Şimdi Ara

Asus Transformer Prime Projektöre Bağlama - Kafayı yemek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhtelif sitelerde TV'ler için olsa gerek MicroHDMI to HDMI dönüştürücüler var; ancak bu mereti VGA projektöre takmak için hiçbir aparat bulamadım Türkiye' de. Sağolsun ASUS'un özel olarak ürettiği MicroHDMI to VGA' da Türkiye' de satılmıyor.

Bu cihaz için aldığım,
    http://www.ebay.com/itm/Micro-hdmi-to-VGA-output-adapter-fo-Playbook-Acer-Iconia-A500-xoom-Asus-TF201-/150764967109?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item231a4ad4c5

ürün monitörde hiçbir sorun çıkarmıyor. Ancak VGA projektöre bağladığımda görüntü iyi olsa da bağlantı kopup kopup geliyor. Çileden çıkardı yani beni anlayacağınız.
    Micro hdmi to hdmi + hdmi to DVI 2 tane converter kullandım, bu defa çalışmadı.Kafayı yemek üzereyim. Projektör bilgisayardan alınca gayet güzel çalışıyor. VGA to VGA kablosu da LCD monitörde gayet iyi çalışıyor.

Var mı bir öneriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobbadanak

Muhtelif sitelerde TV'ler için olsa gerek MicroHDMI to HDMI dönüştürücüler var; ancak bu mereti VGA projektöre takmak için hiçbir aparat bulamadım Türkiye' de. Sağolsun ASUS'un özel olarak ürettiği MicroHDMI to VGA' da Türkiye' de satılmıyor.

Bu cihaz için aldığım,
    http://www.ebay.com/itm/Micro-hdmi-to-VGA-output-adapter-fo-Playbook-Acer-Iconia-A500-xoom-Asus-TF201-/150764967109?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item231a4ad4c5

ürün monitörde hiçbir sorun çıkarmıyor. Ancak VGA projektöre bağladığımda görüntü iyi olsa da bağlantı kopup kopup geliyor. Çileden çıkardı yani beni anlayacağınız.
    Micro hdmi to hdmi + hdmi to DVI 2 tane converter kullandım, bu defa çalışmadı.Kafayı yemek üzereyim. Projektör bilgisayardan alınca gayet güzel çalışıyor. VGA to VGA kablosu da LCD monitörde gayet iyi çalışıyor.

Var mı bir öneriniz?

bu problem bende de var...
    tablet çok iyi ama iş aksesuar bulmaya gelince sıkıntılı...

ben de vga projektöre bağlamak için asus'un
    orjinal micro-hdmi to vga aparatını almak istedim ama TR'de yok maalesef...

piyasada bulunan "micro-hdmi to hdmi kablo" ve "hdmi to vga kablo" ile
    çözüm bulmak istedim ama sanırsam dijital'den analog'a sinyaller kablo ile dönüşmüyor...
    bu nedenle hiç bulaşmadım kablolara...
    ayrı bir converter almak lazımmış galiba...
    ama onların fiyatı biraz yüksek diye şimdilik erteledim...

bende beklemedeyim...
    inşallah bi çözüm bulunur...

not: monitörde çalışıp, projektörde çalışmaması da çok ilginç...

• benimde turkcell vınn baglama sorunum var. asus vını tanımıyor zaten tanımasınada beklemıyordum vınn exe tablet apk bende vını docka baglıyarak ınternete baglanmak istiyorum ama basaramadım multi vınn olayını biliyorum ama ben ikinci bir vınn almak istemiyorum forumdan bir arkadas xda da biri basarmıs dedi ama nasıl yaptıgına dair bir acıklama yok çok arastırdım ama çözum yolunu bulamadım sunuda soylemek istiyorum arkadas aksesuar sıkıntısı demis bu cok dogru tablete kılıf aradım teknosa e.world hep gezdim hicbir yerde yok sadece internetten alabiliyorsunuz bu bana çok dokunuyor sadece ipad aksesuarları var:D:D:D:D ipade A dan Z ye her urun farklı farklı var asusa veye baska bir tablete gelince bir tane bile urun yok :(:(:( ipadden kat kat ustun bir cihaz olsada :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.