Şimdi Ara

Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.184
Cevap
52
Favori
216.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam, açıkçası win flash zaten daha günceli var deyip yüklemiyor. ama ben sırasıyla güncellemiştim. uyku modunda sabaha kadar bekletmedim bir süredir şarj bittiği için yatmadan şarja taktım. yalnız gün içinde uyku modundan kaldığında şarjın kayde değer azaldığını görmedim. ilk aldığım gün uykuda bıraktığımda sabah yüzde 3 şarj kalmıştı. o zaman daha güncellemeleri yapmamıştım. @burakdoker'ın önerisini bir denemek bir çözüm olabilir belki.
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    Ürün dilini değiştiremiyor musunuz? Win 7 Ultimate'da işletim sisteminin dilini büyük ölçüde çok kolay değiştirebiliyorsunuz. Win 8'de de kolaydır sanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • miracast kullanan var mı acaba? miracast performansını değerlendirebilir misiniz? performans ve pil süresi olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelsag

miracast kullanan var mı acaba? miracast performansını değerlendirebilir misiniz? performans ve pil süresi olarak.

Kullanmıyorum ama bende konuyla ilgileniyorum ve aşağıdaki başlığı takip ediyorum. Genelde memnunlar. TV'nizde WiDi yoksa TV için harici adaptör olarak Netgear PTV3000 tavsiye ediliyor. Hem WiDi hem Miracast destekliyormuş ve bizim tabletle sorunsuz bir şekilde çalışıyormuş:

http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-book-t100/39683-widi-miracast-support.html

• link için teşekkürler. hızlıca göz attım ama benim için önemli konulardan biri pil performansı (miracast le video izlerken) benim aklımda t100 ün kardeşi 8 inç lik note modeli var. bu modelde hdmi olmadığı için miracastle ne kadar kullanılabilir merak ediyorum. normal kullanımı 8+ saat deniyor.
  • asus hiç bir aparat olmadan wifi veya athernet bağlantısı üzerinden foto,video,müzik çalıp oynatabilmektedir,aynı network ağında olmak şartı ile tv de kablolu veya kablosuz bağlantı farketmiyor,

• ben sanırım ib'den bu cihazı alacağım...
  • Merhaba arkadaşlar ürünü hepsiburada'dan aldım. İlk çalıştırmamda şarj ederken windowstan tekrar başlattım. Ancak windows açılmadı. Bunun üzerine Asus müşteri hizmetlerini aradım. Ürünü göndermemi istediler. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her0

Merhaba arkadaşlar ürünü hepsiburada'dan aldım. İlk çalıştırmamda şarj ederken windowstan tekrar başlattım. Ancak windows açılmadı. Bunun üzerine Asus müşteri hizmetlerini aradım. Ürünü göndermemi istediler. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Cihaz Şarj oluyor mu acaba? Şarj esnasında turuncu bir ışık yanıyor. Bence bir süre sarjda bekletin sonra açmayı deneyin. Açılışta f9 ile kurtarma menüsüne giriliyor. Ordan kurtarma da yapabilirsiniz. Bende hb den ürünü aldım. İlk başta cihaz uygulama anlamında boş olduğu için ve tabi birde ilk kez Windows 8 kullandığım için alışmakta zorluk çektim. Ama şu an yavaştan alışmaya başladım. Dokunmatk ayarları da destekleyen video oynatıcı olarak pot player ı tavsiye ederim. Faydalı olabilecek uygulama tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Malum cihazı dokunatik olarak sadece kullanmak bazen zor olabiliyor.

• Şu an dediğin gibi turuncu ışıkta şarj oluyor ama ekranın üzerinde bir de beyaz ışık yanıyor, sertaga. F9 yapmayı müşteri temsilcisi de söyledi ama windowsu hiç açamıyorum.
  • Her0 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aşağıdaki adımları deneyin;

Cihazın kapalı olduğundan emin olduktan sonra; (Eğer kapalı değilse Çalıştırma Tuşuna (Power) 10sn kadar basılı tutun, ekran tamamen siyah olduğunda aşağıdaki adımları izleyin.

Cihazın Ses Arttırma Tuşu (Volume Up) ile Çalıştırma Tuşuna (Power) aynı anda basılı tutun bu sizi mavi ekranlı bir otomatik onarım ve sonrasında denetlemeye sokacaktır.

Mavi ekranda 2 seçenek sunacaktır; Yeniden Başlat (Restart) ve Gelişmiş Ayarlar (Advanced Options). (Yeniden Başlat'a basmayın, zaten sizi kilitli kaldığınız noktaya geri döndürecektir.

Gelişmiş Ayarları seçin, sonrasında alt menüden Başlangıç Onarım (Startup Repair) seçin. Bu noktadan sonra sistem sizden ekranda ne yapmanızı istiyorsa gerçekleştirin.

Sonrasında sistem onarımı tamamlanacak, ve açılış logosu ekranınızda belirecektir.

Logo sonrasında sizi birkaç dakika bekletebilir, bekleyin ve giriş ekranı karşınıza gelecektir.

• Asusun bu huyu kotu yanlız. ..sarjda brick olan cihazı çok. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OFF TOPIC

T100 ile ilgisi yok ama Asus şaşıtmaya devam ediyor :

Asus Trio http://www.youtube.com/watch?v=INtxFCiZzjk&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35MMUTLU35 -- 25 Ocak 2014; 22:07:41 >
  • iyi geceler t100 umu bu gece istanbul bilişimden aldım. 1049 tl 12 taksit. su anda sarj oluyor. sorularınız olursa cevaplarım

iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

iyi geceler t100 umu bu gece istanbul bilişimden aldım. 1049 tl 12 taksit. su anda sarj oluyor. sorularınız olursa cevaplarım

iyi akşamlar

Güle güle kullanın...

Klavye Q türkçe klavye mi? Kaç saatte şarj oluyor? Garantisi Asus Türkiye garantisi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemsaz

quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

iyi geceler t100 umu bu gece istanbul bilişimden aldım. 1049 tl 12 taksit. su anda sarj oluyor. sorularınız olursa cevaplarım

iyi akşamlar

Güle güle kullanın...

Klavye Q türkçe klavye mi? Kaç saatte şarj oluyor? Garantisi Asus Türkiye garantisi mi

Ben de IB den aldım.
    Tuşların uzerine Türkçe karakterleri orginal gibi baskı yapmışlar.
    İlk defa bole bir sey yapıldıgını gordum ama güzel olmuş
  • Cihazı kullanan arkadaşlara bi sorum olacak çerçeve kalınlığı rahatsızlık vermiyormu? Sene olmuş 2014 adamlar hala şu kalın çerçeveden vazgeçmediler, sırf bu yüzden ipad mini alacağım sanırım.
  • darkseed kullanıcısına yanıt
    Bana bir rahatsızlık vermiyor. Bence tam olması gereken genişlikte. Çin malı tabletlerle karıştırmayın :)
  • Yıllardan beri windows kullanmaya alıştığımız için alet banada yabancı gelmedi. Sadece windows 8'e alışmak biraz zaman aldı, o da gayet kullanışlı. Batarya süresinin minimum 8 saat gitmesi harika birşey. Tek dezavantajı disk kapasitesi oda micro sd takviyesi ile yeterli seviyeye geliyor. Ben şimdilik gayet memnunum. Bu arada hepsiburada ürünü hızlı gönderi ile göndermeye başladı. Sipariş verdikten sonra 3 saat sonra kargoya teslim edildi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.