Arkadaşlar bundan bir hafta önce Asus Tuf A15 FA506II adlı dizüstü bilgisayardan aldım özelliklerinde de Gtx 1650 Ti Ryzen 5 4600h 3ghz işlemcisi var fakat bilgisayar elime geldiğinde işletim sistemi yoktu (zaten belirtmişler FreeDos diye) bende başka bir pc'de Microsoftun sitesinden Media Creation Tool'u indirip ordan Windows 10 Home kurdum bilgisayara sonra bütün güncelleştirmeleri yaptım Nvidia kurdum Microsoft Visualleri kurdum vs vs. kurulu olmayan driver yok açıkçası ama çok garip bir şekilde oyunlarda aşırı düşük fps alıyorum benden daha düşük sistemi olan arkadaşımın 50-60 fps oynadığı oyunlar bende 20 fps falan anca alıyor (Grafik kartı olarak Nvidia seçili) fakat bilgisayarda şöyle bir gariplik var 64bit olmasına rağmen Sistem özelliklerinde kullanılabilir ram miktarı normalden az gözüküyor, dxdiag bölümünde 2. ekran kartı olan Amd radeon graphics processor olarak gözüküyor model falan filan hiçbir şey yazmıyor bir türlü çözemedim yardım edebilecek biri var mı acaba lütfen bilgisayardan anlayan biride değilim ama 7000 TL verdiğim bilgisayarda böyle sorunlarla karşılaşınca ister istemez çok sinirim bozuldu biri yardım edebilirse çok sevinirim. |
Bildirim