Bildirim
Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver] (155. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar normalde çok memnun olduğum Asus T100'ümden 64 bit grafik programlarını çalıştırmadığı için ayrılık vakti geldi diye düşünüyorum.
T100 gibi fiyat/performansı süper, küçük, hafif, tablet pc öneriniz var mı ? (64 bit windows yüklenebilecek) -
Arkadaşlar, dock takılı iken windows tuşu ve altGr tuşu basmıyor, diğer tuşlar basıyor, bazı tuşlar arada basıyor arada basmıyor.. soketlere baktığımda herhangi bir aşınma vs. yok. Windows 10 kurulu ve bios dahil her şey güncel. Neden kaynaklanabilir? -
Arkadaslar iki sorum olacak.
1 si win 10 na yukselttigimde klavyedeki harddiski 32 gb olarak goruyor. 500 gb idi oysaki
Ikincisi c surucusunde sari unlem isareti ne anlama geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resvo -- 21 Ekim 2016; 0:56:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, şöyşe bir durum farkettim. Bilgisayarı ilk açtığımda, a b c d gibi normal harfler ile yazabiliyorum ama windows tuşu, ctrl, altgr veya shift gibi fonksiyonlu tuşlara bastığım an klavye dock kilitleniyor. Yenixen başlatana kadar kullanılamıyor. Nedeni ne olabilir. Yardım lütfen
Selamlar,
Cihazımda bir sorun var.
Cihaz Windows ekranına gecmiyor.
Cihazı açtığımda Asus Logosu ekranı geliyor. 5-10 saniye sonra ekran kararıp sonra tekrar Asus Logosu ekranı geliyor. Sonra tekrar ekran kararıyor. Bu böyle sürekli tekrar ediyor. Cihaz açılmıyor.
Bu sorunu yaşayan ya da buna çözümü olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: aykacm
Selamlar,
Cihazımda bir sorun var.
Cihaz Windows ekranına gecmiyor.
Cihazı açtığımda Asus Logosu ekranı geliyor. 5-10 saniye sonra ekran kararıp sonra tekrar Asus Logosu ekranı geliyor. Sonra tekrar ekran kararıyor. Bu böyle sürekli tekrar ediyor. Cihaz açılmıyor.
Bu sorunu yaşayan ya da buna çözümü olan var mı?adresindeki transformer forumunu incelemek yararlı olabilir.
Ben de T100HA'da benzer bir sorun yaşadım. Servis, getirin bakalım, dedi. Cihazı Amazon'a iade ettim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemsaz -- 1 Aralık 2016; 21:41:17 >
-
spss programını bu bilgisayar kaldırır mı? kaldıracaksa almayı düşünüyorum. -
evet üniversitede kullanmıştım spss. kaldırıyor hocam. -
ASUS Transformer Book T100TAF, temiz bir windows kurayım dedim. Neyse kurulum bitti. Sonra dokunmatik ve ses çalışmıyor. Gerekli herşeyi indirdim ama değişen yok. Sorun ne olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: torontoidmanyurdu
ASUS Transformer Book T100TAF, temiz bir windows kurayım dedim. Neyse kurulum bitti. Sonra dokunmatik ve ses çalışmıyor. Gerekli herşeyi indirdim ama değişen yok. Sorun ne olabilir
Bütün driver ları kurdun mu hocam. Aynı sorunu T100ta da yaşamıştım bi kaç kere, ismini şimdi hatırlayamadığım islemciyle ilgili bi driver i yükleyince düzeliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
SOC Driver package yükleyin düzeliyor, Asus destek sitesinde var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrsn -- 2 Aralık 2016; 0:30:25 > -
Arkadaşlar bu tablet pc yi almak istiyorum ancak birkaç sorum olacak.
wifi bağlantısı için adapter edinmem mi gerekiyor? yoksa yanlış mı araştırdım.
win 8.1 yüklü ise ücretsiz 10 yapabilir miyim?
birde genel olarak öneriyor musunuz?
teşekkürler. -
wifi için adapter gerek yok.
ücretsiz yükseltme zamanı geçti galiba ama emin değilim.
kesinlikle tavsiye ederim. -
Hocam bazı sitelerde wifi ye bağlanmıyor gibi şikayetler okudum. hem de birkaç yerde. üzerine asus a şikayetler falan yazılmış. acaba başına gelen var mı aramızda?
emsalleriyle kıyasladığınızda fiyat performansı da düşünerek bu alınır diyebiliyor musunu gerçekten :) -
Bir paket vardı. Onu kurdum düzeldi. -
wifi bağlanmama sorunu başıma hiç gelmedi.
f/p olarak bu cihazdan daha iyisini bulman nerdeyse imkansız :) -
Arkadaşlar klavyede fiziksel olarak bir sıkıntı olmamasına rağmen, f2 ve insert tuşları basılı kalıyor. Klavye test programı ile farkettim, klavye takılı iken f2 yüzünden açılışta sürekli biosa giriyor, klavyeyi çıkarıp açıyorum tableti. F2 ve insert tuşu basılı kaldığından, diğer fonksiyon tuşlarından birine(win, shift, fn vs) basınca klavye tekrar çıkarıp takana kadar hiç çalışmıyor. F2 ve insert tuşunun sürekli basılı olmasını nasıl düzeltebilirim, yazılımsal mıdır? (win10 tüm sürücüker güncel) -
Bu cihaza nasıl format atabiliriz arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosadan aldığım reeder cihazımın tüketici mahkemesi sonucu olumlu sonuçlandı ve 550 tl para aldım şirketten.. Şimdi tablet arayışındayım.. Bu tabletten almayı düşünüyorum.. Olumlu olumsuz yönleri nelerdir? Sizin fikirleriniz nelerdir.. Bu alınmaz derseniz 500-550 tl civarında hangi marka önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X