Arkadaşlar Bende HP Victus 16-r0000 var RTX4070'li i7 13700h'lı 32 gb ramli 244 hz 2k erkanlı 1 tb ssd'li Önceden full oyun için kullanıyordum fakat hanım PS5 aldı 1 yıl önce artık neryse hiç oynamıyorum 3 ayda bir girip cities skylines 2 oynuyorum 3-4 saat o kadar onun dışında tamamen ofsite duruyor ve iş için kullanıyorum. Bende aynı zamanda ipad air ve iphone var, kafam maclere kaydı biraz bakındım 2kişiyle mutabık olduk önümde 3 karar var, karar veremiyorum. 1. Seçenek 15" m2 256gb 8cpu/10gpu 8 gb ram mac air kafa kafaya takas 2. seçenek 13" m2 256 gb 8cpu/8gpu 16 gb ram mac air + magic keyboard nümerik tuş takımlı kafa kafaya takas 3. seçenek makineyi kullanmaya devam et. Sorun şu, iş gereği dışarı çıkıyorum şehir dışına gidiyorum benim makinenin şarkı yarım saat anca yarım saat gidiyor bide maşşallah nerden baksan şarj aletiyle 10 kilo geliyo benim makine. Fikirleriniz nedir? |
Windows cihaz ile mac takası değer mi?
-
-
Daha önce hiç mac kullandınız mı çünkü kullanmadıysanız zorlanabilirsiniz. Windows işletim sisteminden sonra Mac sistemi bizim gibi Win kullanıcılarına zor gelebilmekte gördüğüme göre. Ben kullanmadım ama bir yerde çalışmıştım bir arkadaş kullanmaya denedi baya zorlanmıştı.
Mac tercih edilme sebebi yazılımsaldır çünkü donanım olarak aynı paraya alınan Windows bir donanım gerisindeler.
-
Kullandım hocam sisteme hakimim
-
Ya işlemci yüksek ya ram 16gb olmalı ki değsin.
Windows yazılım bulmak daha kolay ..
-
Hocam ne yaptınız bilmiyorum ama sizin cihazın ve dediğiniz cihazların fiyatlarına bakınca değmez. Takas yapacağınız kişilerin size ayrıca para vermesi gerekir. Sizin cihaz ile takas edeceğiniz cihazlar arasında az fark olsa başka konuşurdum ama aradaki fiyat farkı az bir şey değil. Takas etme olasığınız olan cihazlardan biriyle arasında 15-20 bin TL fark var. Diğeri ilede 10 bin.
5 dakika google dan araştırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X