Şimdi Ara

Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.184
Cevap
52
Favori
216.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünler güzel görünüyor ama denemek lazım. Ya da %100 uyumu denenmiş ürünleri almak lazım.
    Ben mağazalarda deneyerek tam oturan ve portları açık bırakan bir ürün bulamadığım için ebayden aldım.
    Aldığım ürün çin menşeili satıcılarda daha ucuz ama beklememek için ingiltereden aldım. 7 günde geldi.
  • Arkadaşlar, yeni bios ve yeni sürücüler asus sitesine eklenmiş. Neredeyse herşeyi güncellemişler. Belliki hepsini toplu halde test edip bu şekilde toplu halde sundular. Bence stabilite açısından akıllıca bir yöntem. Asus update yazılımına henüz verilmemiş:

http://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_T100/#support

Ben tüm yeni sürücüleri yükledim. Bir oyun ve yüklü bir web sayfasıyla test ettiğimde biraz hızlanma hissettim. Muhtemelen ekran ve chipset güncellemelerini içeren Intel sürücüsünün sayesinde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 8 Ocak 2014; 9:12:32 >

• buyukbang kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Arkadaşlar, yeni bios ve yeni sürücüler asus sitesine eklenmiş. Neredeyse herşeyi güncellemişler. Belliki hepsini toplu halde test edip bu şekilde toplu halde sundular. Bence stabilite açısından akıllıca bir yöntem. Asus update yazılımına henüz verilmemiş:

Ben tüm yeni sürücüleri yükledim. Bir oyun ve yüklü bir web sayfasıyla test ettiğimde biraz hızlanma hissettim. Muhtemelen ekran ve chipset güncellemelerini içeren Intel sürücüsünün sayesinde oldu.

Aletin sürücüleri var iyi güzel de kendisi yok ki. Tek tük yurtdışından alanlar ve biraz da Telekom'dan alanlar var o kadar.

Asus Türkiye cihazı teknoloji marketler üzerinden sunmakta bence çok geç kaldı. Yılbaşı dönemini kaçırdılar. Döviz kuru arttı.

Bakalım bizim piyasadaki giriş fiyatı ne kadar olacak?

Gerçi hem 8 hem de 10 inchlik Bay trail ve win 8.1 tabletler genel olarak çok geç kaldı. Bir tek Toshina encore bir süredir birkaç satıcıda mevcut. Onlar da 999TL fiyat çekiyor.
    Bence onun için maksimum fiyat 849tl olmalıydı.

Eğer T100 da 1300-1400tl ile giriş yaparsa o zaman hiç hoş holmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Ocak 2014; 9:52:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Arkadaşlar, yeni bios ve yeni sürücüler asus sitesine eklenmiş. Neredeyse herşeyi güncellemişler. Belliki hepsini toplu halde test edip bu şekilde toplu halde sundular. Bence stabilite açısından akıllıca bir yöntem. Asus update yazılımına henüz verilmemiş:

Aletin sürücüleri var iyi güzel de kendisi yok ki. Tek tük yurtdışından alanlar ve biraz da Telekom'dan alanlar var o kadar.

Asus Türkiye cihazı teknoloji marketler üzerinden sunmakta bence çok geç kaldı. Yılbaşı dönemini kaçırdılar. Döviz kuru arttı.

Bakalım bizim piyasadaki giriş fiyatı ne kadar olacak?

Gerçi hem 8 hem de 10 inchlik Bay trail ve win 8.1 tabletler genel olarak çok geç kaldı. Bir tek Toshina encore bir süredir birkaç satıcıda mevcut. Onlar da 999TL fiyat çekiyor.
    Bence onun için maksimum fiyat 849tl olmalıydı.

Eğer T100 da 1300-1400tl ile giriş yaparsa o zaman hiç hoş holmaz.

Alıntıları Göster
    Bu cihazy bende geçti?imiz Cuma günü aldym, daha bir hafta bile olmady. Almadan önce Toshiba Encore'u Teknosa'da inceledim ama ekrany çok küçük gelmi?ti. ?öyle söyleyeyim Samsung'un 8'' tabletleriyle ayny boyutta de?iller, daha küçükler. 7'' android bir cihazla üst üste koydum, ona daha yakyn geldi. Sanyrym 16:9 ekran oranyyla 8'' güzel olmuyor. Halbuki Samsung Tab 3 8'' i boyut olarak oldukça yeterli bulmu?tum. Uzun lafyn kysasy Toshiba Encore'u inceledikten sonra 8'' Windows 8 tabletlerden kesin olarak vazgeçip ertesi gün bu cihazy aldym.

11'' Samsung Windows 8 tabletleri de (core i5'li) Bimeks'te incelemi?tim. Bunlaryda tablet olarak biraz büyük bulmu?tum. Bence en ideal tablet boyutlary 9''-10''.

@oup59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 8 Ocak 2014; 11:51:38 >

• arkadaşlar cihazda kullana bileceğimiz hem stylus kalem var mı ?

