Şimdi Ara

TUF Gaming VG249Q vs ASUS VP249QGR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle iki monitörden birini almak istiyorum. Fiyat farkları fazla olmamakla birlikle birisinde pivot özelliğinden dolayı aradaki 150 TL civarındaki farkı ödemek isteyebilirim.
    Ancak sorum şu ki TUF Gaming'de GTG ms bilgisi yazmıyor.Asus VP249QGR de ise GTG 4 ms olarak belirtilmiş. İkisininde mprt 1 ms dir.
    Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Aralarındaki fark vs nedir?
    TUF Gaming VG249Q
    ASUS VP249QGR

• ASUS 23.8 VG249Q 1920x1080 144Hz D-Sub Dp Hdmı 5ms - Bu 1ms mi 5ms mi anlamadım ben. Linkte 1ms diye geçiyor.

• - Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör - hepsiburada da 1 ms yazıyor trendyol linkindeki yorumda da 1 ms kadar düşüyor tepkime süresi denilmiş.
    3 saat önce "TUF Gaming VG249Q" modelinden sipariş geçtim hocam ikisi arasında kaldıysanız kesinlikle ergonomi açısından bu model çok kaliteli duruyor.
  • Vg249q ve vg248ge arasında 3d farkı var ama panel ince vg249q ne derece kaliteli duruyor kararsızım bende neden nvdidia desteği yok 49q nun çerçevesiz ekran ne derece uzun ömürlü olur paneli nasıl onu test etmek gerekli.2 kisi duydum 49q alan onlarda iade etmiş pixelden dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    2 model arasında panel farkı var hocam 3D dışında. 249q ips panelken 248ge TN panel. Kağıt üstünde günlük kullanımda, ofis kullanımında ve ergonomi olarak 249 daha üstün duruyor. Gaming tarafında 248 daha avantajlı olabilir ama yine çok 249 tercih edilir geldi bana.
  • Selamlar beyler modeli yanlıs anlamıssınız birinde iki monitör de ıps ekran var.
    tuf olanın siparşini verdim.
    ölü ppiksel konusunda da şansımıza çıkarsa uğrasıcaz artık.
  • 249Q için 8.5Ms GtG süresinden bahsediliyordu Reddit üzerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Tuf Gaming GT502
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araştırdığım kadarıyla iki model arasındaki tek fark VG249Q'ın stant tipinin farklı olması. Bu da beraberinde pivot gibi kullanışlı bir özelliği getiriyor. Ayrıca bağlantı tiplerinde VG249Q HDMI 2.0'a sahipken diğer model için HDMI 1.4 olduğu belirtilmiş fakat teyide muhtaç bir bilgi gibi geldi bana.

Şu anki fiyatlarda aralarında çok küçük bir fark varken VG249Q modeline yönelmek daha mantıklı geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.