Şimdi Ara

Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
52
Favori
217.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam wifi bağlanmak için uğraşırken yanlışlıkla bir tuşa basmışım şu anda bağlan butonu flu olarak duruyor, ağa bağlı değilsiniz ve ağ bağdaştırıcı problemi veriyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Birde sd kart alsam windows dosyalarını sd karta aktarıp hafızada yer açabilirmiyim?
  • arkadaşlar temiz garantisi devam eden 2gb ram 64gb hdd li yada 2gb 32 gb 500gb dock lu şekilde bu cihazdan ikinci el bir tane almak istiyorum. eğer sorunsuz ve sıkıntısız ise garantisi biten de olur. ilgilenen arkadaşlardan pm bekliyorum.
  • Selam arkadaşlar,
    Amazon.co.uk'den bir T100HA satın aldım. Cihazı dün şarj ettim. Bugün ilk kurulum için cihazı açmak istedim. Ancak, açma düğmesinin yanındaki beyaz ışık yandı söndü, ama, cihaz açılmadı. Şu anda cihazı açamıyorum.
    Ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
    İyi günler dileklerimle...
  • arkadaşlar merhaba ben bu cihazın modelinin 32 gb olan modelini telekomdan almıştım bu cihaz klavyesi takılıyken yani notebook modunda yere düştü ve camı ne yazık ki kırıldı ekranda sapıttı dokunmatik bozuldu kısacası. garantisi 11.ayda bitmişti asusu aradım 400 tl bir onarım bedeli olabileceğini belirttiler. Hiç bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu? Nerede daha ucuza yaptırabilirim bu cihazı? tşk.
  • Merhabalar. Cihazın şarj aleti çok güzel olduğu için kütüphanede çalındı ve bulduğum şarj aleti de 12 saate yakın bir sürede şarj ediyor ve cihazı kötü etkileyeceğini düşünüyorum. Orijinal şarj aletini temin edebileceğim güvenilir ve çok da pahalı olmayan bir yer önerebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donukkonuk

Merhabalar. Cihazın şarj aleti çok güzel olduğu için kütüphanede çalındı ve bulduğum şarj aleti de 12 saate yakın bir sürede şarj ediyor ve cihazı kötü etkileyeceğini düşünüyorum. Orijinal şarj aletini temin edebileceğim güvenilir ve çok da pahalı olmayan bir yer önerebilir misiniz acaba?

5V 3A gerçek değerde verebilen bir microusb adaptör alsanız yetecektir.
    Ben S-Link diye bir marka aldım kutuda 3A yazıyordu ama pratikte tahminen ancak 2A veriyor 5-6 saatte şarj ediyor ancak.
  • düzgün ve kaliteli bir şarj aleti almanızı öneririm ucuz etin yahnisi midenizi bozabilir. :) Mümkünse orjinalini alın. Batarya ömrünüzü kısaltır ve şarj entegrelerinize zarar verebilir. Yine de siz bilirsiniz.
  • Merhaba,

Yurt dışından arkadaşım aracılığıyla t100HA modelini satın aldım. 64gb dahili hafızası yetersiz olacağı için Sandisk extreme 64gb microSD kart aldım. Yüklemeleri karta olacak şekilde ayarladım ama yükleme yaparken kart ile bağlantı bazen kopuyor veya bazen bilgisayar açıldığında erişemiyorum ve dosya-dizin bozuk uyarısı alıyorum chekdisk komutuyla düzeliyor. Sizce problem SD kartta mıdır yoksa sorun kart yuvası ile ilgili olabilir mi?

