Şimdi Ara

ASUS TUF Gaming Laptop i5-8300H 8GB 256 SSD 1060GTX 3GB 5,595 TL (newegg) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
2
Favori
7.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir teşekkürü çok görmeyin üstad hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum, 2 gün önce 1050 ti’li modeli 799’a satıyordu Asus Amazon’da. 20 dolar indirimi kaçırdım diye içime oturmuştu ama konuyu görmesem onu sipariş verecektim sanırım. Bunun 1060 olması bir yana, 120 hz olması da ürünü güzel kılıyor. Dün yine Amazon’da gezerken o modeli gördüm o da 679’a inmiş. Her ne kadar fiyatı yüzünden kararsız kalsam da 1060’lı modeli almayı tercih ettim. 1050 ti’li modelin linkini buraya bırakıyım da faydalanan arkadaşlar olur belki.

• ustegmen kullanıcısına yanıt
    Kaçırmanız sizin için iyi olmuş bence 1.5x 1050ti eder bu 3gb haliyle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustegmen kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
    ama gtx 1060, 8750h işlemcili laptoplar , monster 6800 tl, dell 7200 tl (şu anda biraz daha yüksek gerçi)
    almış olduğunuz laptopta işlemci daha düşük model olduğu için fiyat olarak çok çok iyi değil

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Aynen, vram konusunda 3 gb’lık modeli eleştirilse de 4 gb’lık 1050 ti ile arasında dağ kadar fark var ve yine 1060’ın 6 gb’lık modeliyle aman aman bir farkı yok. Benchmark onurumuzdur :)

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Lakin dediğiniz modellerle aldığım modelin arasında 1.500 tl fark var minimum :) ayrıca i5 8. Nesiller çoğu 7. Nesilin üstünde performans sergiliyor. Monster’a da çok baktım lakin çok güven veren bir marka değil bana. 7000 tl’lik laptoplarının ekran çerçeveleri Commodore64’ü andırıyor. Estetik önemli. Aldığım ürünün tek kafama takılan yanı garanti durumu.

• acer mi asus mu kararsız kaldım acer de 17 inç ekran ve 6gb 1060 var ve ayrıca i7 işlemci yanlış hesaplamadıysam 1000 tl ye yakın fiyat farkı var siz olsanız ne yapardınız
  • Bütçe varsa Acer yoksa Asus daha uzun kullanım yüksek performanslı kullanım adına farka değer / Asus i7lisi de olabilir hafiftir 17 inçe göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 22 Mart 2019; 14:3:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hayırlı olsun.
    ama gtx 1060, 8750h işlemcili laptoplar , monster 6800 tl, dell 7200 tl (şu anda biraz daha yüksek gerçi)
    almış olduğunuz laptopta işlemci daha düşük model olduğu için fiyat olarak çok çok iyi değil
    Bu Dell nerde bu fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

Bu Dell nerde bu fiyata

Alıntıları Göster
    Öncelikle ,orda parantez içinde yazanı tekrar yazayım

(şu anda biraz daha yüksek gerçi)

urun.n11.com
    Dell Ci7 15.6 G315 6b75f161256c 8750h 2.2 16gb 1tb 256gb Ssd 6gb - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-ci7-156-g315-6b75f161256c-8750h-22-16gb-1tb-256gb-ssd-6gb-P330342978

1 ay önce 7200 tl idi, şu anda 7600 , ne dolar arttı ne de birşey, keyfi zam olmuş bu, acele yoksa beklenir ve yine 7200den alınabilir

• Bunu veya acer aspire 7'yi kullanan bir arkadaş varsa soğutma performansları hakkında bilgi verebilir mi? daha önce oyun sırasında lenovo laptop'ın anakartını yakmış biri olarak iyi bir soğutucuyla beraber oyunlarda iş görür mü merak ediyorum.

• yusuf24 forumdaşımız kullanıyor

• dayanamadım sipariş verdim ama sipariş onaylanmadı;

On Hold

Your order is pending for further shipping address verification required. Please contact us for help.

napıyoruz şimdi bilen var mı?

• raeindown kullanıcısına yanıt
    pending for further shipping address verification required / Adres doğrulaması için bekletiliyor yardıma başvurup adresi doğrulayın muhtemelen ş İ den dolayıdır

• raeindown kullanıcısına yanıt
    Ufak bir undervolt ile sıcaklık problemi olmuyor. Altına cooler da koyarsanız süper olur. Ben çok oyun oynamadığım için ugraşmadım ama termal macun değişimi ile sıcaklık 20 derecelere kadar düşebiliyor.

Cihazın ekranı çok iyi. Dell 7559.vs gibi dandik değil. 60hz olmasında rağmen 95hz e kadar oc edilebiliyor ekran. Bu da fazlası ile yeterli.

Kasası göründüğünden kaliteli. 1tb normal disk i olsa kusursuz olacakmış. Ben 500gb ssd alıp takacağım.

Bu arada acer tr cihaza garanti vermiyormuş.

• İlk mesajdaki asus amazonda vergi dahil yaklaşık 5800 tl ye geliyor. Buna göre Newegg fiyatı iyiymiş.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07JF6HRJ1/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Amazonda gezinirken Hp Omen denk geldi ve izlemeye aldım. Fırsatlık bir fiyata düşerse us den kuzene getirtirim belki dedim. Asus ve Acer ile kıyaslandığında nasıldır sizce?

Omen : 15.6-inch, i5-8300H Processor, GeForce GTX 1050Ti 4GB, FHD IPS Thin Display, 12GB 2666MHz RAM, 1TB HDD & 128GB PCIE SSD

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07CZ6VK4G/ref=ox_sc_saved_image_8?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Amazon için nerden okuyup indirdim hatırlamıyorum keepa diye tarayıcınıza ya da mobil telefonunuza kurulan bir eklenti var. Ürünlerin fiyat değişimlerini grafik olarak görebiliyorsunuz. İsterseniz izlemeye alıp, belirlediğiniz hedef fiyata ulaştığında sizi haberdar etmesini sağlayabiliyorsunuz. Benim geç haberim oldu, çok kullanışlı bir eklenti telefonumda kullanıyorum. Verdiğim linkten kurarsanız amazon hesabına her kuran için 10 cent yüklüyormuş, bunu da şimdi gördüm.

Keepa:
    get.keepa.com
    Keepa - Amazon Price Tracker
    https://get.keepa.com/e9ath

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Üstadım cihaz 8000 TL ye çıkmış inanılmaz rakamlar.

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    1050ti lı bir cihazla kıyaslamak bu cihaza hakaret olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dvl35

Üstadım cihaz 8000 TL ye çıkmış inanılmaz rakamlar.
    klasik esnaf. dolar 5.7 olunca hemen zamladilar, dolar düşünce düşürmüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

1050ti lı bir cihazla kıyaslamak bu cihaza hakaret olur hocam
    Yazılanları biraz daha inceleyince dediğin gibi olduğunu gördüm. Sorumu da silmeyim dursun, benim gibi cahillere klavuz olur belki dedim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.