Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende ryzen 4800h modelini alıcam sadece şu testleri bekliyorum,

Yani asus bu ısınma soğutma konusunda nasıldır tam bilmiyorum incelemeler gelmeden hareket etmicem,

cesaret edipde alan arkadaşlar olursa onların yorumu çok önemli birde 60 hz nedir arkadaş ya yıl 2020 oldu artık :)
  • Beyler şimdi hepsiburada ile görüştüm ön siparişten çıkmış ürün şimdi sipariş verirseniz 3 saate kargoda yazıyordu aradım evet bugün kargoya verilecek dedi inşallah bi aksilik olmaz da yarın elimde olursa hemen bi inceleme çekerim beyler soruları cevaplamaya çalışırım.
  • 1660ti olan model max-q mu yoksa normal mi, bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• An itibariyle tekrar stokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

https://www.hepsiburada.com/asus-fa506ii-bq150-amd-ryzen-7-4800h-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TYNJB

An itibariyle tekrar stokta.
    ben mi fakirim anlamıyorum nası veriliyor bu cihazlara bu paralar, 5300 olsa da alsak şunları

• bende hala hazırlanıyor yazıyor, 6400 lük modeli satın almıştım.
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Bu ürün zaten bitmemişti diye hatırlıyorum ama ?

Biten ürün 6.4K olan 4600h 1650ti ve 8.3k 4800h 1660ti idi.

6.4k olan hala yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    Adam füze attı ve haklı.

Hocam galiba siz amerikan halkının cahilliğini hiç bilmiyorsunuz birkaç video izleyin derim anlarsınız.
  • Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt
  • Teşekkür ederim hocam

Klasik bilgisi olmayan ama her şeyle ilgili fikri olan tipler... İşin dolar kuruyla da gayet ilgisi var. Pandemiden dolayı fiyatları şişirdikleri doğru. Ama şişerebilecekleri en fazla 400-500 TL, dün Teknorya'nın yaptığı gibi. Şu an zaten firmalar ticareti yaparken doları 6.80 üzerinden hesap etseler, ertesi gün hepsi batar. O da ayrı konu. Bu bilgisayarların ön siparişte tükenmesinin sebebi şişirmeden sattıkları için, yani paramızla ederi bu. Hepsiburada'nın sattığı fiyattan daha ucuza da kimse satmaz. Bu sitede herkes fiyat araştırması yapıyor, bir sen zeki değilsin yani.

Ben 4 aydır bilgisayar araştırıyorum. Hatta normalde Amerika'dan alacaktım, ama sebebi kesinlikle fiyatlar değil. Çünkü bu fiyat aralığında Amerika ile maksimum 500-1000 tl fiyat farkı oluyor. 3 ay önce de böyleydi, şimdi de böyle. İstediğin siteden araştır bak. Sadece bir takım özellikleri kırpılmamış oluyor(60hz yerine 120hz gibi).

Amerika'daki adama asgari ücretin 3 katına tabii iphone aldıramazsın. Çünkü adam için olağanüstü bir durum, röportajda sorulana kadar aklına bile gelmemiştir. Herhangi bir amerikalı en uyduruk işte saati 10 dolara çalışabiliyor. Haftada 50 saat çalışsa, ayda zaten 2000 bin dolar eder. Şunu bir anlayın artık, senin iki aydır bilgisayar alamamanın sebebi de, başkasının 72 ay taksitle almasının sebebi de paramızın değerinin kalmamasıdır ve ekonominin rezalet oluşundandır. Satıcıları suçlayarak asıl sebepleri saklayamazsınız. Daha yazardım da siyasete girmek istemiyorum.

• sirswager kullanıcısına yanıt
    İl mesajda stok tükendi yazıyor o yüzden yazdım.

Hatta arkadaş ilk mesajı güncellemiş tekrar stok da diyerek.

Evet ben link i yanlış atmışım 1660ti mdeli yerine 1650ti model linkini atmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 28 Mayıs 2020; 16:28:59 >
  • Arkadaşlar ürünleri alıp da kullanan var mı acaba ? Kullanıcı yorumlarını bekliyor sanırım bir çok insan.
    Dolar ile alakası yok kısmına katılmıyorum. Söyle düşün; hepsi burada, asustan 1.000 dolara cihaz alıyor ve TL cinsinden sana satıyor. Diyor ki 6.780tl. Sen hb’ye 6.780 TL veriyorsun, o da dolara çevirip (1.000 dolar) asusa veriyor. Dolar 8 TL olunca, senden 8.000 TL istiyor. Daha basit basıl anlatılır bilemedim.
    Not: kar ve maliyetler göz ardına edilmiştir. Anlaşılması açısından. Dolarla a-la-ka-sı var maalesef.

• Kullanıcı yorumları bekleyen arkadaşlar bence ellerinizi çabuk tutun ek vergilerin geleceği konuşuluyor eğer imkanınız varsa alın
  • honurhan1818 H kullanıcısına yanıt
    Notebook cihaz kategorisi için mi kaynak gösterebilirmisin?

• Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi José -- 28 Mayıs 2020; 17:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • José kullanıcısına yanıt
    Bari çanta verselermiş :(

• 5500-6000 arası iyi bir laptop bakıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.