Bu sıkıntı dışında cihazdan çok memnunum internette gezinme ve ofis programları performansı gayet iyi.
  • dadaq kullanıcısına yanıt
    HA modeli konusunda bilgim yok ancak TA modelini kullanıyorum Sandisk Extreme 64GB kullanıyorum dediğiniz sorunla hiç karşılaşmadım. Kart okuyucu sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsiniz. Bir başka deneme olarak da başka bir kart takıp aynı senaryoyu uygulayabilirsiniz. En azından sorunun kart mı okuyucu mu olduğunu anlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadaq

Merhaba,

Yurt dışından arkadaşım aracılığıyla t100HA modelini satın aldım. 64gb dahili hafızası yetersiz olacağı için Sandisk extreme 64gb microSD kart aldım. Yüklemeleri karta olacak şekilde ayarladım ama yükleme yaparken kart ile bağlantı bazen kopuyor veya bazen bilgisayar açıldığında erişemiyorum ve dosya-dizin bozuk uyarısı alıyorum chekdisk komutuyla düzeliyor. Sizce problem SD kartta mıdır yoksa sorun kart yuvası ile ilgili olabilir mi?

Bu sıkıntı dışında cihazdan çok memnunum internette gezinme ve ofis programları performansı gayet iyi.

"http://www.transformerforums.com/" forumunda sorunuza cevap bulabilirsiniz...

Ayrıca, yurt dışından satın aldığınız Asus cihazın garanti servis hizmeti, fatura tarihinden itibaren bir yıl süreyle ASUS Türkiye tarafından veriliyor.. Bu nedenle, Asus servis merkezinden de teknik destek alabilirsiniz..

Ben de yurt dışından T100HA satın almıştım... Cihaz çalışmadı, geri gönderdim...

• asus t100 ün klavyesinde tableti klavyeye taktığım yerdeki bez parçalarının yapışkanı kalktı ve klavyeyle tablet arasında bağlantı sorunları var bimeksten 5 yıl garantili aldım sanırım 3-4 yıl oluyor götürsem bakarlarmı yoksa kullanıcı hatasımı lenovo nun mıknatıslı bağlantısı daha iyi bence tablet alırsam asla klavyeli almam çok kötü tamam çalışıyor ama habire klavye ve tablet arasında bağlantı kopuyor
  • itoga İ kullanıcısına yanıt
    ben de yaklaşık 1 yıldan fazla oluyor kullanıyorum ancak böyle bir durumla hiç karşılaşmadım şimdiye kadar. Hatta dock takılı iken çokca tabletin başından tutup ordan oraya taşıdığım olmuştur ancak kopma olmadı.
  • Aslında kopma değil de dock kısmında içinde bez parçası var ya o kısmı kalktı bez parçası tableti takarken klavyeye engel oluyor ve iyice oturtmadan resmen üstüne olanca gücümle bastırmadan takılmıyor ve ekranı eğince bağlantı kopuyorum bu yaz garanti ye yollucam bimeks in 5 yıllık garanti sini de aldım inş sıkıntı yaşamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar benim t100 de dünden buyana şarz gösterimi yüzde yüz devamlı, sonra bakıyorum birden kapanıyor,, gösterge neden böyle olmuştur acaba ..
  • erdote kullanıcısına yanıt
    bataryası bozulmuş olabilir HW monitor yazılımını indirip çalıştırın yanlış hatırlamıyorsam orda en altta wear level (aşınma yüzdesi) şeklinde durumu hakkında bilgi veriyordu, bi kontrol etmekte yarar var. Garantisi devam ediyorsa servise göndermeniz gerekebilir.
  • Teşekkürler ,akşam bakıp denerim..

• Arkadaşlar bu cihaz nasıl açılıyor yaa

1 yıldır rafta duruyo unutmuşuz satmayı :))
    Bugün bi alıcı geldi 0 ürün cıkardık kutudan power basıyorm açılmıyo şarja taktım turuncu led tamam basıyorum beyaz led yanıp sönüyor açılmıyor
    8 saat durcakmı acaba ?

• 2gb versiyonunu istanbulda hangi teknoloji mağazasında bulabilirim?
  • Arkadaşlar tablete usb .telefon taşınabilir bellek vs ..takınca. .bazen ti tık sesiyle birlikte kapanıyor. .var mı böyle sorunu olan. .. (genelde hatta belki hep şarj yüzde 30-40 ın Altında iken

• O wear level ne kadar olmuşsa ..garantiye verilmeli sizce

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.