Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Garantili Satın Al 2 Şubat 2025 22:23 1 1 Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Garantili Merhaba arkadaşlar2 senedir kullandığım monitörümü satıyorum. Seri numarasını sorun olmasın diye gizledim. Ciddi alıcılar iletişime geçebilir. Faturayı yüklerseniz garanti 2026 ocak olacaktır, ben yüklemedim. Kutusu mevcuttur kutusu ile gönderilecektir. 2K monitöre geçtiğim için satıyorum. Ölü pixel gibi bir durum yoktur. İtalyaya gidip geldiğim için az kullanılmıştır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Garantili