merhaba bahsi geçen ürünü almayı düşünüyorum bilgisi olan veya kullanan arkadaşların görüşlerini, fikirlerini bildirmelerini rica ediyorum...
Aldınız mı acaba? memnun musunuz? Bu fiyat aralığında pek çok önemli kriteri karşılayan tek monitör sanırım.
27 inç 2K Kavisli ekran 144 Hrtz'den fazla HDR adaptive freesync 1 ms Hoparlör Sağa-sola 90 derece dönüş ve diğerleri (sadece pivot yok) Kibar ayaklı VESA uyumu.
quote:
Orijinalden alıntı: nokmen
Aldınız mı acaba? memnun musunuz? Bu fiyat aralığında pek çok önemli kriteri karşılayan tek monitör sanırım.
27 inç 2K Kavisli ekran 144 Hrtz'den fazla HDR adaptive freesync 1 ms Hoparlör Sağa-sola 90 derece dönüş ve diğerleri (sadece pivot yok) Kibar ayaklı VESA uyumu.
Evet aldım çok memnunum
Ben de az önce sipariş geçtim. N11 Betaplusteknoloji'den 3299-88 kupon indirimiyle 3211 liraya geldi.
Aynı satıcı Hepsiburada'da 3419'dan satıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: nokmen
Ben de az önce sipariş geçtim. N11 Betaplusteknoloji'den 3299-88 kupon indirimiyle 3211 liraya geldi.
Aynı satıcı Hepsiburada'da 3419'dan satıyor.
hayırlı olsun umarım sıkıntısız teslim alırsınız emin olun iyiki almışım diyeceksiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme