Şimdi Ara

Asus Tuf Gaming USB format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Tuf gaming aldım, USB’den format atmaya çalışıyorum ama USB’yi görmüyor. USB gen 3.2. Asus müşteri hizmetlerini aradım: USB 3.0 takın o zaman olur diyor. Şimdi yeni usb mi alıcam. Bu Boot Menu benim kafamı karıştırdı. Bu sefer Rufus’la yükleyeyim dedim, onda da hep hata aldım; bazı dosyalar ayrıştırılamadı diye. Üst üste denedim hep aynı hatayı verdi, bende bıraktım artık. Yardımınıza ihtiyacım var :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dijitaladammuhammed D kullanıcısına yanıt
    Mediacreation tool ile yazmayı deneyebilir misiniz? Rufus özel ayarlar eklediği için boot managerlarda usbyi göstermeyebiliyor yeni bilgisayarlarda.

Ek olarak usb 3.0 denemekte fayda var 3.2 usb olan firmwareler bazen bios tarafından tanımayabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • USB yi takıp pc yi yeniden başlarken Klavyeden sürekli F8 e basıyor musun? ve bunu yapınca ekrana USB bellek seçme menüsü gelir oradan USB belleği seçmen gerek seçince format başlar

• Tamamdır yaptım arkadaşlar. İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dijitaladammuhammed D kullanıcısına yanıt

Hadi geçmiş olsun nasıl yaptığını yazsaydın keşke birine faydası olurdu neyse bende yeni ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II AMD B550, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.2, WIFI 6+BT microATX Anakart aldım ve kasa ön panelde olan USB 3.2 ye taktığım gibi kuruluma başladı tavsiyem USB bellek olarak 2 0 olandan bulundurun en sorunsuz bellek onlardır NOT rufus ile yazdırdım bu arada ve dosya sistemi mbr değil gpt olmalı 

inventus
    ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II AMD B550, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.2, WIFI 6+BT microATX Anakart - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13966

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Ocak 2025; 3:0:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.