Şimdi Ara

ASUS TUF H770-PRO WİFİ BİOS A GİRMİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba incehesap.com üzerinden yeni bir sistem topladım bugün elime ulaştı. Sisteme temiz kurulum yapmak istediğim zaman biosa hiç bir türlü giremiyorum. F2 tuşu ve del tuşları algılamıyor başka klavye ile deneme yaptım. Yine giriş olmadı.

Bilgisayarı yeniden başlatırken shift tuşu ile uefi ile yeniden başlatmama rağmen. Windows normal bir şekilde başlatılıyor. Biosa hiçbir türlü giriş yok. Bunun için ne önerirsiniz. Yardım ve çözümünüzü bekliyorum.

• bilgisayarınızın düğmesine bastığınızda bios ekranı yazısını görebiliyor musunuz?

• başka model bir asus anakartta benim de başıma gelmişti mümkün değil ne denediysem olmamıştı. pilini sök tak yapınca girmişti. 10-15 dakika max yeterli olur.

• LGR9 kullanıcısına yanıt
    Yok göremedim direk başlıyordu. Sonrasında yeniden başlatırken can sıkıntısından f5 ten f12 ye kadar random basmaya başladım. 2. Turda pc bi 15 dk falan açılmadı. Sonlarında ekran kartına güç gelmediğini farkettim. Biraz korkmadım değil 😀 Daha sonra pc normal bios ekran yazısı geldi. bende şaşırdım. Öylelikle sorun çözülmüş oldu. Yine çok teşekkür ediyorum çözüme ulaştım. Ama velakin nasıl ulaştım bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Ben pile girmedim random F tuşlarıma bastım girdi. Bende çok şaşırdım. İncehesap.com herhalde hızlı acılış vs yaptı. Bios ekranı bile göremiyordum. Çok şükür oldu yinede çok teşekkür ediyorum iyi pazarlar dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dark22 D kullanıcısına yanıt

bende de öyleydi tuşa basıyordum bırak bios ekranı windows ekranı bile gelmiyordu monitöre görüntü geldiğinde direkt masaüstüne giriyordu dedim ne ayarlamışım biostan yahu bu ne böyle?  sorunun çözülmesine sevindim ben çok çekmiştim nette çözüm bulana kadar ve hiçbiri olmayınca en sonunda pili sökmüştüm. zorluk bende kart dik aparatla yani pile ulaşamıyorsun kartı sökmeden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Tuf F15 Wi-Fi Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.