli oynayamıyorum millet olarak iyice her konuda takım tutar gibi mantıksız savunma moduna geçer olduk. Cihazı alan nette dolaşır ofice uygulamaları kullanır başka bir halt yapamaz zaten uygulama kısıtlı içinde atom işlemci yok atom karınca var öyle bir banlandırıyorlar ki az teknolojiden anlamasam alacağım bende. Bu cihaz android olsaydı alırdım işte...

Diğer oyunları bilmiyorum ama windows mağazasında fifa 14 var ve bu cihaz bir gıdım takılmadan oynatıyor o oyunu.

Ha diğer oyunlar da kurulup çalıştırılabilir ama dediğiniz gibi akıcı olmaz, zevk vermez. Ama en düşük ayarlarda oynanabilir pek tabi.

Hatta bir imkanınız varsa kullanmanızı, denemenizi tavsiye ederim ASUS T100'ü bir 10 15 dakika.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Windows için uygulama kısıtlı yukardaki oyunları nasıl oynatıyor acaba ben i5 ultrabook hd4000 ile o sayılan oyunları keyifli oynayamıyorum millet olarak iyice her konuda takım tutar gibi mantıksız savunma moduna geçer olduk. Cihazı alan nette dolaşır ofice uygulamaları kullanır başka bir halt yapamaz zaten uygulama kısıtlı içinde atom işlemci yok atom karınca var öyle bir banlandırıyorlar ki az teknolojiden anlamasam alacağım bende. Bu cihaz android olsaydı alırdım işte...

Diğer oyunları bilmiyorum ama windows mağazasında fifa 14 var ve bu cihaz bir gıdım takılmadan oynatıyor o oyunu.

Ha diğer oyunlar da kurulup çalıştırılabilir ama dediğiniz gibi akıcı olmaz, zevk vermez. Ama en düşük ayarlarda oynanabilir pek tabi.

Hatta bir imkanınız varsa kullanmanızı, denemenizi tavsiye ederim ASUS T100'ü bir 10 15 dakika.

Hayır iyi cihazdır ama sonuçta bir tablet insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok fifa 14 bildiğimiz pc versiyonu mu yoksa windows uygulamaları için optimize edilmiş bir versiyon mu? Oyunlarla çok aram yok ama denemek için keyfine yüklerim aldığım ultrabookta bile i5 işlemci hd4000 ile o sayılan oyunların bir çoğu ile keyifli oyun oynatmıyor. Fan kendinden geçmeye başlıyor. Fansız atom iişlemcili bir tabletin pc oyunlarını keyifle oynattığı imajını vermek kime yarar sağlıyacak anlam veremedim. Fiyatına göre güzel bir tablet alsam mı diye düşündüm ama dediğim gibi android olsa kaçırmazdım. Windows uygulamaları malesef kısıtlı. Normal pc versiyonlarıda çok sağlık çalışmaz bu donanım ile.

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Tabi ki mağazada ki , ios ve android'e de yüklenen optimize edilmiş versiyon. Diğer türlüsü oynanır belki ama zevk vermez, size hak verdim bir önceki cevabımda zaten.

Bu cihazı alan oyun oynamak için almamalı. Windows mağazasında bulunan bütün uygulama ve oyunlar bu cihazda sorunsuzca çalışır, bu da aşikar.
    Ama bu fiyat bandında ; hem tablet deneyimi hem de tamamen bir windows - office deneyimi yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan.
    Ben bu cihazı aldıktan sonra elimdeki iphone'u satıp ciddi ciddi windows phone almayı düşünüyorum mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 29 Temmuz 2014; 15:33:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.