Arkadaşlar
Bende HP Victus 16-r0000 var RTX4070'li i7 13700h'lı 32 gb ramli 244 hz 2k erkanlı 1 tb ssd'li
Önceden full oyun için kullanıyordum fakat hanım PS5 aldı 1 yıl önce artık neryse hiç oynamıyorum 3 ayda bir girip cities skylines 2 oynuyorum 3-4 saat o kadar onun dışında tamamen ofsite duruyor ve iş için kullanıyorum.
Bende aynı zamanda ipad air ve iphone var, kafam maclere kaydı biraz bakındım 2kişiyle mutabık olduk önümde 3 karar var, karar veremiyorum.
1. Seçenek 15" m2 256gb 8cpu/10gpu 8 gb ram mac air kafa kafaya takas
2. seçenek 13" m2 256 gb 8cpu/8gpu 16 gb ram mac air + magic keyboard nümerik tuş takımlı kafa kafaya takas
3. seçenek makineyi kullanmaya devam et.
Sorun şu, iş gereği dışarı çıkıyorum şehir dışına gidiyorum benim makinenin şarkı yarım saat anca yarım saat gidiyor bide maşşallah nerden baksan şarj aletiyle 10 kilo geliyo benim makine.
Fikirleriniz nedir?
Arkadaşlar selamlar,
Yeni bir eve taşındım, eve fiber kablo geliyor bu fiber kablo Gpon adı verilen küçük bir cihaza bağlanıyor ve bu gpon gerekli hatlarla evin çeşitli yerlerindeki duvardaki etherner girişine gidiyor modemi de bu ethernet girişine takarak internet elde ediyoruz. fakat bir sorun var ev büyük, bazı odalarda çekmiyor. Kafama şöyle bir soru işareti takıldı. Elimde 2 tane modem var aynı mantıkta çalışan interneti devir yapınca birini geri iade etmem gerekiyordu fakat henüz etmedim. Ben bu gpondan çıkan LAN kablosunu switche taksam, switchten'de odalara giden etherhet kablolarına bağlantı versem iki farkı odaya iki farkı modem taksam, ikisinden de internet alır mıyım?
Bana alırım gibi geliyor ama emin olamadım. Sizce olur mu?
Nvme m2 ssd'yi sata ssd'ye çevirme.
Arkadaşlar bende asus fa506ii-bq150 laptop var. Forumdan görüp almıştım 2019 haziranda. Cihazda 500 gb ssd vardı fakat ben bunu sata ssd sanıyodum doğum günümdü geçen, birader sağolsun 1 tb nvme m2 ssd aldı. Ben de bi heyecan açtım cihazı takıcam derken ne göreyim cihazda zaten nvme m2 ssd var :) İnternetten baktığında bazı fa506ii cihazlarda 2 tane pcie slotu var 2 tane nvme m2 takabiliyorsunuz fakat benimkinde 1 tane var. Eski 500 gb olan ssd'yi varsa, sata adaptörüyle sata ssd slotuna takabilir miyim? Hani eski laptoplarda dvd romları değiştiriyolardı ya bi aparatla 2,5 ssd takaibliyodunuz onun gibi bi cihaz var mı? Yoksa bunu harici depolamaya çeviricem.
Mikro Jump vs. Logo Go3
Arkadaşlar toptan ticaret alanın faaliyet gösteren firmamızda şuan Zirve Finansman kullanıyoruz. Fakat zirve artık yeterli gelmiyor fatura modülü çok yavaş ve kasıyor...
İki Program arasında kaldık Mikro Jump ve Logo Go3. Mikro Jump menüleri çok karmaşık beğenmedim program güzel olabilir ama kafa karıştırıcı çok. Logo Go3'ün menüsü zirveye daha yakın daha kullanışlı ve düzenli. Yıllık 15000 ad. civarı fatura kesiyoruz yıldan yıla artıyor 4000 cari var 1000'e yakın stok var. Ağ alt yapımız 1000 mbps cihazlar güncel eski değil. Hangi programı önerirsiniz?
Beyler benim 21 haziran teslim bugün sevkler başlıyor. Gidenler varsa burdan haberleşelim.
Windows Defender açılmıyor!
iPhone Xr boya solması
|
|
|
21:9 monitör tavsiyesi
|
Meslek: Operasyon Yöneticisi
2019 AİBÜ Lisans mezunu. Özel bir şirkette operasyon yöneticisi. |
2019 AİBÜ Lisans mezunu. Özel bir şirkette operasyon yöneticisi. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 336
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 20.217 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 228 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic