Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1660ti li ürün stoklarda girmiş aynı fiyattan hb de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1660 Ti'li olan ürünü erkenden satın alanlar için soruyorum. Bugün ön siparişten çıkmış, ön sipariş ile alanların kargosu bugün yola çıkacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holosko1253 -- 28 Mayıs 2020; 10:12:7 >
  • holosko1253 H kullanıcısına yanıt
    Sipariş detaylarında yarın kargoya verileceği yazıyor. Madem stokta görünüyor umarım bugün gönderirler.

• Ürünler hepsiburada da tekrar aktif. Fiyatlar aynı
  • Düşünenler için yeniden stok var.

• Arkadaşlar buradan da sorayım. Bu 6400 TL’ye satılan modeldeki pil büyük tıp pil mi. Sabit hdd takma şansı yok mu sonradan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daywalkerr kullanıcısına yanıt
    48wh pil ve hdd slotu var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6400 tl olan gene bitti.

• Stoklar yenilenmedi aslında sadece siparişi iptal edenler sayesinde iptalleri bugün onaylanan ürünler tekrar aktif olmuş oldu :)
  • ASUS GLOBAL yetkilileri ve HB şu başlıkta yazdıklarımızı okusa imana gelir, 7k sabit fiyatdan 144hz ekran, 90w bataryalı modelleri getirirdi.

ne çektik be
  • prtsc0 P kullanıcısına yanıt
    Henüz onaylanmadı.

• Eline ürün ulaşan yok demi henüz

• Hb iptal edilenleri sattı. Kargoya yarın verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

ASUS GLOBAL yetkilileri ve HB şu başlıkta yazdıklarımızı okusa imana gelir, 7k sabit fiyatdan 144hz ekran, 90w bataryalı modelleri getirirdi.

ne çektik be
    Olması gereken o zaten hocam. Türk milletinin inanılmaz tüketim hırsı sebebiyle 15 bin TL den de koysalar satarlar şu anda. Alana sorsan "nabak gardaş daha düşmeyecek ki" cevabını verir. Allah Allah acaba niye düşmeyecek? Burada eleştiri yapıyorum bana gelip "tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış" yazıp giden var. Adam tepkisini ithatalatçıya, Avrupa ülkelerine yüksek donanım gönderip de bize şu dandik bilgisayarları reva gören şirketlere göstermesi gerekirken bana gösteriyor. Şu bilgisayarın 3 asgari ücret etmesinin imkanı yok. Çünkü içindeki donanımın ederi o değil. Tekrar söylüyorum bu işin dolar kuru ile alakası yok. Do-lar ku-ru i-le a-la-ka-sı yok. Bu işin tamamen fırsatçılık ile alakası var. Geçen bir arkadaş MSI konusunda dolar kuru ile fiyat karşılaştırması yaptı, kur aynı iken neredeyse 2000 TL daha altına almış bilgisayarı zamanında. Nasıl ya? E kur aynı bilgisayar modeli eski niye daha pahalı?

10 bin TL nakitim var ve 2 aydır laptop alamıyorum. Çünkü pandemi dönemi sebebiyle koca koca şirketler fırsatçılık yapıyorlar. E niye indirsinler fiyatları? Kredi çekip 8 GB ramli bilgisayarları 8000 TL den alan adam dolu ortalık. 72 ay 8 GB ramli bilgisayar taksidi ödüyor adam. Krediyle taksitle alınca para vermiyor zannediyor. Saçma sapan bilgisayarlara böylesine talep sebebiyle bilgisayar alamıyorum 2 aydır.

Bir röportaj vardı Amerika'da, asgari ücretinizin 3 katı ile iPhone alır mısınız sorusu yöneltiliyordu. Cevaplar harika idi. İşi ve eğitimi için çoook acil alması gerekenleri tenzih ederek söylüyorum ama burada gtx 1650 kart barındıran donanımları 10000 TL ye satın alacak adam dolu. Türkiye'de ticaret yapıp zengin olmayanın aklına şaşarım vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bırak Zaman Aksın -- 28 Mayıs 2020; 13:2:44 >

• prtsc0 P kullanıcısına yanıt
    Şimdi onaylanmış görünüyor hocam. Paketi özenle hazırlıyoruz yazıyor.

• Arkadaşlar malum bilgisayar freedos gelecek. Formatı kendim atmak istiyorum. Windows 10'u nereden indirebilirim?

• Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    Abicim herkes aldığı için fiyatlar düşmüyor gibi saçma bir düşünce olamaz. Serbest piyasada rekabet piyasayı daima dengeler. Asus pahalı veriyorsa öteki marka ucuza verir onlarca marka var.
    Kimse almasa bile fiyatlar düşmez. Türkiye'de bir kişi bile almasa yine düşmez, adam malını başka ülkeye verir. Bu fiyatlar pahalı değil dünya genelinde düşünürsen. 800 küsür dolara denk geliyor, yurt dışında bir asgari ücretin 3te biri demektir.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.