Şimdi Ara

ASUS TUF B450 PRO GAMİNG İNANILMAZ İYİ BİR ANAKART OLMASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
12
Favori
53.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Hocam işaretli olanlardan bir kaçıdır diye tahmin ediyorum
    En son test yaptığım zaman ki değerler bunlar.

ASUS TUF B450 PRO GAMİNG İNANILMAZ İYİ BİR ANAKART OLMASI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sizde 3700x vardı galiba. 1600 kullandığım için sizin işlemciniz için ne desem yalan olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Hocam sizde 3700x vardı galiba. 1600 kullandığım için sizin işlemciniz için ne desem yalan olur
    Aynen 3700x ama ben vrm sıcaklıklarını sormuştum nereden bakabiliriz diye :) 1600 12 nm lik işlemciyi indirime girdiği zaman evladiyelik alıp kenara koyucam sırf müzelik diye :))

• 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Sorunun aslında neyden kaynaklandığını halen anlayamıyorum. Yaklaşık 4-5 gün sorunsuz kullandım sonrasında stock fanın yerine cooler master a71c soğutma taktım her şey ondan sonra oldu. Sorunsuz çalışırken birden çıt sesi geldi pc kapandı ardından cm a71c nin aydınlatması gitti. Ardından anakartın arka panelindeki usb bağlantılarında bulunan mouse ve kalvye ikilisini görmemeye başladı. Başka fare, klavye denedim çalışıyordu. Hrici hd lerimi de çalıştırıyodu sadece kullanmakta olduğum fare ve klavyeyi görmüyordu. Sonrasında temiz format attım tekrar aynıydı. Bios sıfırladım vs vs. her yolu denedim olmadı. En son kez formatladım ve bu sefer ses alamamaya başladım. Hem kasanın önündeki hemde anakarttaki çıkışlardan parazir ve cızırtı dışında ses alamadım. O kadar çok şey denedim banamısın demedi bende verdim teknik servise kafam çok bozuk iki gündür. Servisin cevabını bekliyorum.
  • ASUS TUF B450 PRO GAMİNG İNANILMAZ İYİ BİR ANAKART OLMASI
    Hocam motherboard dediği chipset
    Tempature dediği de vrm sıcaklığıdır diye tahmin ediyorum net bir bilgim yok. Herhalde koskoca tuf pro geymingin bu sıcaklıkları için sensörleri vardır

• numenorian kullanıcısına yanıt
    Hocam chipset yanmış ya da kısa devre gibi birşey olmuş olabilir. İnşallah garanti kapsamında hallolur sıkıntı. Kullanıcı vs hatası deyip başlarından atmazlar umarım

Soğutucuyu değiştirdim zaten

• ASUS TUF B450-PRO GAMING`e Ryzen 9 3950X takarak test etmisler.

Василий Пупкинyoutube
    Ryzen R9 3950X on ASUS TUF B450-PRO GAMING, VRM temp
    https://www.youtube.com/watch?v=wqVqar209YQ

Yorumlari merak edenler translate ile cevirebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 19 Şubat 2020; 21:27:35 >

Benim tahminim sıkıntı güney köprüsü çünkü usb lerin sigortaları burda diye biliyorum. Ses için ise kesinlikle donanımsal ya bobinler akımdan etkilendi ve şişti. Çünkü ses hem cızızrtı hemde frekans radyo dalgası gibiydi. işin ilginç tarafı ses kalkanı olan bir anakart nasıl hemen hasarlandı anlamadım. 8 senelik msi g41m p26' da bile böyle bir sıkıntı yaşamadım. Kaldı ki o kadar hunharca kullandım. Sms ınfocomm u araştırdığım kadarıyla da pek öyle matah bir servis değil. Hani asusun kendisi olsa içim rahat edecekte malum şu memleketteki distribütor olayı tam bir facia. Bekleyip göreceğiz artık.
  • Olabilir arkadaş hiç hatasız üretilen ürün yok.

3950x taşıyorsa iyi daha ne yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 20 Şubat 2020; 1:14:53 >
  • Hero, formula, impact, extreme dışında hiçbir ASUS AM4 anakartta VRM(mosfet) temp sensör bulunmaz.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam sağolun aydınlattığınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Hero, formula, impact, extreme dışında hiçbir ASUS AM4 anakartta VRM(mosfet) temp sensör bulunmaz.
    🤙🏻

• bu anakartı çok övmüşsünüz yavaştan pc topluyorum ama burda ki yorumlar kafamı baya karıştırdı anakart için çok olumlu yorumlar var

3 anakart arasında kaldım

1-asus tuf b450 pro gaming

2-asus rof strix b450 e

3-asus rog strix b450f

hangisini tavsiye edersiniz
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    E Gaming en iyisi diye biliyorum ama tuf pro gaming Vatanda kdv indirimiyle 640liraya kadar düşüyor. E gaming 1100liranın altına, f gaming modeli de 900liranın altına hiç düşmedi. Bu fiyat farkına değecek kadar iyi değiller tabiki de. 900 liraya x570 anakart bulunuyor. 1100liraya tuf x570 plus gaming satılıyor indirimlerde. B450 anakarta 700 liradan fazla vermeyin.

Kulaklık amfisi ve wifi önemliyse b450-e değilse bu

akakce.com
    Asus TUF B450-PRO GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-b450-pro-gaming-am4-ddr4-atx-fiyati,401437441.html

• münşi kullanıcısına yanıt
    normalda b450 f alıcaktım ama tuf pro gaming için yorumlar baya kafamı karıştırdı
  • münşi kullanıcısına yanıt
    tuf gaming pro 860 a var inventusda indrim beklemek lazım o zaman
    O öyle herzaman olan bir indirim değil anakart bukadar iyiyken dolarda bu kadar hızlı yükseliyorken o fiyatlar artık olmaz.

Alın geçin 836tl

akakce.com
    Asus TUF B450-PRO GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-b450-pro-gaming-am4-ddr4-atx-fiyati,401437441.html

• sinerji bilgisayardan alıcaktım ama internet sitesinde 838 tl gözüküyordu fiyatı 850 tl olarak güncellediler üstüne üstlük 10 tl de kargo parası istiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.