Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG mı ASUS Transformer Pad Infinity TF700T mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, kararsız kaldım 1 fikir verirmisiniz? Aklım hep infinity.deydi ama TF300 şu an hızlıal.com da kampanyada. 32gb 3G+dock 1099 tl. infinityde 3g yok tabii ve 32gb +dock 1390 tl var sahibinden.comda-sıfır ve garantili. 3g oldugu icin tf300.u almayı düsünüyorum ama pişman olurmuyumki sonradan 300lira daha verip infinity almadım diye sizce? aralarındaki tek fark ekran çözünürlüğü sonuçta.. sanırım yani... :) sizce hangisi daha mantıklı?

• Dediğiniz gibi ekran çözünürlüğü ve arka kasa dışında farklılık yok. 3G bana göre daha gerekli bir ihtiyaç.
  • hocam tf300tg yi hiç tavsiye etmiyorum.sürekli takılan kasılmalar yapan bir alet.aslında android genel olarak stabil çalışmıyor.yani ios gibi değil.açıkcası paran varsa ipad4 al.alamam çok pahalı diyorsan hiç tablet alma ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

hocam tf300tg yi hiç tavsiye etmiyorum.sürekli takılan kasılmalar yapan bir alet.aslında android genel olarak stabil çalışmıyor.yani ios gibi değil.açıkcası paran varsa ipad4 al.alamam çok pahalı diyorsan hiç tablet alma ozaman

O biraz kullanıcı ile ilgili, birçok uygulamayı kapatmadan başka bir uygulamaya geçersen windows bile kasar. TF300TG kullanan biri olarak laptop'u aratmayan keyif ürünü diyebilirim.
  • Bennnde yeni aldim. Flashplayer nasil yuklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oik

Bennnde yeni aldim. Flashplayer nasil yuklerim.

Buradan Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.63) apk dosyasını indirip tablete kurun.
  • oik O kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336
    Bu linkten flash player'ın son versiyonunu ve bunu destekleyen tarayıcıyı bulabilirsin.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    açıkcası ipad almaktansa asus çok daha mantıklı geliyor bana. hem tablet hem bi nevi netbook. ipadde olmayan usb çıkışları, card reader , hdmi çıkışı ve klavyesiyle çok daha cazip bence. android mi ios mu diye bakmazsan olaya tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

Dediğiniz gibi ekran çözünürlüğü ve arka kasa dışında farklılık yok. 3G bana göre daha gerekli bir ihtiyaç.

teşekkür ederim sanırım bende 3g yi ekran çözünürlüğüne tercih edicem :) aslinda infinity.ninde 3g.li modeli var ancak onda tegra3 yerine snapdragon var ve onu hiç tavsiye etmeyen birsürü yazı okuduğum için tf 300e döndüm bende...
  • Flashplayer bilgisi için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

hocam tf300tg yi hiç tavsiye etmiyorum.sürekli takılan kasılmalar yapan bir alet.aslında android genel olarak stabil çalışmıyor.yani ios gibi değil.açıkcası paran varsa ipad4 al.alamam çok pahalı diyorsan hiç tablet alma ozaman

O biraz kullanıcı ile ilgili, birçok uygulamayı kapatmadan başka bir uygulamaya geçersen windows bile kasar. TF300TG kullanan biri olarak laptop'u aratmayan keyif ürünü diyebilirim.

Arkadaşımın yorumuna kesinlikle katılmıyorum, tf 300tg tabletimi 1 senedir çok yoğun bir şekilde kullanıyorum. Öğretmenim ve derslerimde hatta akıllı tahtaya hdmi dan bağlayarak da kullanıyorum. Ofid programları HD videolar, oyunlar hepsi canavar gibi çalışıyor. 1 yıllık cihaz hala en az 8 saat kullanıyorum pilini. (her akşam şarza takmama rağmen) Görüntü kalitesi çok iyi, wifi den şikayet edenler halt etmiş, okulumda dizüstüler nereden çekiyorsa tabletim de en az oradan çekiyor, evde hd kalitesi videoları tabletten çok rahat izliyorum. İpad tavsiye edenlere sakın aldanmayın. Paranız çok olsa bile aynı hizmete fazla para ödemek akıllı işi değildir. Apple da parayla alabileceğiniz çoğu hizmet and de ücretsiz, markete çok nadiren para ödüyorum o da prof uygulamaya ihtiyacım olursa... Bir senedir bu kadar yoğun kullanmama, yanımdan hiç ayırmamama rağmen sadece 1 defa kitlenme yaşadım. Bu arada Asus hizmeti bi harika, güncellemeler çok hızlı, tek eksiği hala Türkiyeye araç şarj ünitesi getiremediler gitti.

• Bu arada Misafir_Terliği dostuma katılıyorum gerçekten dizüstümü neredeyse kullanmaz hale geldim bu cihazdan sonra. Ancak kullanıcı çok önemli buna da katılıyorum. Bir aramanın balatalarını bi sürünü her yıl değiştirir, diğeri 3-4 yıl kullanır. Aynı işletim sistemi de böyledir.
  • Ben de bu tableti almayı düşünüyorum. Tek endişem kamerası. TF300 lerde bildiğim kadarıyla flaş yok. Düşük ışıklarda performansı çok mu kötüdür? Deneyen arkadaşlar bir fikir verebilirler mi acaba?
  • İşin doğrusu tableti resim çekmek için çok fazla kullanmayacaksın, eğer bir telefonun ya da dijital fotoğraf makinen varsa fark edeceksin ki küçük aletler varken çok büyük kaçıyor bu tablet resim çekmek için.
  • mervece17 M kullanıcısına yanıt
    Burada güzel bir inceleme yapılmış, izleyebilirsiniz.İNCELEME @mervece17
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeares

Ben de bu tableti almayı düşünüyorum. Tek endişem kamerası. TF300 lerde bildiğim kadarıyla flaş yok. Düşük ışıklarda performansı çok mu kötüdür? Deneyen arkadaşlar bir fikir verebilirler mi acaba?

Flaş gerektirecek karanlıkta çekim yaparken zaten kırmızı uyarı veriyor. Onun dışında ışık alabilen her yerden güzel çekimler yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.