Şimdi Ara

Asus Tuf Gaming AMD RX 7800 XT OC Edition 16 GB Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus Tuf Gaming AMD RX 7800 XT OC Edition 16 GB Ekran Kartı
    2023 Kasım ayında Amazon Türkiye'den satın aldığım ekran kartımı satıyorum. 3 yıl Asus Türkiye garantilidir. Kart henüz 3 aylıktır ve çok az kullanılmıştır. Yani alacağınız kart sıfırdan farksızdır. Kutusu ve faturası ile teslim edilecektir. Kart 2K çözünürlükte AAA oyunları 100+ fps oynatmaktadır. Oyunlarda tam yükte 52-53 derece arasında çok iyi bir değerde çalışmaktadır. Alışverişi Kocaeli içi elden veya kargo yoluyla yapabiliriz. Test yaparak da satın alabilirsiniz. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 22000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli,İzmit Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satış devam etmektedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sıfır 7800xt nitro 21k bu fiyat nedir

• Özgürmn Ö kullanıcısına yanıt
    Nitro en ucuzu 21k değil 22k görünüyor. Ayrıca bu kart nitro değil Asus Tuf Gaming model. Bu modelin en ucuzu şu anda 25.400 tl. Daha guvenilir satici olan Gaming Gen sitesinde 27.230 tl Asus 3 yıl garantili iken Sapphire Nitro 2 yıl garantili. Nitro 288w güç tüketirken asus 263w guc tuketiyor. Performanslar ise ayni. Ayrıca benim kartım zaten henüz 3 aylık sıfır sayılır. Bir şeyi bilip bilmeden konuyu baltalamak için yorum yapmayın. Fiyatı beğenmediysen git sıfır nitro al.

• e noldu hocam düşürmüşsün fiyatı kartının ederi hani 23tü baltalamak için mi yapmışım yorumu yoksa ederini bildiğimden mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürmn -- 10 Mart 2024; 12:42:51 >
  • her denk geldiğim gönderi ye yazıyorum buna da yazayım. hocam bu piyasa da ekran kartı satilmaz. piyasa allak bullak. birde rx7800 xt modelleri markalari arasinda resmen uçurum var. asus tuf modeli 25 28 arasi iken asrock 21bin tl, Sapphire 19binden baslayip 28bine kadar çıkıyor. piyasa da kart yok yeteri kadar anladığım kadari ile ki rekabet ortami cok rahat.

• engineerolduenginar E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz konulara yazmaya devam edin. Benim için aciliyet yok isterse 6 ay satilmasin. Kenarda durur. Sonuçta tertemiz sıfır denilebilecek kadar az kullanılmış ve Türkiye garantili bir kart. Hakkını veren alır güle güle kullanır. Pulse fiyatına tuf gaming verecek değiliz. Kaldı ki bu modelde benden daha düşük yazan yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0YC0LT -- 16 Mart 2024; 12:26:39 >
  • Fiyatta ölücülük yapmaya çalışanlar ve ciddi alıcı olmayanlar lütfen gelip bir şey yazmasın. Kimsenin tavsiyesine ihtiyacım yok. Ürünün satılıp satılmayacağı benim problemim sizin değil.

• Ürün forum dışına satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.