Mesela Mouse gibi ekranda gezdirken Mouse imlecini kontrol etsin, asus note da iken not alabilelim vs.
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Ben de Asus T100 almayı düşünüyorum ama bir türlü piyasaya girmedi alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Ben de Asus T100 almayı düşünüyorum ama bir türlü piyasaya girmedi alet

Ben de bekliyorum bu ay içinde satışa çıkacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, t100'ü beklemekten vazgeçerek telekomdan aldım. Şimdi açıp şarja koydum. Önceki postlara bakarsak açtıktan sonra sanırım ayarları yapıp biosu güncellemek gerekiyor. Sistem kendi içinde kurulu geldiğinden biostan istediğimiz an fabrika ayarlarına dönebiliyoruz sanırım. Şunlar kafama takılıyor hala:
    1. Asus'un güncelleme programı içinde mi sanki önceki postlardan birinde kurmamız gerektiğinin söylendiğini hatırlıyorum.
    2. Bir de ilk kez açana kadar 8 saat beklemek şart mı?
    3. Bir de ekran koruyucu ve kılıf bulabilen var mı? Diğer tablet modelleriinin ekran koruyucuları idareten alınabilir mi?
    Araştırdım üniversal kılıflar ve ekran koruyucuları var ama ne kadar etkilidirler bilmiyorum.
  • leren kullanıcısına yanıt
    Evet oyle gozukuyor. Bakalim cikis fiyati ne olacak? Gerci 8 incliklerin 999tl ile satisa cikmasindan dolayi fiyat 1250tl ve uzeri olacak gibi duruyor.
  • buzvesu B kullanıcısına yanıt
    1.Windows BIOS Flash Utility
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win8.1/WinFlash/WinFlash_Win81_32_VER2420.zip
    2.batarya boş geliyor,ilk 3-4 şarz çok önemli size kalmış,
    3.geçtiğimiz sayfalarda örnekleri var,kullanmadığım için bilmiyorum sadece kılıf aldım msi bag beyaz daha önceleri onu kullanıyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 10 Ocak 2014; 13:20:26 >
  • Teşekkür ederim. Hallettim ilk iki şarjım bayağı uzun oldu aslına bakarsanız. şimdi üçüncü defa şarja koydum. Yanıma alıp teknoloji mağazalarına bir bakacağım özellikle ekran koruyucu için. Yurtdışında siparişte ulaşması uzun süreceğinden burada bulamazsam onu yapacağım.
    @caprice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzvesu -- 11 Ocak 2014; 15:42:07 >
  • Aşağıdaki ürünleri sipariş verdim. Trust geldi, diğerleri tedarik edilecek.

Trust'ı alırken fiyatı 9.99'du, ucuz bir kenarda dursun diye almıştım, fiyato 9.9TL'ydi. Şimdi baktım 15 olmuş. T100 Klavyeyle birlikte rahatça yerleştirilebiliyor. Klavyesiz birazcık bol kaçabilir. Fermarsız olsa daha iyi olurdı ama yine de bu fiyata şık ve iş görüyor.. Uygun fiyatlı kılıf arayanların bilgisine.

http://www.kliksa.com/urun/trust-10-soft-sleeve-for-tablets/900190160
    http://www.kliksa.com/urun/caselogic-mla110gy-9-7-10-1-tablet-pc-cantasi-omuz-askisi-gri/900386436
    http://www.kliksa.com/urun/caselogic-pls210k-7-10-2-netbook-kilifi-neopren-cepli-siyah/900198482

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 11 Ocak 2014; 18:51:55 >

• selamlar

BIOS güncellemesi veya touchpad firmware'i güncellemesi sonrası touchpad'deki tutarsızlık sorunu düzeliyor mu acaba tecrübe eden var mı ?

tşk
  • Ürün gold bilgisayarda 1099 tl satıştaydı fakat sitede bulamadım ürünü

Geçtiğimiz hafra içerisinde tam sayfa sabah gazetesinde gold bilgisayarın asus t100 reklamı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Ürün gold bilgisayarda 1099 tl satıştaydı fakat sitede bulamadım ürünü

Geçtiğimiz hafra içerisinde tam sayfa sabah gazetesinde gold bilgisayarın asus t100 reklamı vardı

32GB mı yoksa 64GB mıydı reklam, dikkat etmiş miydiniz?
  • pc depo da 1280 liradan satışa çıkmış.

http://www.pcdepo.com/asus-transformer-book-t100-urun5390.html
  • çok,linkte ön ödemeli 8 gün sonra stokta 1.049 tl goldda 1.099 tl görmüştüm,

64 GB SSD yazıyor,ğerçekten getirebilirlermi ? bu fiyata !

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-transformer-book-t100ta-c1-gr-tablet-pc-fiyati,103243.html Kampanya Fiyatı 1.049,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 14 Ocak 2014; 14:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Ürün gold bilgisayarda 1099 tl satıştaydı fakat sitede bulamadım ürünü

Herhangi bir mağazada cihazı gördünüz mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leren kullanıcısına yanıt
    görmüş olsam yazardım, cumartesi günkü sabah gazetesinde tam sayfa ilan vardı sadece ilanı gördüm,yazmamın sebebide almak isteyenlerin mağazaya giderek bakmaları çindi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.