Şimdi Ara

ASUS TUF Gaming VG27AQ vs ASUS PG279Q

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisi arasinda kaldim. bilgisi olan arkadaslar fikirlerini soylesin lutfen. tam 6 aydır kararsizim. son virajdayim artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İkisi de değil, Aorus fi27q-p yada lenovo Legion Y27q-20(daha gelmedi şubat başı gibi gelecek denildi)

• karaniler kullanıcısına yanıt
    VG27AQ için güzel diyorlar, rthings sitesinde de iyi puan almış.

LG 27 GL850-B nano ıps hakkında bilginiz var mı ?
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Hocam buradan alıp yorum yapanlardan sonra soğudum LG den ışık sızması ve glow yüksekmiş, Aorus fi27q-p ve Lenovo Legion Y27q-20 daha iyi gibi duruyor hele redditte lenovo alanlar ışık sızması ve glow olarak çok iyi olduğunu söylüyor, umarım genel olarak kalite kontrolü iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Hocam buradan alıp yorum yapanlardan sonra soğudum LG den ışık sızması ve glow yüksekmiş, Aorus fi27q-p ve Lenovo Legion Y27q-20 daha iyi gibi duruyor hele redditte lenovo alanlar ışık sızması ve glow olarak çok iyi olduğunu söylüyor, umarım genel olarak kalite kontrolü iyidir.
    herkes bir şey söylüyor asus ta overshoting var dediler ne olduğunu bilemedim. LG GL850-b nano ıps baktım ocakta gelecekmiş sanırım. Aorus için gigabyte ın ilk defa monitörü ile karşılaşıyorum bilemiyorum. NE alıcaz biz ? çok karıştı gerçekten

fiyatlarıda yüksek bu modellerin az buz paralar da değiller yani
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Ad27qd modeli var geçen sene çıkan ve en iyi oyuncu monitörü olarak geçiyor rtings te

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

herkes bir şey söylüyor asus ta overshoting var dediler ne olduğunu bilemedim. LG GL850-b nano ıps baktım ocakta gelecekmiş sanırım. Aorus için gigabyte ın ilk defa monitörü ile karşılaşıyorum bilemiyorum. NE alıcaz biz ? çok karıştı gerçekten

fiyatlarıda yüksek bu modellerin az buz paralar da değiller yani

Alıntıları Göster
    Gigabyte çok hızlı girdi hocam monitör piyasasına. Ürünleri gerçekten çok iyi. Bir çok inceleme izledim kötü bir şey göremedim. Param olsa alacağım üründür FI27Q-P.

• V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Fiyati pahali sanirim cogu yerde stokta yok baktigim kadariyla 😔

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

Fiyati pahali sanirim cogu yerde stokta yok baktigim kadariyla 😔
    4.500 civarındaydı en son, pahalı...
  • 4.000 4500 gercekten cok yüksek rakamlar.

• VG27AQ alan var mı ?
    alan kişiler bana ivedilikle ulaşması rica olunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ikisi arasında kaldım. ASUS PG279Q piyasada yok zaten. ASUS TUF VG27AQ da TUF serisi olduğu için biraz düşünceliyim. Asus Şubat 2020 de stokları yenileyecekmiş ama Türkiye'ye ne zaman gelir bilmem.
  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt
    TUF serisi kötü mü ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Yok tuf serisi kötü demek istemedim, sadece rog serisine göre bazı özellikleri kısıtlanmış bir sürüm Tuf serisi, o yüzden dedim.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    ASUS TUF VG27AQ da çok iyi bir monitör ama ben almışken en iyisini alayım deyip Amazon ingiltere'den Asus XG279Q aldım. Hem Rog serisi hem 2 k hem de HDR400 sertifikası var ve şansıma panel çok iyi geldi.
  • Merhaba aslında ikisi de çok iyi hangisini alsanda pişman olmayacağın ürünler çünkü ikisin arasında çok büyük farklar yok rog serisi bir tık daha ağır basan bir seridir her zaman bunu göz önünde bulundurman yeterli bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.