Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden o kadar sıkıntı olsun ki adamlar kolayca upgrade edin falan diye reklam yapmış bir de.
  • Keşke Türk Lirası değerli br para birimi olsa
    Aşağıdaki makine 2999Birim...
    Makineda da yok yok..
    Sadece ekran 300Hz
    Başka birşey demiyorum

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

www.amazon.com
    Amazon.com: MSI GS66 Stealth 10SGS-031 15.6" 300Hz 3ms Ultra Thin and Light Gaming Laptop Intel Core i9-10980HK RTX 2080 Super 32GB 1TB NVMe SSD TB3 Win10PRO VR Ready: Industrial & Scientific
    https://www.amazon.com/MSI-GS66-Stealth-10SGS-036-300Hz/dp/B085B3HD94?th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 25 Mayıs 2020; 17:7:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

acayip sıkıntı hocam ozaman 512 lik olanı almak en mantıklısı olucak.

asus laptoplara sonradan m2 slota ssd koymak sıkıntı oluyormuş her m2 ssd kabul etmiyormuş.

Alıntıları Göster
    Sipariş verdim 512 lik olanı. Bakalım. Kupon kullanarak aldım. Şimdi 6999 tl olmuş. Firmaya ek 8gb ram takıyor musunuz diye sordum. Cevap bekliyorum. Mutlaka taktirmam gerekiyor. Biz takamıyor musuz zaten. Servisle uğraşmayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iz789

Sipariş verdim 512 lik olanı. Bakalım. Kupon kullanarak aldım. Şimdi 6999 tl olmuş. Firmaya ek 8gb ram takıyor musunuz diye sordum. Cevap bekliyorum. Mutlaka taktirmam gerekiyor. Biz takamıyor musuz zaten. Servisle uğraşmayalım.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam çeki Çek satıştan mı aldınız.

RAM i biz alıp takabiliyorlarsa efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Kendimin 125 tl vardı. Onu kullandım. İyi denk geldi :)

• şu piyasada mantıklı geldi gözüme ama paneli sorgulattı bayağı son karar olarak alacağım gibi pek alternatif yok bu aralar dediğiniz gibi yeni modeller gelirse değerlendiririm bu fiyata ileride bulmak zor gibi
  • Arkadaşlar Merhaba
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v12-2/ bunu aldım fakat şimdi 6399 görünce iptal etsem mi diye düşünüyorum değerleri görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler beni tek cazip 17.3 ekran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek m2 slotu olması bana pek mantıklı gelmedi, böyle bir model internette hiç bulunmuyor, ben 512gb'lik olanı gittigidiyor'dan 6900'e aldım fiyatı hala güncellenmemiş isteyenler bakabilir.
    GittiGidiyor
    Asus FA506II-BQ048 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti Freedos 15.6FHD Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-fa506ii-bq048-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar_pdp_559005930

• iz789 kullanıcısına yanıt
    Allah allah.En iyisi asus'u arayıp sormak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

U serileri genelde performans olarak düşük oluyor ama gelsin bakalım, bekleyeceğim.

Ağırlığına takılmadan 6400lük makineyi de alsam mı bilemedim. Fiyatı cazip duruyor. Performans olarak çok daha kötü 128gb macbook pro 13ü 7bine sattım. 6400bana çok uygun göründü.
    Dediğim gibi Tongfang 90wh bataryalı dGPU'suz H işlemcili modeller duyuracak yakın zamanda. İkiside mechrevo olarak sızdı Code 01 ve S2 Air. Monster Huma olarak aynı serinin Intel modellerini getiryor AMD'leri getirirler mi sormak lazım.
    1)
    m.ithome.com
    机械革命S2 Air笔记本公布:搭载R7 4800H,1.13 kg重
    https://m.ithome.com/html/486765.htm

2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Informed -- 25 Mayıs 2020; 17:47:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Allah allah.En iyisi asus'u arayıp sormak.
    En azindan 2. Bir m2 yuva olur deniyor ama bana bu cevabını verdi.

• 15 yıldan fazladır bilgisayar dünyasına uzağım. Ortaokul ve lise çağında olacak 2 çocuk için bu tarz birşey mi almak daha mantıklı yoksa masaüstü toplama bilgisayar mı? Ne dersiniz? Malum oyun zamanları olacak, hem biraz da bilgisayarı kurcalasınlar diye masaüstü düşünüyorum ama siz ne dersiniz?

• Cihan kullanıcısına yanıt

• iz789 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bilemedim.Asus en yetkili merci bu konuda.
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Çok okudum onu klasik japonya örneği..

Bol sıfır olunca para değerlenmiyor..

Her halükarda paramızın değeri düşük.. Bunu her türlü hissediyoruz.
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle masaüstü olmalı, hamlıklarını çok ta değerli olmayan orta sınıf bir şeyde atmalılar.

Yardım lazımsa çekinmeyin.
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Bir de şuan her şeyin fiyatının aşırı yüksek olması var, eski kdv indirimleri bile olmuyor, hatta black friday'e kadar düzelmezse ortalık, o zaman bile sağlam indirim beklemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

15 yıldan fazladır bilgisayar dünyasına uzağım. Ortaokul ve lise çağında olacak 2 çocuk için bu tarz birşey mi almak daha mantıklı yoksa masaüstü toplama bilgisayar mı? Ne dersiniz? Malum oyun zamanları olacak, hem biraz da bilgisayarı kurcalasınlar diye masaüstü düşünüyorum ama siz ne dersiniz?
    Masaüstü, aynı fiyata çok daha iyi performans.
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Evde masaüstü çok daha iyi olur. Toplayın daha guzel bir sistem ortaya çıkar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senerridvan20 S kullanıcısına yanıt
    işleme açısından demedim ben. mesela gözle gördüğünüz kırmızı renk srgb oranı düşük bir pc de turuncumsu gibi gözükür buda doğru editleme yapmanıza engel olmaz. bu dediklerim bu işten para kazanmayı düşünüyor iseniz ya da kazanmıyrsanız bile kaliteli işler yapmayı seviyorsanız.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.