Şimdi Ara

Asus TUF Gaming VG27WQ Monitör hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu monitör den almayı düşünüyorum kullanan barsa deneyimini aktarabilirmi telekkürler

• Aynı cevabı ben de arıyorum. Ne TFT'de ne de Rtings'de hiçbir inceleme yok. Benim merak ettiğim konu tepki süresi. Genelde VA'lar tepki süresi konusunda IPS'in gerisinde kalıyor ama kontrast için VA istiyorum. Tepki süresiyle ilgili testler görebilsem kararım şekillenecek ama hiçbir yerde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queloon -- 26 Ekim 2020; 18:39:40 >
  • Samsung Chg70 kullanıyorum. Yanına bir monitör daha alacağım. Araştırmalarım Asus Tuf VG27WQ modelini söylüyor. Uzun yıllar kullanmak ve ghosting ile uğraşmak istemiyorum. Ps4 performansı Samsung CHG70 de ghostingli baya...

Asus Tuf VG27WQ modelini düşünüyorum, konu hakkında tavsiye verebilecek olan ?

• asus 1 ölü pikseli kabul etmeyip iade'de bir çok sorun çıkarıyor şahsen ben çekiniyorum asus modellerinden almayı dikkat edin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 5 Kasım 2020; 12:50:27 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

internetten aldığınız ürünleri, belli sitelerden, 15 gün içinde iade edebiliyorsunuz sorgu sualsiz, ölü pixel çıkınca iade edilse ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fefe

internetten aldığınız ürünleri, belli sitelerden, 15 gün içinde iade edebiliyorsunuz sorgu sualsiz, ölü pixel çıkınca iade edilse ?

Bi çok sorun yaşayan kişi varmış iade de özellikle hepsiburada için hocam bakarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 5 Kasım 2020; 13:30:51 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

Asus Tuf VG27WQ mu çok sorun cikartiyormus ve iade etmek istiyormuş herkes ? @Koks34

• quote:

Orijinalden alıntı: Fefe

Asus Tuf VG27WQ mu çok sorun cikartiyormus ve iade etmek istiyormuş herkes ? @Koks34

Hocam ölü piksel ayıplı maldır ve en çok gördugum asusun monitörlererinde bayağı kiside 1 tane ölü piksel çıkıyor ve asus diretiyormuş iade etmemek için normalde kanunen 1 ölü piksel de bile monitoru değiştirmeleri lazim o yüzden asustan uzak durmak en iyisi bence

Her monitörün yaşanıyor bu sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 5 Kasım 2020; 21:48:23 >
  • Ben de bu monitörü düşünüyordum ama forumlarda birkaç şey okuduktan sonra TUF serisinden korkar oldum. Ölü piksel garantili bir monitör almak daha mantıklı olacak gibi.

• Açıkcası, hangi 2k monitörü alacağıma karar veremedim, bende tedirgin oldum. Sınırsız bütçe olsa tabiki risksiz modeller olabilir ama bu dönemde zaten hayat çok zorken, alım yaptığımız ürünlerin sıkıntısız ve doğru ürün olması lazım...

Varsa tavsiyesi olan, memnuniyetle dikkate alınılır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.