Şimdi Ara

Asus Transformer Book Markado içerir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
3.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 575 tl ye iyi cihaz neyin kavgasını ediyorsunuz anlamış değilim.hem tablet hem notebook
    ücretsiz office ile geliyor. office ve win8 yazılım değeri 300 tl zaten.

şuan evimde kullandığım pc bu tabletten daha zayıf.

oyun manyağıysanız zaten hiçbir laptop sizi memnun etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar bu cihaz x86 mimarili, iPad ise ARM mimarili. Kıyaslayıp komik duruma düşüyorsunuz. iPad ile kıyaslayabileceğiniz cihazlar Windows RT işletim sistemli cihazlardır. Bu cihazın muadili Microsoft Surface Pro ve benzerleridir.

Evet tam olarak öyle ipad air her türlü üstün bu cihazdan Donanım kapasiteleri marketlerinindeki uygulamalar ile kısıtlı apple çok daha zengin bu cihazı ipad ile kıyaslamak için android olmalıydı uygulama çeşitliliği açısından Androidciyim apple a sempatim yok aksine air aldım alışamadım sattım. Bu cihaz fiyatına göre iyi bir cihaz ama bazı arkadaşların abarttığı gibi sihirli bir makine değil sunabilecekleri windows market ve ufak windows uygulamaları ile kısıtlı bence ederine göre iyi bir cihaz keşke android olsaydı bende alsaydım

yahu ne marketinden donanım kısıtından bahsediyorsunuz. bildiğiniz windows kullanıyor bu. windows rt kullanmıyor. googledan bulabileceğini tüm uygulama ve oyunları (ne kadar performanslı olur tartışılır.) kurabilirsiniz. açın bir ürüne bakın sonra yorum yapın.

Bende onu diyorum dostum donanımı sadece rt sürüm gibi market dahilinde performans verir normal windows uygulaması oyunu dedin mi donanımı izin vermez

şu an en kral tablette kullanılan i7 işlemci 2.0ghz ve çift çekirdek. (surface pro 3 hariç) bu ise 1,33*4. windows multitasking desteği düşünüldüğünde aralarında devasa fark olmayacaktır. üstelik 600 lira. kaldı ki bilhassa ofis programları sizin için elzemse dönüp de androide iosa bakmazsınız.

• tableti kullanan herkes memnun ama kullanmayanlar atıp tutmaya devam ediyor..
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Siz son mesajlardan alıntı yapmışsınız o mesajların öncesi var konuya müdahil olmam pc oyunlarını bile çalıştıracak normal pc imajı veren yorumlaraydi. Sipesifik program ismi vermeme gerek yok nitekim çok manasız i3 makinalar bile zorlanırken bu cihazı normal pc gibi kullanılanilabilecegini savunmak neyin nesi çözemedim. Saydıklariniz zaten normal tabletlerde de yapılan işlevler. Cihaz iyidir itirazım yok ama yapacakları donanımı kapasitesinde üstüne çıkamaz sihirli bir makine değil bu. Fansiz çalışan atom işlemcili bir cihaz. Fiyatı iyi fiyatına da itirazım yok yukarda arkadaşın dediği gibi yazılımların bile değeri malum. Ama bana bir bilgisayar lazimsa ona göre daha iyi donanımlı bir makina isterim her işimi görebilecek bir makina. Android olsa alırım dediğim sebebi de o iyi bir bilgisayar varsa mobilite açısından bir tablet bakiyorsam uygulama çeşitliliği bol olan android tablet daha işime gelir. Kişisel tercih bunlar. Sizin işinizi görüyorsa güle güle kullanın. Normal pc gibi kullanıp pc oyunlarını acabileceklerini sanan arkadaşlar ipad airden airden üstün gören arkadaslar yanılıyor onu anlatmaya çalışıyorum normalde daha yazmayacaktim ama emek vermişsiniz cevapsız kalsın istemedim. Dediğim gibi siz işinizi görüyorsa olay fiyat kısmına kalıyor ve o konuda basarili. Hayirli olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hala durumu anlayamayan şu üstteki ve onun üstündeki iki üyeyi blokladım. siz de yapın güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 30 Temmuz 2014; 0:12:12 >
  • acemix kullanıcısına yanıt

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Klavyenin bulunduğu kasanın içinde hdd slotu varmı yani ?
  • Dün biraz araştırmıştım ve olmadığı sonucuna vardım.

32+500 lük modeli görünce vardır diye düşünmüştüm.
  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim urun gelmis ama kargoya gidemedin artik p.tesi ye kaldi

umarim ter temiz bi urun olur

• ürünü alıpta beğenmeyen varsa aldığı ücrete sanalpazar üzerinden taksitli olarak alabilirim. pm atınız lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

ürünü alıpta beğenmeyen varsa aldığı ücrete sanalpazar üzerinden taksitli olarak alabilirim. pm atınız lütfen

700 tl ye ben verebilirim.
  • ben iade ettim dun

hocm iade adilenler sebebi ile bor kez daha satisa cikar

16 tl de avamtaj x geliyo

560 tl alabilsnz boylelikle

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

ben iade ettim dun

hocm iade adilenler sebebi ile bor kez daha satisa cikar

16 tl de avamtaj x geliyo

560 tl alabilsnz boylelikle

Neden iade ettiniz acaba hocam ?

• Storm Worm kullanıcısına yanıt
    hocm biraz sifir cikar umudu ile almistjm o zaman iade etmezdm sanirim

bana biraz yiprnmis gibi geldi... acikca cok da ihtiyacm yokdu bi an gaza geldm burda ole aldim

ihtiyaci olana ii cihaz... ama ben encdusuk 11.6 inc ekranli bir sey dusunuyorum artik 10 kucuk surekli kullnm icin gibi geldi

• catik kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkurler bende bir gaza gelmistim ama almamistim en iyisi bosa masraf yapmayalim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.